Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:
23 Mar Banner Cabarette Ketet Voorronde 2

2e voorronde Cabarette-ketet 2019

Wanneer:
23 maart 2019 @ 20:00 – 22:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-03-23T20:00:00+01:00
2019-03-23T22:30:00+01:00

2e voorronde Cabarette-ketet 2019.
Vandaag is de tweede voorronde van Cabarette-ketet. De deelnemers zijn:

Nicky Roeg
Tom Melotte
Kevin Amse
Hermes Amhadi
Lorraine Vesterink
Kai Bodewitz

Sjoerd Janssen.

Sjoerd Janssen slijt zijn dagen wandelend door Maastricht. Hij vraagt zich dagelijks af of het glas halfvol of halfleeg is, maar vraagt zich vooral af waarom er überhaupt een glas staat. En waarom het niet op een onderzetter staat.

 

 

 

 

 

 

 

Tom Melotte.
November 2016, op 36-jarige leeftijd, besloot deze jongen om eens een andere hobby te zoeken. Na menig open mic in Vlaanderen en zuid-Nederland te hebben afgeschuimd, behaalde hij eind 2017 in de finale van comedymania de derde plaats. Sindsdien is hij af en toe te zien als voorprogramma van professionele Vlaamse comedians (o.a. Bart Cannaerts, Jeron Dewulf, Nigel Williams). Tom sloot intussen ook aan bij het comedygezelschap “de Lolburgers” waarmee hij in 2018 voor een avondvullende comedy line up zorgde in enkele culturele centra in Belgisch-Limburg. Is het theater, stand-up comedy of cabaret dat hij brengt? Lachen is het sowieso!
Programma
Tom heeft absoluut geen problemen. En al zeker geen frustraties. Met zijn ukele wil hij het publiek hiervan overtuigen. Na een mislukte poging om rockmuzikant te worden (niet dat hij dat zelf erg vond) begon Tom eind 2016 met comedy. Hij behaalde een ontgoochelende 3de plaats in de Belgisch-Limburgse comedywedstrijd “Comedymania” (maar dat speelt al lang niet meer in zijn hoofd) en speelde reeds in het voorprogramma van <verder aanvullen als het zover is>. Het gaat zeer goed met hem. Echt!

Kevin Amse.
Kevin Amse is een humorvolle podiumdichter en cabaretier die actuele met persoonlijke thema’s vermengt en daar diverse prijzen mee won in de huidige poëziewereld. Zo won hij de Belgische teamslam 2016 en behaalde hij een derde plaats op het individuele kampioenschap 2017. Hij mocht ook twee keer kalibreren op het EU kampioenschap poetry slam (2016 – 2017). In 2018 deed hij Het Laatste Woord op het één-programma De Zevende Dag.

Programma:
Het programma van Kevin Amse bindt maatschappelijke aan persoonlijke thema’s. Op humoristische en speelse wijze gaat hij opzoek naar hoe hij moet omgaan met alles wat er op hem en u afkomt: liefde, vooroordelen, sociale media…

Hermes Amhadi.
Hermes Ahmadi is een socioloog die besloot om als kok te werken, zodat hij niet over mensen, maar met mensen praat. Na een aantal keren
tijdens zijn opleiding het podium te hebben getreed, ging het iets meer dan een jaar geleden bij hem kriebelen. Zo deed hij mee aan
diverse open mics en kleine festivals om zijn spel en materiaal te verbeteren. Op dit moment staat hij vol vertrouwen voor het publiek om
zijn grappen en gedachtes te delen.

Programma, titel: Voor een Beter Nederland
Het programma speelt met afkomst en identiteit vanuit het oogpunt van een optimistische allochtoon. Hij wil graag de taal leren, maar wijst
op de moeilijkheden daarbinnen. Daarnaast vertelt Hermes over de voordelen van allochtoon zijn (jawel, die zijn er heus wel). Verder
licht hij toe wat verbeterd kan worden aan Nederland.

Bianca van Roshum.
Titel: Hoe dan?
Bianca van Roshum zit in een twijfelfase of je na je 40e alles wel denkt beter te weten. Of juist tegen beter weten in maar wat doet. Zijn wij veertigers de Lost generation of is er nog hoop?;-)
Als soms iets te impulsieve, spontane zeer contactgerichte veertiger baant ze zich in weg door alle uitdagingen die het leven te bieden heeft. De boventoon voert het lef hebben om te kiezen, om je keuzespier te ontwikkelen. Hoe dan?
Van kleine tot grote keuzes, waarom is het zo verdomd moeilijk om te kiezen? Met een kwinkslag naar grote en kleine keuzes uit haar jonge jaren en huidige leven, neemt Bianca je als verhalenverteller mee in een stukje bewustwordingsfase. En lachen wordt het zeker niet, want volgens haar zoon van 11 heeft ze geen humor.
Het is haar eerste debuut/try out. Haar podiumervaring beperkte zich tot nog toe tot een Ciske de Rat performance in de 3e klas van de lagere school. Compleet in tenue, dat dan weer wel.

 

Kai Bodewitz.
Eindelijk!
Na zoveel jaar te hebben geluisterd naar Tineke Schouten, Veldhuis en Kemper, Roué Verveer en andere grote namen in de cabaretwereld, maakt Kai Bodewitz zijn cabaretdebuut. Hij is 18 jaar oud en verdomd lang. Dansen is iets wat hij niet kan, maar gaat het hem lukken om te laten zien dat je nog kunt genieten van het leven?
In 2016 heeft hij meegedaan aan het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival waar hij de smaak te pakken kreeg. 19 april 2018 stond hij voor 500 mensen op te treden met zijn show! Samen met regisseur Edwin van Lieshout is hij verder aan zijn one man show gaan werken. Hij speelt daarbij gitaar, piano, en cajon.

 

 

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress