Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:
Theaterpop januari 2019. Pitboel Theater

Theaterpop

Wanneer:
12 januari 2019 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-01-12T20:00:00+01:00
2019-01-12T23:00:00+01:00
Kosten:
€ 5,--

Rebels from Paradise
Rebels From Paradise en bestaat inmiddels al meer dan vijf jaar. Door de jaren heen zijn de zanger en gitartist (Wayne Moock), leadgitarist (Danil Golyshev) en bassist (Rick Hermans) het zelfde gebleven. Sinds twee jaar speelt Frank Roost op drum. Alle vier de bandleden komen uit de omgeving van Heerlen.
Door de jaren heen hebben ze op diverse plekken podium ervaring opgedaan. Zo hebben ze onder andere bij de Jam Sessies van de Wieëtjsaf, in Kerkrade, en het open podium van café Het Brandwapen, in Landgraaf, gespeeld. Daarnaast hebben ze geregeld gespeeld voor Schunck Rock en de Popschool. Verder hebben ze afgelopen jaar nog mogen spelen op het Holy Moly festival in Heerlen.
Hun muziek is het beste te beschrijven als een mengelmoes van het heden en het verleden. Ze putten veel inspiratie uit de muziek van de jaren 70. Deze invloeden zijn dan ook terug te horen in hun muziek. Hierbij moet gedacht worden aan invloeden vanuit de rock zoals The Rolling Stones en Led Zeppelin maar ook aan de funk invloeden van deze tijd zoals Funkadellic en Curtis Mayfield. Voor de rest halen ze inspiratie uit de hedendaagse muziek van bijvoorbeeld City and Colour en The Brew Uk. Kort samengevat maken ze rock met een vette knipoog naar het verleden.

OOST
OOST. is een muzikaal project rondom songwriter Jop Ostendorf.
Leden band
Zang/gitaar Jop Ostendorf
Backing/gitaar Erik Steegh
Backing/Bass Luc van de Brink
Backing/drums Dinand claessens

Nicky Monreau akoestisch
Alternatieve pop met een rauw rockrandje, onder begeleiding van een pianist en mogelijk een bassist speelt zij gevoelige liedjes in een akoestische sessie.

Joo Janssen solo
Virtuoos en die veel professionele ervaring heeft en prachtige gitaarmuziek speelt. Met hier en daar een grapje maar altijd kwalitatief verantwoord. Zonder band met maar met Joo Janssen!

Theaterpop januari 2019. Pitboel Theater

 

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress