Connect with us:
Affiche Tom Montfrooy

Cabaret met Tom Montfrooy en de voorstelling ‘Get A Life’

Wanneer:
28 oktober 2017 @ 20:00 – 22:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2017-10-28T20:00:00+02:00
2017-10-28T22:00:00+02:00
Kosten:
€ 8,50
Cabaret met Tom Montfrooy en de voorstelling 'Get A Life'

Tom is finalist van Cameretten 2015. Juryrapport : “Tom Montfrooy neemt het publiek mee in een mooi en kwetsbaar verhaal over zijn vrouw. De voorstelling blijkt zorgvuldig opgebouwd, bevat goede grappen, heeft gevoelige kanten en is toch niet van sentiment doortrokken. Hij vertelt op vrij nuchtere en gemakkelijke wijze en omzeilt handig alle clichés. Ondanks zijn persoonlijk leed straalt Tom veel positiviteit uit. Het verhaal is gepolijst en zijn teksten fijn geslepen. Hij neemt het publiek bij de hand, schuwt de interactie met de zaal niet en geeft aan over de nodige ervaring te beschikken”.

Volkskrant:”Montfrooy brengt het zware licht, zonder de ernst te verliezen.”

Theaterkrant:“Montfrooy boeide, met een gedurfd verhaal over zijn leven als jonge weduwnaar met twee dochters. Met veel kwetsbare momenten, maar steeds ook weer harde, relativerende grappen om het licht te houden.”
“Een stand-up podium is een goede vervanger van een psychiater en scheelt de maatschappij veel schade“, aldus de geboren Rotterdammer. Op het eerste gezicht is Tom de standaard veertiger met hypotheek en kinderen, maar schijn bedriegt.

Laat je verassen door de confronterende, stevige en ontroerende humor van Tom. Hij heeft er in ieder geval altijd zin in, ech wel.
Meer info over Tom Montfrooy: www.tommontfrooy.nl.

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress