Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:
Cabaret Za 12 Mei Omslagfoto

Cabaretavond met vier jonge cabaretiers.

Wanneer:
12 mei 2018 @ 20:00 – 22:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2018-05-12T20:00:00+02:00
2018-05-12T22:30:00+02:00
Kosten:
€ 5,--

Vanavond treden vier cabaretiers op in Pitboel Theater. Twee mannen en twee vrouwen.

Arjan Evertz

Arjan Evertz een cabaretier uit Heerlen, die in juni 2017 in de finale van Utrechts Cabaret Festival speelde. Zijn programma is volledig zelfgeschreven en hij wordt geregisseerd door Arie Vuyk.  Arjan Evertz speelt een stuk uit zijn show mijn w.c. eend houdt van bruinbrood: Een programma waarin Arjan u meeneemt in de gedachtekronkels van een schoonmaker op zoek naar innerlijke rust, het kind in zichzelf en sanitaire reinheid. Oh ja en iets met een boeddha beeldje.

Sammy van der Vaart

Sammy van der Vaart is een Limburgse cabaretier, die het programma lust en liefde brengt. Het programma zit vol met zelfspot vooroordelen, leedvermaak en meer..
Sammy stond in 2011 in Utrecht in de finale en in 2017 bij Cabarette-ketet in Sittard.

Alyssa Gonsalez

Alyssa Gonzalez is een Nederlands actrice, theatermaakster, collumnschrijfster en stand-upcomedian. Met haar toneelsolo Withlov heeft zij langs verschillende theaterfestivals in Nederland getoerd. Onder andere op Theaterfestival Parksessies in Haarlem, Theaterfestival Boulevard in Den Bosch en in de zomer van 2017 op Theaterfestival De Parade in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Ook speelt zij haar theatersolo ‘Neejoh’, die van start is gegaan op Theaterfestival 39 Graden 2017 en tevens geprogrammeerd staat voor De Zomer van Zundert 2017. Naast haar opleiding, treedt zij af en toe ook op als stand-upcomedian in verschillende comedycafés in Nederland en België. In oktober 2016 stond zij in het voorprogramma van Wim Helsen.

Hella de Boer

Winnares van het Utrechts Cabaret Festival. Tijdens de elfde editie in 2017 van het festival pakte ze zowel de jury- als de publieksprijs.

De Boer (39) wordt door de jury getypeerd als ‘een echte theaterpersoonlijkheid met een goede timing, durf en droge humor’. Ze studeert dit jaar af aan de theateropleiding en wil naast haar werk verder met cabaret.

Bron: ad.nl

 

 

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress