Humor in Sittard 23 april 2022

Wanneer:
23 april 2022 @ 20:00 – 22:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2022-04-23T20:00:00+02:00
2022-04-23T22:30:00+02:00
Kosten:
€ 7,50

Humor in Sittard 23 april 2022 Vijf cabaretiers op een avond.

 

Rami Nima (winnaar publieksprijs Griffioen de stoep festival 2021)
Rami Nima is een hilarische comedian met donkere en merkwaardige humor maar ook eigenzinnig scherp en op een of de andere manier verwarrend en verhelderend te gelijk!
In 2021 won hij de juryprijs bij Griffioen/de stoep cabaret festival.
Hij wordt gezien als een van de favorieten comedians in het stand up comedy circuit!
Wees gerust hij slaat je niet lam met zijn kennis en wil je ook niet overtuigen.
Rami is er enkel om je subtiel te desoriënteren.

 

Peter Kluppels (België)
peter kluppels De zelfverklaarde comedian Peter Kluppels is afkomstig uit de zelfverklaarde metropool Antwerpen in het zelfverklaarde land België. Zijn goedaardige, mild absurdistische, droge humor heeft hem al twee finaleplaatsen bezorgd op comedywedstrijden. Wanneer meneer Kluppels® niet op podium staat, eet hij yogurt terwijl hij wild om zich heen ambtenaart. Momenteel werkt hij aan een voorstelling met de werktitel “uit de hoogte”.

 

 

 

Ronald Oudman

Ronald Oudman heeft een hele eigen manier van denken, maar hij houdt bij hoog en bij laag vol dat hij beslist geen absurdist is, daar ook  niet eens bij in de buurt komt en dat hij wat dat betreft zeer zeker niet in een ontkenningsfase zit. Ontkenningsfases bestaan ook niet. Echt niet. Zijn motto is: Ik heb niks tegen humor, maar het moet wel leuk blijven!

 

Kijk op www.studiodegarnaal.nl voor meer over hem…

Ronald Oudman Ronald Oudman | Facebook

Tim Kroezen (winnaar comedymatch 2022)
Tim Kroezen werd geboren in 1991 te Boxmeer. Hij begon zijn studie met werktuigbouwkunde, wisselde binnen een jaar naar biomedische wetenschappen, en sloot zijn studie af met een master Energy Science. Omdat je iedere 3 jaar iets anders moet gaan doen, besloot hij toen in een totaal ander gebied aan het werk te gaan.
In 2018 stond Tim voor eerst als Stand-up Comedian op het podium, in 2020 was onderdeel van de Coronafinalistentour van Let’s Make Comedy, en in 2022 won hij de Jury- en Publieksprijs van de Comedy Talent Award.
Naast Comedian werkt Tim als Consultant en Coach. En over 3 jaar heeft hij er waarschijnlijk weer iets nieuws bij bedacht: schrijver van autobiografische teksten bijvoorbeeld.

 

Nadaav Cherron
Nadaav Chermon is een boeiende comedian uit de regio Rotterdam. Hij woont zelf in Sliedrecht maar aan zijn humor merk je dat hij van de regio Rotterdam is. Zijn grappen zijn namelijk ad rem zoals we van Rotterdammers gewend zijn. Daarbij maakt hij gebruik van veel originele observaties die zijn comedy show naar een hoger niveau tillen.
Nadaav Chermon is behalve comedian vooral een chaoot. Een chaoot die vergeet om zijn zaakjes te regelen, die vergeet op optredens te verschijnen. Heeft jarenlang met licht verstandelijk beperkte jongeren gewerkt in de zorg en weet nu hij recruiter is geworden precies hoe dat voor die gasten gevoeld moet hebben. Heeft ook nog in de finales van Comedyslam en Comedy en Cocktails gestaan. Gewonnen? Nee was ‘ie vergeten.

Voor meer cabaret in Pitboel Theater, klik hier. volg ook onze facebook pagina

 

Deel dit: