29 Nov Banner Cabaret 1

Humor in Sittard

Wanneer:
29 november 2019 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-11-29T20:00:00+01:00
2019-11-29T23:00:00+01:00
Kosten:
€6,50
Humor in Sittard

Humor in Sittard

Vrijdag 29 November is de tweede Humor in Sittard van dit seizoen in het knusse, pitoreske pitboeltheater.
We hebben weer een leuke line-up voor u verzameld. U krijgt een combinatie van beginnend talent en gevestigde comedians en cabaretiers.
We hebben voor u:

Arian Compen
Arian Compen, Humor in Sittard, 29 november 2019 Pitboel Theater Regelmatig trekt A3 zijn grapjas aan en verandert hij vanaf het podium op slag de zaal in een droge vlakte .Deze Brabander vertelt vaak over alledaagse dingen en vermengt dit met zijn hersenspinsels. Niet Alleen vanwege zijn verhalen, maar ook zijn droge oneliners zijn geliefd.

 

 

 

 

Bruno Bittoun
Bruno Buttoun, humor in Sittard, 29 november 2019, Pitboel TheaterDeze grappige Belg reist stad en land af om mensen aan het lachen te maken. Een echte vakman in de comedy wereld die weet hoe humor in elkaar steekt als geen ander. Hij speelt een stuk uit zijn hilarische programma “Iedereen een beetje Belg “.

 

 

 

 

Anouk Krachtwijk
Anouk Kragtwijk, Humor in Sittard, 29 november 2019, Pitboel TheaterOm haar heen hoort Anouk Kragtwijk de eierstokken van haar vriendinnen tekeergaan, zo hard dat het boze blikken in de stiltecoupé van de NS oplevert. Haar schoonmoeder polst om de paar maanden wanneer er een baby gaat komen. Maar cabaretière Anouk (29) vraagt zich in haar voorstelling ‘Madam Tofu’ af: wil ze wel kinderen? Vooral op deze wereld. Ze schrikt van de harteloosheid en maakt zich enorme zorgen over het klimaat.

 

 

 

 

Okselbroeders.
Okselbroeders, humor in Sittard, 29 november 2019, Pitboel TheaterAl jaren rondzwervend in de cabaretwereld, treffen Arjan en Sammy elkaar voor het eerst in 2017.
Al snel ontstaan er plannen om de handen ineen te slaan en het cabaretduo Okselbroeders wordt geboren.
De gevatheid van Arjan en het cynisme van Sammy, blijkt een goede voedingsbodem voor sketches. De puntjes worden op de i gezet, wanneer regisseur Toine Meesters zijn inzichten op de cabaretiers loslaat.
In oktober van dit jaar begint het duo met de eerste try outs op diverse plekken in het land.
De twee geboren en getogen Limburgers doen 29 november ook het pitboeltheater in Sittard aan, tijdens Humor in Sittard, een steeds terugkerend cabaretevenement dat Arjan en Sammy samen met theaterbeheerder Marcel Simonis organiseren.

Arjan Evertz is winnaar van de publieks en juryprijs van het Krimpenerwaard Cabaret Festival 2018.
Sammy van der Vaart heeft op verschillende cabaret festivals in finales gespeeld, o.a. tijdens Pitboels eigen Cabarette-ketet in 2017. Verder heeft hij een korte tv carrière gehad in het televisie(sketch)programma ‘komt een blondje bij de dokter’.

Het programma ‘angstzweet’ beloofd een avond met liedjes en grappige sketches, waarin zware en minder zware onderwerpen op luchtige wijze de revue passeren

Bas van Neer.
Ik ben Bas van Neer.
Vanaf 2004 ben ik begonnen met buutteereednen. Dit heeft ertoe geleid dat ik in
2005 3de ben geworden op de limburgse buuttekampioenschappen en 2007 wederom
in de finale stond van dit Limburgs evenement.
In 2008 heb ik voor het eerst deelgenomen aan de Zuid-Nederlands
Kampioenschappen. Een erg leuke ervaring voor mij.
In 2010 ben ik weer doorgedrongen tot de finale van de Limburgse
Buuttekapioenschappen 2011 met de creatie: Een Weekendje Efteling.
Na een paar jaar van radiostilte wil ik de draad weer oppakken. Ik ben momenteel
druk bezig met een nieuwe creactie voor de voorrondes in 2018.

Na een paar jaar van radiostilte heb ik in 2018 de draad weer opgepakt. Dit heeft geleid tot een finaleplaats in 2019 van de Groot Limburgs Buuttekampioenschappen.
Met de buut “Werk höbbe is niks….” Heb ik op 11 januari 2019 in een spannende finale de felbegeerde titel van Groot Limburgs Buuttekampioen in de wacht weten te slepen.

 

 

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress