Humor in Sittard

Wanneer:
29 november 2019 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-11-29T20:00:00+01:00
2019-11-29T23:00:00+01:00
Kosten:
€6,50

[fancy_header variation=”red”]Humor in Sittard[/fancy_header]Humor in Sittard

Vrijdag 29 November is de tweede Humor in Sittard van dit seizoen in het knusse, pitoreske Pitboel Theater.
We hebben weer een leuke line-up voor u verzameld. U krijgt een combinatie van beginnend talent en gevestigde comedians en cabaretiers.
We hebben voor u:

Arian Compen
Arian Compen, Humor in Sittard, 29 november 2019 Pitboel Theater Regelmatig trekt A3 zijn grapjas aan en verandert hij vanaf het podium op slag de zaal in een droge vlakte .Deze Brabander vertelt vaak over alledaagse dingen en vermengt dit met zijn hersenspinsels. Niet alleen vanwege zijn verhalen, maar ook zijn droge oneliners zijn geliefd.

 

 

 

 

Bruno Bittoun
Bruno Buttoun, humor in Sittard, 29 november 2019, Pitboel Theater

Deze grappige Belg  reist stad en land af om mensen aan het lachen te maken. Een echte vakman in de comedy wereld die weet hoe humor in elkaar steekt als geen ander. Hij speelt een stuk uit zijn hilarische programma “Iedereen een beetje Belg “.

 

 

 

 

Anouk Krachtwijk
Anouk Kragtwijk, Humor in Sittard, 29 november 2019, Pitboel TheaterOm haar heen hoort Anouk Kragtwijk de eierstokken van haar vriendinnen tekeergaan, zo hard dat het boze blikken in de stiltecoupé van de NS oplevert. Haar schoonmoeder polst om de paar maanden wanneer er een baby gaat komen. Maar cabaretière Anouk (29) vraagt zich in haar voorstelling ‘Madam Tofu’ af: wil ze wel kinderen? Vooral op deze wereld. Ze schrikt van de harteloosheid en maakt zich enorme zorgen over het klimaat.

 

 

 

 

Okselbroeders.
Okselbroeders, humor in Sittard, 29 november 2019, Pitboel Theater

Al jaren rondzwervend in de cabaretwereld, treffen Arjan en Sammy elkaar voor het eerst in 2017.
Al snel ontstaan er plannen om de handen ineen te slaan en het cabaretduo Okselbroeders wordt geboren.
De gevatheid van Arjan en het cynisme van Sammy, blijkt een goede voedingsbodem voor sketches. De puntjes worden op de i gezet, wanneer regisseur Toine Meesters zijn inzichten op de cabaretiers loslaat.
In oktober van dit jaar begint het duo met de eerste try outs op diverse plekken in het land.
De twee geboren en getogen Limburgers doen 29 november ook het Pitboel Theater in Sittard aan, tijdens Humor in Sittard, een steeds terugkerend cabaretevenement dat Arjan en Sammy samen met theaterbeheerder Marcel Simonis organiseren.

Arjan Evertz is winnaar van de publieks- en juryprijs van het Krimpenerwaard Cabaret Festival 2018.
Sammy van der Vaart heeft op verschillende cabaret festivals in finales gespeeld, o.a. tijdens Pitboels eigen Cabarette-ketet in 2017. Verder heeft hij een korte tv-carrière gehad in het televisie(sketch)programma ‘komt een blondje bij de dokter’.

Het programma ‘Angstzweet’ belooft een avond met liedjes en grappige sketches, waarin zware en minder zware onderwerpen op luchtige wijze de revue passeren.

Bas van Neer.

Vanaf 2004 is Bas van Neer begonnen met buuttereednen. Dit heeft ertoe geleid dat hij in 2005 derde is geworden op de Limburgse Buuttekampioenschappen en in 2007 wederom in de finale stond van dit Limburgs evenement.
In 2008 heeft hij voor het eerst deelgenomen aan de Zuid-Nederlandse
Kampioenschappen. Ook dat was een een erg leuke ervaring voor hem.
In 2010 is hij weer doorgedrongen tot de finale van de Limburgse
Buuttekapioenschappen 2011 met de creatie  ”Een Weekendje Efteling”.
Na een paar jaar van radiostilte heeft hij  in 2018 de draad weer opgepakt. Op 11 januari 2019 heeft hij, in een spannende finale, de felbegeerde titel van Groot Limburgs Buuttekampioen in de wacht weten te slepen met de buut  “Werk höbbe is niks….”.

 

 

Deel dit: