10 Mei Banner Humor In Sittard 1

Humor in Sittard, Cabaret programma van Pitboel Theater

Wanneer:
10 mei 2019 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-05-10T20:00:00+02:00
2019-05-10T23:00:00+02:00
Kosten:
€ 6,50

Humor in Sittard. Deze keer met de volgende line-up:
Marienke van Terheijden
Rima Kawuwung
Fisimatente
Stephen Bell
Hans Heuvelman

Marienke van Terheijden
‘Marienke van Terheijden studeerde in 2009 af als theaterdocent aan ArtEZ in Arnhem. Sindsdien gaf ze les, maakte voorstellingen en deed dingen voor tv.
Nu werkt zij voornamelijk als actrice en ontdekt met haar solo voorstelling een nieuw genre voor haar, namelijk dat van cabaret/ klein kunst.
In ‘Hoe het moet’ kijkt ze met verbaasde blik naar de wereld om haar heen en probeert er iets van te begrijpen. Ze neemt het publiek mee in haar soms bizarre, maar vooral herkenbare verhalen.’

 

Rima Kawuwung
Rima Kawuwung : ik ben Rima Kawuwung, een aaibare allochtoon. Uitgeburgerd in Indonesia en ingeburgerd in Nederland. Ik ben 53 jaar en een jong talent in een oud lichaam. Met mijn Indonesische roots woon ik in het sprookjesachtige Nieuwkoop samen met de liefde van mijn leven. Maar daarnaast ben ik ook moeder, oma, echtgenote en in mijn vrije tijd, een huistuinkabouter en freelance katholiek. Geniet samen met mij!

 

Fisimatente
De winnaars van ons eigen Cabarette-ketet van 2018. Het was in de napoleontische tijd met strenge winters. Vele mensen leden onder honger, anderen zeurden niet zo en gingen dood. Pas eeuwen later werd Fisimatente geboren. En dat was een feestje. Na een jaar gekleuterd te hebben rammelen ze aan de poorten van Sittard.
En lieke ook. Lieke komt altijd kijken naar Thom, Hayo en Samuel. Zij ruimt braaf lege bekertjes en afgebrande sterretjes op. Dat doet ze goed. Je zou bijna kunnen zeggen dat ze er een beetje bijhoort inmiddels. Ze heeft inmiddels zelfs tekst. En kent het grotendeels uit d’r hoofd. Want dat is wel zo, Lieke heeft een hoofd. Zonder Lieke had fisimatente geen liedje dat Lieke begeleidt. En samuel ook niet. Maar die begeleidt dan ook geen liedjes.
In een tijd waar IS-aanslagen en Dionne Stax het nieuws beheersen. Waar je je (ongeboren) verveelde kinderen dient op te voeden tot maatschappelijk verantwoorde volwassenen, met zo min mogelijk racistische denkbeelden. Juist dan Fisimatente, om de ogen uit je kop te schamen voor wie je bent geworden.
Volgens Marjoleine Enja: ‘Creatief, origineel en grappig.’
Maar de zus van Hayo is dan ook een lieverd.
Totdat je de haren uit d’r hoofd trekt.
Daar wordt ze verschrikkelijk kaal van.
Een liedje, een scene, nog een scene, en een liedje, dan weer een scene met een sketch. Bent u ook benieuwd of er nog een elfstedentocht komt?

Stephan Bell
Stephen Bell : Iers, gestoord en bij vlagen verontrustend. Stephen is een bebaarde bal energie die je omverbutst met absurdistische humor.

 

 

Hans Heuvelman
Hans Heuvelman – Zo moet het dus niet! Hans kan zich enorm verbazen over alles. Vroeger zou hij dat ergeren noemen, maar dat mag niet meer van zijn therapeut. Dus verbaast hij zich. Over aso’s in het OV, over een overdaad aan zinloze BN’ers, over facebookgekkies, over vrouwen in het algemeen, maar vooral over zichzelf. Ga mee in het brein van een opvallend gemiddelde man, die dingen denkt die we allemaal denken. Het grote verschil: hij zegt ze en hij doet het ook! Dat levert vaak hilarische maar nog vaker onwijs pijnlijke situaties op. Hans Heuvelman is stand-up comedian sinds 2013. Hij treed op in Nederland en daarbuiten met een steeds wisselend programma. In dat programma telkens dezelfde belofte: u kent de situaties die hij benoemt en leert in elk geval één ding: Zo moet het dus niet

 

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress