Humor in Sittard maandag 19 december

Humor in Sittard 19 december banner
Wanneer:
19 december 2022 @ 20:00 – 22:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2022-12-19T20:00:00+01:00
2022-12-19T22:30:00+01:00
Kosten:
€ 7,50

Humor in Sittard.

Humor in Sittard maandag 19 december. Humor in Sittard is een maandelijks terugkerend event op elke derde maandag van de maand om 20.00 in het Pitboel Theater.
Wat staat er te gebeuren? Uw gastheer Arjan Evertz ontvangt elke maand vier verschillende cabaretiers die u een fantastische avond bezorgen.
Maandag 19 december  zijn te gast; Imran Moody, Leander van Doorn, Arjan Evertz en Yannick Noben. De MC vanavond is Arjan Evertz.

Arjan Evertz
Arjan Evertz humor in sittard 19 december 22Arjan werdt geboren in Heerlen 1981. En sindsdien weet men ook niet wat ze met hem aanmoeten.
Vandaag de dag probeert hij het als comedian en toert hij door Nederland en België met zijn programma ayahuasca.
Een show waarvan men ook al niet weet wat ze ermee aanmoeten..

 

 

 

 

Imran Moody.
“Imran Moody is 25 jaar oud en gelooft dat God hem op aarde heeft geplaatst om mensen te laten lachen.
Zijn leven is 1 grote joke, zo heeft hij eczeem, is allergisch voor bijna alles en heeft ook nog eens heel veel angsten.
Zijn droom is om de allergrootste comedian te worden.. oftewel binnenkort is hij glazenwasser. Maar! zijn doel is om zoveel       mogelijk mensen te laten lachen, want ook al is het leven soms klote ziet hij het als zijn taak om het net iets minder klote te maken. ”

 

 

 

Leander van Doorn. Le tigre flamand
Leander Van Doorn is sinds 2019 actief in het Vlaamse comedylandschap. Onlangs onderging hij een gedaanteverwisseling waardoor hij niet meer onder eigen naam speelt. Vanaf nu is hij le tigre flamand, de gefaalde broer van de Vlaamse Leeuw. Hij brengt verhalende comedy die naar het absurdistische neigt. Leander houdt van zijn fluit en steekt deze dan ook zonder schroom in zijn mond. Dat daar dan een publiek naar moet kijken, weet hem niet te deren. De tijger met een voorliefde voor zijn fluit, wat kan er mooier zijn?

 

 

 

 

 

 

Yannick Noben.
yannick noben in pitboel theater 19-12-22Yannick Noben (35j, uit Diepenbeek) maakte zijn debuut op comedymania, een Limburgse comedywedstrijd die hij ook won. Sinds deze wedstrijd stond hij in de finale van ondermeer “commeere comedy cup” en “Cavalrire”.

Met zijn niet alledaagse beroep, zijnde militair binnen Defensie, heeft hij dan ook een specifieke droge humor. Yannick zijn specialisatie is ontmijnen en hier uit ontstaan dan ook veel van zijn ergernissen. Of het nu gaat over bommen die niet af gaan, handdoekleggers op hotels of het kersverse vaderschap, Yannick (hier komt ie) … blaast alles op! badum tsss.

Comedy CV
Winnaar comedy mania 2015
Tweede plaats Cabareteketek Sittard 2017
Derde plaats Lunatic Comedy award 2017
Derde plaats Caval Rire Herve 2016
Winnaar Radio 2 Humorklas 2018
Finalist Comedy Talent award Utrecht  2018
Winnaar Lets Make comedy festival 2022

meer weten over Yannick Noben? volg deze link.

Humor in Sittard maandag 19 december

Humor in Sittard 19 december affiche

 

Volg ons ook op facebook. Voor meer cabaret in Pitboel Theater, volg deze link.
Humor in Sittard wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Sittard-Geleen.

in sittardgeleen.nl

Deel dit: