Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:
29 Dec Banner TBOG

Talking ’bout our Generation

Wanneer:
29 december 2018 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2018-12-29T20:00:00+01:00
2018-12-29T23:00:00+01:00
Kosten:
€ 5,--

Butterfly Moves – Talking ’bout our generation
“Muziek en kunst door de makers zelf”

Younique
4 talentvolle zangeressen zingen gezamenlijk de mooiste popsongs. Gecombineerd met de mooie presentatie en zuivere stemmen weten zij het publiek te raken met harmonieuze en melancholische liedjes. Uniek in hun soort en uit Sittard en omgeving.

Indicolite
Indicolite is een band die recent een Ep heeft uitgebracht Insanity. Met hun akoestische set trekken zij maar liefst door 8 zalen en theaters. Vanzelfsprekend is Pitboel Theater hierbij. Verwacht energieke maar gevoelige muziek van een band die hard aan de weg timmert.Verwacht rock, een gevoelige snaar en een prachtige stem bij de unplugged versie van het album Insanity.

So what’s Up
Fameuze Sittardse coverband So What bestaat 20 jaar. In de loop der jaren hebben ze verschillende bezettingen gehad. Nu is het moment aangebroken om met nieuw elan en energie en onder een andere naam de draad daar op te pakken waar ze zijn gebleven. Verwacht Pinkpop-rockcovers, enthousiast en kwalitatief op een hoog niveau gebracht. Het is voor Pitboel een geweldige eer om in de donkere dagen in december getuige te zijn van een spetterend optreden van So What. Pinkpop is voor vele mensen een rode draad geworden in hun beleving van muziek, vrijheid en vele anekdotes met vrienden.

Lotte Walda
Bekend van zoveel optredens op televisie en in het land is Lotte Walda. Afkomstig uit Heerlen is zij een zonnige verschijning. In combinatie met haar muziek en stem lijkt zij een kind van de hippies. Pinkpop, Popronde, Pulp zijn enkele voorbeelden van inmiddels legendarische optredens. Deze maand verscheen haar cd Sunflower. Samen met haar band maakte zij een prachtig album dat al veel luisteraars trok op spotify https://www.facebook.com/LotteWaldaOnStage/
Al jarenlang is Janis Joplin een van haar voorbeelden ten aanzien van inspiratie van haar eigen songs. Vanavond speelt Lotte Walda een solo set . Geweldig dat zij weer terugkomt naar Sittard en dat zij “het”gezicht vormt van deze editie van Talkin’bout our Generation.

Documentaire Lot
De documentaire ‘Lot’, over Lotte Walda, is een prachtige documentaire gemaakt door Leora Kannekens. Het werd vertoond op het filmfestival in Rotterdam en deze avond bij het Pitboel Theater.

https://leorakannekens.nl/lot

 

Janis joplin avond tijdens butterfly-moves, Janis joplin avond tijdens butterfly-moves,

 

 

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress