Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:
Banner Meters Maken Zo 09 Sep

‘Meters maken’ met bandjes in het café van Pitboel Theater.

Wanneer:
9 september 2018 @ 14:00 – 17:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2018-09-09T14:00:00+02:00
2018-09-09T17:00:00+02:00
Kosten:
Gratis

Pitboel Theater heeft oog voor talent en wil bands de mogelijkheid geven gratis op te treden voor publiek. In het gezellige café krijgen bands 30 tot 40 minuten tijd het beste van zichzelf te laten horen/zien.

Deze keer met:

Nighthawker

De band heet Nighthawker, Kiki (van Crazy Cult Roadshow) drumt en zingt, Gwen Ummels (ex-Indicolite en Hunting Robin) op gitaar en Brandon Spies (van o.a. The Quartermen en Green Easer) op basgitaar. Muzikaal ligt het ergens tussen Fleetwood Mac en Led Zeppelin.

The Rikky Rokker Experience

TRRE is ontstaan nadat de Nederlandse hardrockband Avalon in 2009 officieel ophield te bestaan. Na het afscheidsconcert in De Boerderij in Geleen besloot Jax iets te gaan doen wat hij al lang wilde doen, het schrijven van een rockmusical. Nadat een paar nummers klaar waren, was het tijd om een band te beginnen.

Jan en Jax hebben al een lang muzikaal verleden met elkaar. Zij begonnen samen in Avalon en speelden in de rockcoverband Big Trouble. Anita zong eveneens in BT, vandaar dat zij een logische keus was om één van de twee posities als achtergrondzangeres in te nemen.
Raymond en Jax hebben zes jaar samen in de thrashmetal band Angels Decay gespeeld. Raymond was de enige persoon waarvan Jax wist dat hij de rol van Rikky Rokker overtuigend kon neerzetten.
Anita en Daniel zijn collega’s van elkaar. Bovendien speelde Daniel in de rockcoverband Burning Flame waar hij de leadzang en het gitaarwerk voor zijn rekening nam.
Nadat bassiste Jasmijn Keulers de band had verlaten werd Math gevraagd om de vacante positie in te vullen. Ook hij speelde eerder bij Burning Flame. Sinds het begin van dit jaar heeft een nieuwe bassist zich bij TRRE gevoegd, Hen Litjens. Hij speelde eerder met Daniel in Rectifire.
Kelly, een jonge zeer getalenteerd zangeres, is vanaf het begin bij TRRE als tweede achtergrondzangeres. Na een lange zoektocht naar een toetsenist/pianist werd Ed uiteindelijk gevraagd nadat zijn oude band HEARD was gestopt.

Zoals The Beatles een vijfde lid hadden, zo heeft TRRE een negende bandlid. Brian is een Schot die teksten schrijft voor de band.

http://rikkyrokker.nl/index.html

All Apologies

Genoemd na het nummer van Nirvana zoeken twee talentvolle jonge muzikanten podiumervaring. Ben getuige van een uniek optreden.

So What

Sittardse bekende band die zowel covers al eigen nummers speelt. Zijn bezig met nieuwe naam voor hun band en nieuwe nummers. Ben getuige van een legendarische band uit Sittard

https://www.vikingentertainment.nl/bands/so-what

 

Maak Meters en wordt blij van popmuziek maken.

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress