Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:
Pien Puk & Co november 2018 De voorstelling van vandaag is uitverkocht!!! voor 25 november zijn er wel nog enkele plaatsen!!! “Sint’s geheim”. Pim kijkt graag naar het sinterklaasjournaal Polle gaat liever zelf op zoek naar een sintverhaal. De prille journalist ontdekt een groot geheim of houdt hij Pim wat voor de gein? Pien, Puk & Co zijn meisjes en jongens die allerlei gekke avonturen beleven. Pien, Puk & Co spelen twee zondagen per maand, vaak de eerste en derde zondag, in het Pitboel Theater en beleven iedere maand een ander avontuur in een ander thema. Kijk even in onze agenda voor de juiste data. De kinderen worden betrokken in hun spel en voor de kinderen die dat willen is er ook ruimte om echt mee te spelen! Pien, Puk & Co beleven hun verhaal vanuit de beleving van het kind. Gezien het aantal bezoekers van afgelopen seizoen is reserveren niet alleen wenselijk maar ook noodzakelijk zodat je zeker bent van een plek in de theaterzaal. Tot binnenkort?! Groetjes van Pleun, Pim, Polle, Petie, Pieke, Pluk en Kaat Voor meer info over onze kindervoorstellingen klik hier. Like ook onze Pien, Puk en Co facebookpagina!!! Pien Puk & Co november, Pien Puk & Co november, 

Pien, Puk & Co kindertheater met de voorstelling “Sint’s geheim”. De voorstelling van vandaag is uitverkocht!!!

Wanneer:
18 november 2018 @ 14:30 – 14:45 Europe/Amsterdam Tijdzone
2018-11-18T14:30:00+01:00
2018-11-18T14:45:00+01:00
Kosten:
€ 4,--

Pien, Puk & Co kindertheatervoorstelling.

De voorstelling van vandaag is uitverkocht!!! voor 25 november zijn er wel nog enkele plaatsen!!!

“Sint’s geheim”

Pim kijkt graag naar het sinterklaasjournaal
Polle gaat liever zelf op zoek naar een sintverhaal.
De prille journalist ontdekt een groot geheim
of houdt hij Pim wat voor de gein?

Pien, Puk & Co zijn meisjes en jongens die allerlei gekke avonturen beleven. Pien, Puk & Co spelen twee zondagen per maand, vaak de eerste en derde zondag, in het Pitboel Theater en beleven iedere maand een ander avontuur in een ander thema. Kijk even in onze agenda voor de juiste data.

De kinderen worden betrokken in hun spel en voor de kinderen die dat willen is er ook ruimte om echt mee te spelen!

Pien, Puk & Co beleven hun verhaal vanuit de beleving van het kind.

Gezien het aantal bezoekers van afgelopen seizoen is reserveren niet alleen wenselijk maar ook noodzakelijk zodat je zeker bent van een plek in de theaterzaal.

Tot binnenkort?!

Groetjes van Pleun, Pim, Polle, Petie, Pieke, Pluk en Kaat

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress