Connect with us:
Okt 2017

Pien, Puk & Co. Uitverkocht!!!

Wanneer:
22 oktober 2017 @ 14:30 – 16:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2017-10-22T14:30:00+02:00
2017-10-22T16:00:00+02:00
Kosten:
€ 4,--

Meespeeltheater

Kriebelbeestjes

Als Pleun thuis haar knuffelkonijntjes verzorgt, komt Pim langs. Pim is op zoek naar spinnen en ze overtuigt Pleun om mee te helpen. Dus gaan ze samen op spinnenjacht, want Pim wil een spin als huisdier. Net als Freek Vonk, die heeft ook spinnen als huisdier. Het zijn dan wel grote spinnen en ze moeten in een vissenkom, maar dan zonder water.

Pleun durft eigenlijk niet zo goed, maar ze moet meehelpen van Pim. Want alleen is het te moeilijk om een grote spin te vangen. Ze zoeken naar een wolfspin, of een vogelspin, want Pim wil echt graag een spin, een cool kriebelbeest als huisdier, die over je arm kan kruipen, of over je hoofd…

Zou het lukken?

Het kriebelt in ieder geval enorm!

Veel groetjes van Pim en Pleun

Pien, Puk & Co zijn meisjes en jongens die allerlei gekke avonturen beleven. 
Pien, Puk & Co spelen twee zondagen per maand, vaak de eerste en derde zondag, in het Pitboel Theater en beleven iedere maand een ander avontuur in een ander thema. kijk even in onze agenda voor de juiste data. De kinderen worden betrokken in hun spel en voor de kinderen die dat willen is er ook ruimte om echt mee te spelen! Pien, Puk & Co beleven hun verhaal vanuit de beleving van het kind.

Gezien het aantal bezoekers van afgelopen seizoen is reserveren niet alleen wenselijk maar ook noodzakelijk zodat je zeker bent van een plek in de theaterzaal.

Tot binnenkort?!

Groetjes van Pleun, Pim, Polle, Petie, Pieke, Pluk en Kaat

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress