VwjH DxY.jpeg

Presentatie week Theaterschool Westelijke Mijnstreek, Musicallesklas 3B & 4/5A

Wanneer:
2 juni 2019 @ 17:00 – 18:15 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-06-02T17:00:00+02:00
2019-06-02T18:15:00+02:00
Kosten:
€ 6,--

Presentatie week Theaterschool Westelijke Mijnstreek.

Musicallesklas 3B
Liefdesdrankje.
De leerlingen van musical 3B houden wel van gek doen en flink overdrijven. We hebben in dit blok hebben we gewerkt aan het richten van al deze energie en aan het incasseren van de rare stunten van de ander. Dat komt heel mooi samen in deze presentatie, waarin de spelers overdreven verliefd worden op elkaar. Ze schamen zich nergens voor en gooien zich er volledig heerlijk in! Bij dans zijn ze aan de slag gegaan met duo’s en dansen met een voorwerp. Bij zang hebben ze heel hard gewerkt aan meerstemmig zingen. Dat is zeker niet makkelijk, maar het lukt al heel aardig!

Docenten: Evelien Luiten en Danee Klever Speler: Naomi, Jinte, Mirthe, Mees, Mitch, Rens en Mathilde

Musicallesklas 4/5A
DE BRUILOFT
Het is weer lente, dus de liefde hangt in de lucht. De leerlingen van Musicallesklas 4/5 A spelen daarom scènes die allemaal te maken hebben met trouwen. Van het aanzoek en het vrijgezellenfeest, tot de daadwerkelijke bruiloft. Maar niks gaat zoals het hoort te gaan! We hebben heel hard gewerkt aan dansen met een goed bewustzijn van de ruimte om je heen en het incasseren in spel voordat je reageert op je tegenspeler. En dat er flink wat te incasseren valt in dit stuk, zal je wel zien!

Docenten: Evelien Luiten en Jasmijn Grooten Spelers: Dewi L, Sterre, Luca, Marit, Reza, Lena, Léa, Larissa, Zoë, Jamie, Lisa, Noa, Gwen en Dewi D

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress