VwjH DxY.jpeg

Presentatie week Theaterschool Westelijke Mijnstreek, Musicallesklas 4/5A & Danslesklas

Wanneer:
27 mei 2019 @ 17:00 – 18:15 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-05-27T17:00:00+02:00
2019-05-27T18:15:00+02:00
Kosten:
€ 6,--

Presentatie week Theaterschool Westelijke Mijnstreek.

Musicallesklas 4/5A.
DE BRUILOFT
Het is weer lente, dus de liefde hangt in de lucht. De leerlingen van Musicallesklas 4/5 A spelen daarom scènes die allemaal te maken hebben met trouwen. Van het aanzoek en het vrijgezellenfeest, tot de daadwerkelijke bruiloft. Maar niks gaat zoals het hoort te gaan! We hebben heel hard gewerkt aan dansen met een goed bewustzijn van de ruimte om je heen en het incasseren in spel voordat je reageert op je tegenspeler. En dat er flink wat te incasseren valt in dit stuk, zal je wel zien!

Docenten: Evelien Luiten en Jasmijn Grooten Spelers: Dewi L, Sterre, Luca, Marit, Reza, Lena, Léa, Larissa, Zoë, Jamie, Lisa, Noa, Gwen en Dewi D

Danslesklas.
Circus Danz
Hooggeëerd publiek! Treed binnen in onze circus tent waar sterke acrobaten de coolste trucs uitvoeren, een magische goochelaar haar sierlijke assistent laat verdwijnen, en er niet alleen over een koord, maar over de hele vloer gedanst wordt terwijl de directeur de touwtjes stevig in handen houdt. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan gelijk dansen op de juiste telling en er is weer veel ruimte geweest voor het ontwikkelen van eigen dansmateriaal. Applaus!

Docent: Jasmijn Grooten Dansers: Silita, Ysa-flore, Indy, Lars en Romy

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress