Connect with us:
1 13 Walden

Theaterpop

Wanneer:
13 januari 2018 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2018-01-13T20:00:00+01:00
2018-01-13T23:00:00+01:00
Kosten:
€ 4,--

Popmuziek in een intieme theatersfeer!
Met vanavond:

Indicolite         
Indicolite is het antwoord op alle blije, meisjesachtige bullshit. Voor krachtige, supervette, rock met vrouwen in de front moet je bij Indicolite zijn!
Met:
Anne Weijers – Lead Vocals,
Sharyne Ben Amrane – Guitar/Vocals,
Rens van Zon – Drums,
Stef Erven – Guitar
Antoine Putz – Substitue Bass

 

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/INDICOLITEband/

Walden
Walden is ontstaan uit de band Cees en Mees, die al eerder furore maakte in zalen als de Effenaar, Tivoli en op Cortonville. Na meer dan een half jaar rondzwerven door de Scandinavische natuur is Mees Hamer teruggekeerd om samen met kompaan Cees Maessen, zijn avonturen om te zetten in muziek. Wegrennen van autosmokkelaars, slapen onder bruggen, bevriezen in een tipi, maar ook de nachten lang durende zonsondergangen, de stilte van de bergen, de eeuwige vrijheid en vooral het volgen van een droom: Walden vertelt het allemaal. Met helden als Lightnin Hopkins, Flat Duo Jets en Jack White kunnen bluesliefhebbers nog steeds hun hart ophalen bij de rauwe fuzzgitaar van Mees Hamer en de beukende drums van Cees Maessen. Tijdens de drukbezochte finale van de Limburgse popwedstrijd afgelopen zaterdag 9 december in poppodium Volt te Sittard, werd Walden uitgeroepen tot winnaar van Nu of Nooit 2017. 
Met:
Mees Hamer
Cees Maessen
Jef America
Pelle Simon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.waldenband.nl/about-us.html
https://www.facebook.com/waldenmusicoffical/

Thalamus
Thalamus neemt je mee om weg te dromen in nevelige duisternis. Zwevende synthesizers en gitaren dragen je door een trippy droom, voortgestuwd door groovy baslijnen. Dreampop en triphop met invloeden van Portishead, PJ Harvey, Air en UNKLE. Na een jaar schrijven is de band terug met nieuw materiaal: mystiekeen oprechte nummers die je meenemen in een trippy wereld. Volgens 3voor12/Limburg: “Bezwerend, verpletterend en een ijzersterke set”.

Leden band:
Rick Groenen
Erik Muijsenberg
Lennart Spreeuwenberg
Lotte Spreeuwenberg

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/thalamusofficial/

Celine Shanice
CelineShanice oftewel Celine van Veldhoven is een Singer songwriter met haar eigen pop liedjes met een verhaal. Ook speelt ze covertjes van o.a John Mayer , Katie Melua Ect. Die verzorgd ze alleen of samen met Luuk Conemans.
Het scheelt dat ze samen een goede klik hebben. En dat ze samen goed klinken!

    No Twitter Messages.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress