Theaterpop 4 oktober 2019

Pitpop

Wanneer:
4 oktober 2019 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-10-04T20:00:00+02:00
2019-10-04T23:00:00+02:00
Kosten:
€ 5,--

Deze avond met:

Luca Madu
Luca Madu heeft al meerdere malen opgetreden in het Pitboel Theater en dat was elke keer een succes. We hebben begrepen dat Luca Madu een andere muzikale weg is ingeslagen. Meer elektronische invloeden. Natuurlijk zijn wij zeer benieuwd naar de nieuwe sound en zijn we wederom verheugd met het optreden van Luca Madu. Noem het een dagdroom die zich visualiseert in de nachtelijke uren. Luca Madu is duister maar intiem, dromerig maar krachtig. Voorzien van een celliste en een violiste creëert de band met betoverende arrangementen een intieme en soms donkere sfeer. Hun unieke sound is gebaseerd op niet standaard ritmische patronen. Dit alles vormt een geslaagde combinatie met serene en dan weer krachtige vocalen. Luca Madu is ontstaan op de Rockacademie in Tilburg in het begin van dit jaar. De band is gevormd rondom zangeres/songwriter Lotte Slangen en bestaat uit drummer is Casper Abeln, Niels Quaijtaal op synth/bas en Thomas Beekwilder op gitaar.
https://www.facebook.com/lucamaduofficial/

Psychic
Super jong, talentvol en afkomstig uit de omgeving Valkenburg. Psychic maakt de betere post-punk tijdens de tweede editie van PitPOP. De band ‘Psychic’ bestaat uit vier leden van 18 en 19 jaar. Morrison en Jeske bespelen de gitaren, Kyarah bespeelt de drums en Bryan bespeelt de basgitaar.

Pacific Fuzz
Afkomstig uit Maastricht en omgeving. Ze maken psychedelische rock met blues en een hard randje en melancholische elementen. De band bestaat uit
Erik Steegh: Bass, lead vocals
Ian van Wolferen: Guitar, backing vocals
Anton Metelmann: Drums
Wesley Kerkhofs: Keyboard, Backing VocalsBij je bezoek aan PitPOP kun je alweer getuige zijn van een van de nieuwe bands die onze limburgse regio rijk is. Laat je verrassen door Pacific Fuzz.

https://www.facebook.com/pg/PacificFuzz/about/?ref=page_internal

 

theaterpop 4 oktober 2019

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress