Theaterpop

Wanneer:
10 september 2021 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2021-09-10T20:00:00+02:00
2021-09-10T23:00:00+02:00
Kosten:
€ 6,50

Theaterpop, drie bands op een avond. Vandaag met:
SweetMotions
Bambi Chocolate FC
The Blues Crew

SweetMotions
SweetMotions is de naam van de band die is ontstaan na de samenwerking tussen zangeres Susan Bal, toetsenist George Muller en bassist Sergio Aspers.
Dit drietal S2G is begin 2021 gestart met het schrijven en componeren van eigen muziek welke ze live ten gehore gaan brengen onder de naam SweetMotions
Ze zullen eind dit jaar nog de studio induiken om hun debuutalbum op te gaan nemen. Live zullen ze zich versterken met sessie muzikanten zodat er een complete band voor u zal staan om u een onvergetelijke muzikale ervaring te bezorgen.
Op vrijdag 10 september worden ze versterkt door Mischa Aussems op drums!

Bambi Chocolate FC

The phenomenal popcombo Bambi Choclate FC wordt gevormd door
michel vox/guitar – rogier drums/vox – william bass/vox

Ze zeggen over zich zelf …charmant rammelende en pretentieloze lo-fi punk-pop, wegwerpliedjes met een eeuwigheidswaarde…
Vanuit het niets verscheen in mei 2020 het album ‘ the way things are’, een plaat vol lo-fi pareltjes. Dertien liedjes in 22 minuten, opgenomen in studio Schultenbrau in Boxtel-Rock-City!
Het album kreeg louter laaiende recensies in de popmedia, op festivalinfo.nl zelfs 5 van de 5 sterren. Later kreeg de plaat van de festivalinfo.nl recensenten een plekje in de top50 van beste albums in 2020. Ook verscheen het album op cassettetape via Harry Records.
Van een echte band was er in eerste instantie geen sprake, want het was Michel die de plaat in zijn eentje opnam. Inmiddels is bc/fc een heuse band, en zal er in 2021 een nieuw album verschijnen. Ook zal de band na alle C19 maatregelen dan live te zien zijn!

https://www.facebook.com/bambichoclatefc/

The Blues Crew
The Blues Crew is recent ontstaan als bluessectie van het Roots Heritage Orchestra, een van de activiteiten van de Stichting Roots Unlimited uit Maastricht. Handelsmerk is oude stijl / ol’skool blues, variërend van akoestische country blues tot ingetogen elektrisch repertoire van recentere datum. Geen gierende gitaren & loeiende bluesrock dus, maar blues zoals die oorspronkelijk bedoeld was. Leden van de Crew zijn allemaal oude rotten in het vak en speelden/spelen in allerlei bands en collectieven.

Zie: www.rootsunlimited.nl

Deel dit: