Theaterpop

Wanneer:
10 september 2021 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2021-09-10T20:00:00+02:00
2021-09-10T23:00:00+02:00
Kosten:
€ 6,50

Theaterpop, drie bands op een avond. Vandaag met:
Susan Ball & SweetMotions
Bambi Chocolate FC
Gegenschein

Susan Ball & SweetMotions

Bambi Chocolate FC

The phenomenal popcombo Bambi Choclate FC wordt gevormd door
michel vox/guitar – rogier drums/vox – william bass/vox

Ze zeggen over zich zelf …charmant rammelende en pretentieloze lo-fi punk-pop, wegwerpliedjes met een eeuwigheidswaarde…
Vanuit het niets verscheen in mei 2020 het album ‘ the way things are’, een plaat vol lo-fi pareltjes. Dertien liedjes in 22 minuten, opgenomen in studio Schultenbrau in Boxtel-Rock-City!
Het album kreeg louter laaiende recensies in de popmedia, op festivalinfo.nl zelfs 5 van de 5 sterren. Later kreeg de plaat van de festivalinfo.nl recensenten een plekje in de top50 van beste albums in 2020. Ook verscheen het album op cassettetape via Harry Records.
Van een echte band was er in eerste instantie geen sprake, want het was Michel die de plaat in zijn eentje opnam. Inmiddels is bc/fc een heuse band, en zal er in 2021 een nieuw album verschijnen. Ook zal de band na alle C19 maatregelen dan live te zien zijn!

https://www.facebook.com/bambichoclatefc/

Gegenschein

Gegenschein – Passie voor muziek in een desolaat paradijs genaamd Aarde!
Gegenschein is in 2013 door Henk Bril en William MacVaine opgericht als audiovisueel muziekproject. Na korte tijd sloeg Rob Hotje de handen ineen. En zo werden we de ‘opmerkelijke drie-eenheid’.
Het hoofdkantoor van Gegenschein is studio ARSIS (“A Roof Somewhere In Sittard”), eigendom van William, in Nederland.

Project Gegenschein levert muziek die zonder twijfel de creatieve kwaliteiten van William (componist en producer), Rob (leadzanger) en Henk (teksten, ondersteunende zang. fotografie en ‘out of the musical box’ gizmos) bewijst.

Onze video’s zijn te vinden op Youtube en zijn, net als onze liedjes, het resultaat van gezamenlijke inspanningen van ons alle drie.
Je kunt ons vinden op Facebook en onze nummers op Spotify! En natuurlijk op Discogs, waar je onze albums ‘Dark Moon over Paradise’ en ‘Struggle for Passion’ kunt kopen. We werken nu aan ons derde album ‘Magnificent Desolation’, dat in 2021 uitkomt.

Onze muziekstijl? Experimenteel, alternatief, rock en techno (en minimaal en ruimte ook).
Een mix van Pink Floyd, Rammstein, Eagles, Alan Parsons, Vaughan Williams, Electric Light Orchestra, Philip Glass, Lynyrd Skynyrd, Anne Pigalle, Brian Eno, Kraftwerk, Manuel Göttsching, David Bowie, Queen, Tears for Fears – en we zullen er waarschijnlijk een flink aantal vergeten.
Maar ons geluid is een unieke smeltkroes en onmiskenbare GEGENSCHEIN.

www.gegenschein.nl

Deel dit: