09 Mar Banner Theaterpop

Theaterpop

Wanneer:
9 maart 2019 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-03-09T20:00:00+01:00
2019-03-09T23:00:00+01:00
Kosten:
€ 5,--
Theaterpop

Popmuziek in de intieme zaal van het Pitboel Theater.

Lotte & Mirthe
Lotte Slangen en Mirthe de Jonge
Lotte Slangen is de lead zangeres van Luca Madu. De dreampop van deze band oogst veel waardering. In het klein maar wel beresterk zijn twee vrouwen uit de band Luca Madu begonnen met een soloproject. Denk aan singer songwriting, cello en mooie muziek. Dat zijn de ingrediënten van een nieuwe act op de limburgse podia.

Tanja & Jasmijn
Ze zingen al een tijdje samen en vinden het leuk om samen op te treden in de setting van het theater. Denk aan covers en zij zullen zes songs ten gehore brengen.

The Rikky Rokker Experience
TRRE is ontstaan nadat de Nederlandse hardrockband Avalon in 2009 officieel ophield te bestaan. Na het afscheidsconcert in De Boerderij in Geleen besloot Jax iets te gaan doen wat hij al lang wilde doen, het schrijven van een rockmusical. Nadat een paar nummers klaar waren, was het tijd om een band te beginnen.
Jan en Jax hebben al een lang muzikaal verleden met elkaar. Zij begonnen samen in Avalon en speelden in de rockcoverband Big Trouble. Anita zong eveneens in BT, vandaar dat zij een logische keus was om één van de twee posities als achtergrondzangeres in te nemen.
Raymond en Jax hebben zes jaar samen in de thrashmetal band Angels Decay gespeeld. Raymond was de enige persoon waarvan Jax wist dat hij de rol van Rikky Rokker overtuigend kon neerzetten.
Anita en Daniel zijn collega’s van elkaar. Bovendien speelde Daniel in de rockcoverband Burning Flame waar hij de leadzang en het gitaarwerk voor zijn rekening nam.
Nadat bassiste Jasmijn Keulers de band had verlaten werd Math gevraagd om de vacante positie in te vullen. Ook hij speelde eerder bij Burning Flame. Sinds het begin van dit jaar heeft een nieuwe bassist zich bij TRRE gevoegd, Hen Litjens. Hij speelde eerder met Daniel in Rectifire.
Kelly, een jonge zeer getalenteerd zangeres, is vanaf het begin bij TRRE als tweede achtergrondzangeres. Na een lange zoektocht naar een toetsenist/pianist werd Ed uiteindelijk gevraagd nadat zijn oude band HEARD was gestopt.
Zoals The Beatles een vijfde lid hadden, zo heeft TRRE een negende bandlid. Brian is een Schot die teksten schrijft voor de band.
http://rikkyrokker.nl/index.html

Martinus
Martinus is een zeskoppige band uit Elsloo en brengt een samensmelting van melancholische folk en americana. Met de samenklank van akoestische en elektrische gitaren, meerstemmige zang, viool en pedal steel vertelt Martinus op een sferische wijze over het alledaagse leven

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress