Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:
09 Feb Banner Theaterpop

Theaterpop, editie februari 2019

Wanneer:
9 februari 2019 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-02-09T20:00:00+01:00
2019-02-09T23:00:00+01:00
Kosten:
€ 5,--

Popmuziek in de intieme zaal van het Pitboel Theater. Deze keer met:

Prachtige muziek van pianiste en zangeres Mieke Cremers uit Sittard.

Ylka Kolken
Ze speelt gitaar en zingt. Ze schrijft liedjes voor andere mensen. Muziek is voor haar haar communicatiemiddel. Ze uit zich in het schrijven van teksten en ze laat haar gevoel los in de muziek. Ze schrijft liedjes over anderen, voor anderen en over haar eigen ervaringen. Onder begeleiding van haar gitaar neemt ze mensen mee in de verhalen van haar liedjes, zowel Engelstalig als in het Limburgse dialect.

Youtube:
Cover: https://www.youtube.com/watch?v=hF6FblyfIZA
Eigen nummer: https://www.youtube.com/channel/UCReb7NLe1hy9gbmkQOMVLwQ
In de bijlage nog een Limburgstalig eigen nummer.

Jacques Mees met een Bob Dylan Tribute.

Jacques Mees had veel succes in zijn eerdere jaren.
Op zijn solotours heeft hij vele hoogtepunten gekend in heel Europa, zoals mooie festivals en als support act voor legendes als Kevin Ayers en Rick Danko (The Band). Ín 1996, toen zijn eerste officiele album uitkwam, ging hij naar Rio de Janeiro voor de promotie en shows met lokale artiesten.

Maar 2011 was een exceptioneel jaar bestaande uit een tour en de promotie van zijn Bob Dylan Tribute Album ‘Shooting Star’, in Europa.  Hij trad ook op in Burkina Faso, West Africa. 2011 was een belangijk jaar, waarin ruimte was voor veel Bob Dylan festiviteiten in de hele wereld vanwege zijn 70ste verjaardag. Jacques heeft onderdeel uitgemaakt van veel van deze performances en is geëerd in Italie, Ierland, Duitsland, België, Frankrijk en natuurlijk, thuis in Nederland. Schrijver en pop-journalist, Bert van de Kamp noemde Mees ook in zijn ABC DYLAN boek. Door het publiek is hij gekozen als een van de beste Dylan Tribute Artists in de wereld @ http://dylanradio.com/. In 2014 is hij op tour geweest in San Diego (US), Ierland and Frankrijk. En het lijkt, om een parallel met Dylan te trekken, op  A NEVER ENDING TOUR!

http://www.jacquesmees.com/

 

 

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress