Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:
09 Nov Banner Theaterpop

Theaterpop, editie november 2018

Wanneer:
9 november 2018 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2018-11-09T20:00:00+01:00
2018-11-09T23:00:00+01:00
Kosten:
€ 5,--

Theaterpop, editie november 2018, met de volgende bands:

Morganas Illusion
Sinds het ontstaan van Theaterpop nu 4 jaar geleden is er een band die telkens weer terugkomt in de programmering: Morganas Illusion. Hun documentaire werd in binnenland en buitenland bejubeld. Pas weer in Basel. Maar vooral de muziek spreekt aan. Psychedelische fuzz/beat en rock staan garant voor een intense muziekbeleving. Ongetwijfeld staan er nieuwe nummers op de setlist in Pitboel en laat Morganas Illusion hun passie en hobby zien. Deze kleine jongens worden grote mannen..

Austin Leaves
Ze hebben een nieuwe single, zijn klaar met hun album en staan in de voorronde van Nu of Nooit. Wie weet zien we ze op Pinkpop 2019. Denk aan heerlijke country, rock en pop. Mooie muziek met de in het oog springende lead-zangeres Martin a Lucic. Samen met Rick Gijzen, Giorgio Stienstra, Ruben Sieben vormt zij Austin Leaves. Voor de tweede keer op Theaterpop. Komt dat zien….

John Mayer Tribute
Denk aan Waiting on the world to change, Gravity, Daughters, Heartbreak Warfare en je weet hoe bekend en geliefd de liedjes zijn van John Mayer. Daarom is Pitboel meteen op zoek gegaan naar een aansprekende tribute van deze Amerikaanse virtuoos. In Brabant werd de connectie gevonden met de tribute die o.a uit David Aelmans bestaat. David stond al eerder met Zoo Children in ons theater. We verheugen ons op de mooie muziek en uitvoering van de John Mayer Tribute.

https://www.facebook.com/DionMayerTribute/

Ferdie den Boer 

Ferdie den Boer is een Sittardse singer-songwriter die, waar hij kan, probeert te verrassen met zijn gitaarspel en clichés wil vermijden met zijn songs; korte gesprekken over liefde, afscheid en hoop.

 

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress