27 Okt Banner Theaterpop

Theaterpop oktober editie II

Wanneer:
27 oktober 2018 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2018-10-27T20:00:00+02:00
2018-10-27T23:00:00+02:00
Kosten:
€ 5,--

Popmuziek in de intieme zaal van het Pitboel Theater. Dat is belevingsgericht genieten van popmuziek. Theaterpop, editie oktober II met de volgende bands:

Lotte & Mirthe
Lotte Slangen en Mirthe de Jonge zijn de lead zangeres en cellist van Luca Madu. De dreampop van deze band oogst veel waardering. In het klein maar wel beresterk zijn twee vrouwen uit de band Luca Madu begonnen met een soloproject. Denk aan singer songwriting, cello en mooie muziek. Dat zijn de ingrediënten van een nieuwe act op de limburgse podia.

Bekijk hier 1 van Luca Madu’s YouTube video’s <-

Ovb Pender & Kelt
Bij het ter perse gaan van deze editie is er een klein voorbehoud of deze jongens kunnen optreden. Ze maakte al eerder fruore in de scene onder verschillende namen. Het meest bekend zijn zij als voorprogramma voor Danny Lademachre’s Wild Romance. Bart Keltjens en Ivo Penders zullen de harten van de bezoekers stelen met mooie ballads en bekende liedjes in een semi akoestisch jasje.

Bekijk hier hun videos on Facebook <-

BARD

BARD is een band met covers van folk en limburgs dialect uit Munstergeleen die indruk maakte op Koningsdag  in het Stadspark in Sittard.

https://www.facebook.com/BARD.plattemuziek/

Indigo

Een indieband met invloeden van Red Hit chili Peppers en Editors in eigen nummers. Het is een nieuwe band uit Nijmegen.

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress