Connect with us:
27 Okt Banner Theaterpop

Theaterpop oktober editie II

Wanneer:
27 oktober 2018 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2018-10-27T20:00:00+02:00
2018-10-27T23:00:00+02:00
Kosten:
€ 5,--

Popmuziek in de intieme zaal van het Pitboel Theater. Dat is belevingsgericht genieten van popmuziek. Theaterpop, editie oktober II met de volgende bands:

Joo Jansen Band
Joo Jansen band is een muzikaal trio geformeerd rondom gitaarvirtuoos Joo Jansen. Denk aan Americana, rock en beetje roll en wordt verrast door de kwaliteitpopmuziek van 3 muzikale avonturiers. Uit Geleen en omstreken.

 

Bekijk hier 1 van hun YouTube video’s <-

Lotte & Mirthe
Lotte Slangen en Mirthe de Jonge zijn de lead zangeres en cellist van Luca Madu. De dreampop van deze band oogst veel waardering. In het klein maar wel beresterk zijn twee vrouwen uit de band Luca Madu begonnen met een soloproject. Denk aan singer songwriting, cello en mooie muziek. Dat zijn de ingrediënten van een nieuwe act op de limburgse podia.

Bekijk hier 1 van Luca Madu’s YouTube video’s <-

Ovb Pender & Kelt
Bij het ter perse gaan van deze editie is er een klein voorbehoud of deze jongens kunnen optreden. Ze maakte al eerder fruore in de scene onder verschillende namen. Het meest bekend zijn zij als voorprogramma voor Danny Lademachre’s Wild Romance. Bart Keltjens en Ivo Penders zullen de harten van de bezoekers stelen met mooie ballads en bekende liedjes in een semi akoestisch jasje.

Bekijk hier hun videos on Facebook <-

Nieuw Talent Project WM
Ze zijn jong, talentvol , enthousiast en staan te popelen om de pop-scene van Sittard Geleen een nieuw elan te geven. Ieder jaar staan er op scholengemeenschappen in de Westelijke Mijnstreek weer nieuwe bandjes op. De kwaliteit van de muziek in combinatie met durf kent veel waardering van de volgers en fans. De stap naar pitboel theater was meteen gevonden toen zij werden gevraagd. Kom nieuw talent ontdekken. En leer de naam van deze nieuwe band ontdekken.

    No Twitter Messages.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress