Connect with us:
Agenda

De agenda van Pitboel Theater is goed gevuld met entertainment voor jong en oud. U bent welkom om aan te schuiven bij onze voorstellingen.
Aan u de keuze of het nu gaat om singer-songwriters, cabaret Toneelvoorstelling, de kindervoorstelling Pien, Puk en Co of een theaterpop. Pitboel heeft het allemaal in huis. Jaarlijks organiseert Pitboel Theater een cabaretfestival; Cabarette-ketet en een singer- songwriter contest; Ballads & Blues.

Pitboel theater en de Theaterschool Westelijke Mijnstreek worden niet gesubsidieerd door de gemeente Sittard-Geleen.

Reserveren
Vult u het u contactformulier (rechts) in met uw naam, aantal personen, datum + voorstelling.
Voor telefoongebruikers staat het formulier onderaan de pagina. Afhalen kaarten tot 15 minuten voor aanvang voorstelling. U kunt bij ons niet pinnen!

Let op: Niet afgehaalde kaarten kunnen dan alsnog worden verkocht.

nov
18
za
2017
Tweede voorronde Ballads & blues 2017
nov 18 @ 20:00 – 22:30

 

Tweede voorronde Ballads & Blues 2017
Zaterdag 18 november 2017
Aanvang 20.00 uur
Entree: gratis

De deelnemers op 18 november zijn:
Mieke Cremers
Karlijn Dado
Hugo Konings
Roos Pijnenburg
Tweespalt
CelineShanice

Mieke Cremers.
Mijn volledige naam is Mieke Cremers, ik ben negentien jaar en studeer franse taal en cultuur aan de Radboud uni in Nijmegen. Alhoewel ik talen studeer is muziek altijd bij me geweest en ik ben me er zeker van dat dit ook zo zal blijven.
Mijn favoriete genre’s om te luisteren/spelen zijn soul/jazz/bluesrock maar eigenlijk kan ik van meerdere genre’s genieten.
Met zingen ben ik begonnen en dat is dan ook waar mijn grootste focus op ligt. Gitaar en piano heb ik mezelf geleerd, vandaar dat ik me eigenlijk het meest thuis voel in een groep om mee te spelen. Mijn doel voor het meedoen met deze wedstrijd is vooral het ontmoeten van andere muzikanten en podiumervaring op doen, ook in m’n uppie dit keer.

Karlijn Dado.
Toen Karlijn Dado rond haar veertiende begon met het schrijven van liedjes wist ze het zeker: dit is wat ze wilde doen. Het omzetten van emoties en verhalen naar muziek is naar haar idee een van de mooiste dingen waartoe de mens in staat is. In 2009 nam ze als eerste singer-songwriter deel aan Popsport en Kunstbende en vanaf hier is ze langzaam aan de weg blijven timmeren. In 2012 ontdekte ze de synthesizer met haar elektronische band Fair Huxley, die met hun wat donkere synthpop al verschillende podia beklommen en vele voeten de dansvloer op stuurden. Nu is ze weer even terug bij de basis; met piano en gitaar neemt ze je mee op een wandeling door donkere bossen, waar vuurvliegjes je de weg wijzen naar jouw diepste gevoelens.

Hugo Konings.
Meer info volgt spoedig.

Roos Pijnenburg.
Eerst vioolles, toen zangles, later als student een start gemaakt op het Conservatorium, en nu ben ik vooral naast mijn studie Psychologie zelf muziek aan het maken en schrijven met de piano of gitaar.
Na wat Engelstalige liedjes ben ik ook in het Nederlands gaan schrijven: vooral kleine akoestische luisterliedjes.
Stevie Ann, tegenwoordig bekend onder eigen naam Stephanie Struijk, is een mooi voorbeeld voor mij, maar ook naar artiesten zoals First Aid Kit en Melody Gardot luister ik graag.
Ik heb op verschillende festivalletjes (zoals het TREK festival en SUPERMARKET Maastricht) gezongen en mocht afgelopen twee jaar zingen op StukaFest Maastricht.
De laatste tijd heb ik wat minder opgetreden, maar daar wil ik graag weer verandering in brengen. Ballads en Blues lijkt me een mooie kans om weer van mezelf te laten horen!

Tweespalt.
Wij zijn een aantal maanden bezig met liedjes schrijven, optreden en alles waar we gelukkig van worden. Onze artiestennaam is Tweespalt. We maken eigen Nederlands- en Franstalige muziek met een vleugje kleinkunst.

Celine Shanice.
CelineShanice oftewel Celine van Veldhoven is een Singer songwriter met haar eigen popliedjes met een verhaal. Ook speelt ze covers van o.a John Mayer, Katie Melua Ect. Die verzorgt ze alleen of samen met Luuk Conemans.
Het scheelt dat ze samen een goede klik hebben. En dat ze samen goed klinken.

dec
16
za
2017
Finale Ballads & Blues
dec 16 @ 20:00 – 23:30
Finale Ballads & Blues

Vandaag is de finale van de Singer- songwriter contest Ballads & blues. Inschrijven kan tot 30 september 2017.

inschrijven kan middels het inschrijfformulier op de site van Ballads & Blues; www.balladsandblues.nl. Meer info over de deelnemers van vandaag volgt spoedig.

jan
6
za
2018
An evening with… singer- songwriters
jan 6 @ 20:00 – 22:00
An evening with... singer- songwriters

Meer info over het programma volgt spoedig…

mrt
25
zo
2018
An evening with… singer- songwriters
mrt 25 @ 14:00 – 17:00
An evening with... singer- songwriters

Meer info over het programma volgt spoedig…

apr
21
za
2018
An evening with… singer- songwriters
apr 21 @ 20:00 – 22:30
An evening with... singer- songwriters

Meer info over het programma volgt spoedig…

    No Twitter Messages.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress