Connect with us:
Agenda

De agenda van Pitboel Theater is goed gevuld met entertainment voor jong en oud. U bent welkom om aan te schuiven bij onze voorstellingen.
Aan u de keuze of het nu gaat om singer-songwriters, cabaret Toneelvoorstelling, de kindervoorstelling Pien, Puk en Co of een theaterpop. Pitboel heeft het allemaal in huis. Jaarlijks organiseert Pitboel Theater een cabaretfestival; Cabarette-ketet en een singer- songwriter contest; Ballads & Blues.

Pitboel theater en de Theaterschool Westelijke Mijnstreek worden niet gesubsidieerd door de gemeente Sittard-Geleen.

Reserveren
Vult u het u contactformulier (rechts) in met uw naam, aantal personen, datum + voorstelling.
Voor telefoongebruikers staat het formulier onderaan de pagina. Afhalen kaarten tot 15 minuten voor aanvang voorstelling. U kunt bij ons niet pinnen!

Let op: Niet afgehaalde kaarten kunnen dan alsnog worden verkocht.

okt
28
za
2017
Cabaret met Tom Montfrooy en de voorstelling ‘Get A Life’
okt 28 @ 20:00 – 22:00
Cabaret met Tom Montfrooy en de voorstelling 'Get A Life'

Tom is finalist van Cameretten 2015. Juryrapport : “Tom Montfrooy neemt het publiek mee in een mooi en kwetsbaar verhaal over zijn vrouw. De voorstelling blijkt zorgvuldig opgebouwd, bevat goede grappen, heeft gevoelige kanten en is toch niet van sentiment doortrokken. Hij vertelt op vrij nuchtere en gemakkelijke wijze en omzeilt handig alle clichés. Ondanks zijn persoonlijk leed straalt Tom veel positiviteit uit. Het verhaal is gepolijst en zijn teksten fijn geslepen. Hij neemt het publiek bij de hand, schuwt de interactie met de zaal niet en geeft aan over de nodige ervaring te beschikken”.

Volkskrant:”Montfrooy brengt het zware licht, zonder de ernst te verliezen.”

Theaterkrant:“Montfrooy boeide, met een gedurfd verhaal over zijn leven als jonge weduwnaar met twee dochters. Met veel kwetsbare momenten, maar steeds ook weer harde, relativerende grappen om het licht te houden.”
“Een stand-up podium is een goede vervanger van een psychiater en scheelt de maatschappij veel schade“, aldus de geboren Rotterdammer. Op het eerste gezicht is Tom de standaard veertiger met hypotheek en kinderen, maar schijn bedriegt.

Laat je verassen door de confronterende, stevige en ontroerende humor van Tom. Hij heeft er in ieder geval altijd zin in, ech wel.
Meer info over Tom Montfrooy: www.tommontfrooy.nl.

 

nov
11
za
2017
Cabaret met Klaas Prins en Oscar Arnold (twee voorstellingen)
nov 11 @ 20:00 – 22:00

Klaas Prins

Klaas Prins verrast je met zijn energieke humor en absurde wendingen. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas won de publieksprijs van het Leeuwarder Cabaret Festival, schrijft voor tv programma’s als Beste Kijkers en de Quickest Quiz en was de vaste presentator van Humor TV. Op dit moment werkt Klaas aan zijn eerste avondvullende programma.

www.klaas-prins.nl

 

 

 

 

 

Oscar Arnold

Oscar Arnold is zo’n typisch rare gast uit je middelbareschooltijd. Zo’n eenling, zo’n nerd. Zonde dat je er nooit zoveel tijd in stak, want soms zijn die mensen behoorlijk grappig. Zo ook Oscar. In zijn korte carrière wint hij de Talent Award  op het Utrecht International Comedy Festival, staat hij in de finale van de Comedy Slam en in de halve finale van het VARA Leids Cabaret festival. Oscar is een slome duikelaar die de ene na de andere one-liner door de zaal heen knalt, in slow-motion in zijn geval. Wees voorbereid, verwacht geen snelle jongen, verwacht geen hippe comedian die high-fived met het publiek. Verwacht… Oscar!

https://www.facebook.com/oscar.arnold.12www.oscarnold.nl

 

dec
9
za
2017
Cabaret met Blafwaf en hun voorstelling ‘Broederliefde’
dec 9 @ 20:00 – 22:00
Cabaret met Blafwaf en hun voorstelling 'Broederliefde'

Met muziek die uw oren gezond aantast en  teksten die garant staan voor spontane  lachkuiltjes, boren zij zich zelfverzekerd  een weg in uw geheugen.

Blafwaf woelt als een jonge mol door uw gazon  van alledaagse onbenulligheden. Ze graven zich  een weg dwars door de vreemde gewoontes,  verlangens en tradities van de mens heen.  Wat achterblijft is een woest maar opgelucht landschap waarin iedereen zich vast herkent.  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

Blafwaf is recht voor de raap en slaagt er op die  manier keer op keer in om de luisteraar met een gelukzalige glimlach achter te laten.

Lachrimpels behoren tot de schoonheids-idealen. Blafwaf wil u op dat vlak graag in de watten leggen.

www.blafwaf.be

feb
24
za
2018
Eerste voorronde Cabarette-ketet 2018
feb 24 @ 20:00 – 22:30
Eerste voorronde Cabarette-ketet 2018

Vandaag is de tweede voorronde van Cabarette-ketet 2018. Inschrijven kan tot 15  januari 2018.

inschrijven kan middels het inschrijfformulier op de site van Cabarette-ketet; www.cabarette-ketet.nl. Meer info over de deelnemers van vandaag volgt spoedig.

mrt
3
za
2018
Cabaret in Pitboel Theater
mrt 3 @ 20:00 – 22:00

Cabaret in Pitboel Theater. Meer info over het programma van vanavond volgt spoedig…

mrt
24
za
2018
Tweede voorronde Cabarette-ketet 2018
mrt 24 @ 20:00 – 22:30
Tweede voorronde Cabarette-ketet 2018

Vandaag is de tweede voorronde van Cabarette-ketet 2018. Inschrijven kan tot 15  januari 2018.

inschrijven kan middels het inschrijfformulier op de site van Cabarette-ketet; www.cabarette-ketet.nl. Meer info over de deelnemers van vandaag volgt spoedig.

apr
14
za
2018
Finale Cabarette-ketet 2018
apr 14 @ 20:00 – 22:30
Finale Cabarette-ketet 2018

Vandaag is de finale van Cabarette-ketet 2018. Inschrijven kan tot 15  januari 2018.

inschrijven kan middels het inschrijfformulier op de site van Cabarette-ketet; www.cabarette-ketet.nl. Meer info over de deelnemers van vandaag volgt spoedig.

    No Twitter Messages.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress