Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:
Audities

 

Auditie doen. Heb jij al theater of musicalervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?
Schrijf je dan in voor een van de auditiedagen en maak kans om mee te spelen in een van onze productieklassen. Tijdens de auditiedag volg je in een groep een aantal workshops en laat je je eigen voorbereide stuk zien. Na de auditiedag bepalen de docenten of je bent toegelaten tot een van de productieklassen en zo ja, in welke. De auditiedag toneel vindt plaats op 15 september 2019. De auditiedag musical vindt plaats op 23 september 2019.

Dit seizoen zijn er vier productieklassen waar je auditie voor kunt doen: Productieklas toneel 1, Productieklas toneel 2, Productieklas musical 1 of Productieklas musical 2.

Productieklas toneel
Wil je van je toneelhobby misschien je werk maken en droom je van een toneelcarrière? Dan is deze productieklas wellicht iets voor jou!

Productieklas toneel 1
Leeftijd: 12+
Lesdag/tijd: DI 19u30-21u30
Kosten: €438

Productieklas toneel 2
Leeftijd: 17+
Lesdag/tijd: DO 19u30-21u30
Kosten: Tot 21jr. €438,-
*Vanaf 21jr. €529,98

Productieklas musical
Hou je van zingen, acteren én dansen en ben je benieuwd op wat voor manieren je deze 3 disciplines allemaal kunt combineren? Geef je dan op voor de productieklas musical!

Productieklas musical 1
Leeftijd: 12 t/m 15 jaar
Lesdag/tijd: WOE 17u00-19u00
Kosten: €468,-

Productieklas musical 2
Leeftijd: 15+
Lesdag/tijd: MA 19u45-21u45
Kosten: Tot 21jr. €468,-
*Vanaf 21jr. €566,28

Hoe nu verder?
Download het auditieformulier op de inschrijfpagina en vul het in.
Na versturen ontvang je een ontvangstbevestiging. Daarna word je aanmelding en motivatie beoordeeld.
Vlak voor de auditiedag ontvang je een uitnodiging met daarin datum, tijdstip, het programma en hoe je je dient voor te bereiden.
De auditiedag duurt de hele dag. Bij binnenkomst meld je je bij de inschrijfbalie en ontvang je een sticker met een auditienummer die je zichtbaar draagt. Tevens hoor je in welke groep je bent ingedeeld. Daarna volg je verschillende verplichte workshops en laat je je voorbereide stuk zien. Tijdens de auditiedag zijn er juryleden aanwezig die je prestaties beoordelen.
Zorg zelf voor eten en trek gemakkelijke kleding aan!

Na de auditiedag wordt er door juryleden en regisseurs besloten of, en in in welke groep je wordt geplaatst. Je wordt per mail geïnformeerd. Indien je bent geselecteerd, schrijf je je middels het inschrijfformulier definitief in en ontvang je meer info over de productielessen.
Indien je wordt afgewezen, krijg je van ons een advies en kun je wellicht instromen in één van de toneellesklassen of musicallesklassen van onze school.

Ten slotte wensen we je alvast veel succes!

*Leerlingen vanaf 21 jaar betalen 21 procent BTW auditie doen. auditie doen

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress