Agenda Pitboel Theater. Het leukste theater van Sittard

Agenda Pitboel Theater. Het leukste theater van Sittard. We programmeren muziek, toneel, cabaret en natuurlijk onze eigen Pien, puk & Co kindervoorstellingen. Wil je zelf optreden in Pitboel Theater, dat kan natuurlijk ook. voor meer info klik je hier. Wil je meer informatie over de lessen die je in Pitboel Theater kunt volgen klik dan hier. Volg ons ook op facebook. U kunt uw kaarten reserveren door op het formulier rechts naast deze agenda in te vullen. U kunt bij ons niet pinnen

Pitboel Theater. Het leukste theater van Sittard.

okt
16
za
2021
Theaterpop
okt 16 @ 20:00 – 23:00

Theaterpop, met vanavond met:
Damien van Elburg en
Mala
Hence The Bravery
Duo Juul De Bruin en Mitch Smolders

Damiën Van Elburg
In oktober 2020 verscheen de EP Stay away from that Whisky van de talentvolle 18-jarige singer-songwriter Damiën van Elburg uit Landgraaf. Een maand later stond het album op nummer 1 in de in de Limbo top 10 van L 1 radio. Om daar een tijdje te blijven. ​Mis dit programma met vele Limburgse talenten op het podium niet.
Damien zal een begeleidingsband meenemen, hoe die is samengesteld is nog niet bekend.
https://www.facebook.com/damienvelburg

Mala
Mala is het alter ego van singer-songwriter Martina Lucic, Kroatisch bloed maar Nederlandse roots. Het woord ‘mala’ vertaalt zich het beste vanuit het Kroatisch naar het koosnaampje ’meissie’, zoals haar vader haar altijd noemt. Hoe voelde het om op te groeien in een vluchtelingengezin? Liedjes over waarheid, pijn, liefde en hoop.
Mala zal solo optreden.
https://www.facebook.com/malamusicpage

Hence The Bravery.

Info vind je op https://www.facebook.com/HenceTheBravery

Duo Juul De Bruin en Mitch Smolders.

 

Deel dit:
okt
30
za
2021
theaterpop
okt 30 @ 20:00 – 23:00

Theaterpop, met vanavond de volgende line-up:

Nighthawker
Buzzard’s Brew
Backyard Jungles

Nighthawker
Nighthawker is een Nederlandse band die veel lijkt op de jaren ’70, ook al zijn alle bandleden minstens tien jaar later geboren. De band speelt wat ze noemen ‘avontuurlijke retrorock’ met een eigentijdse twist. Gedreven door een passie om muziek op de ouderwetse manier te maken, is er geen interesse in het maken van commercieel boeiende popmuziek. Sleutelwoorden als karakter en soul, improvisatie en vinyl staan veel hoger op hun checklist.

De band heeft meer dan één truc in petto. Van zachtere composities tot zwaardere rocknummers, allemaal met hints van verschillende genres. Maar bovenal: Nighthawker klinkt als Nighthawker, een stel eigenzinnige zielen met veel passie en ambitie om hun deuntjes te laten horen. Ze weten wel waar hun brood beboterd is. Namen als Led Zeppelin, Fleetwood Mac, Pink Floyd, The Allman Brothers Band, The Band, The Beatles, The Black Crowes en Crosby, Stills &Nash komen in me op.

Sinds de oprichting van de band in 2018 zijn ze vanaf het begin erg actief. Ze hebben dat eerste jaar twee EP’s uitgebracht (“Escape The Hornets’ Nest Side One & Two”) en geopend voor acts als Ten Years After, Robert John & The Wreck en The Dirty Denims. De band speelde ook haar derde show in de halve finale van de beruchte Nederlandse bandwedstrijd ‘Nu of Nooit’, waar ze ‘best booking of the night’ wonnen. Op 26 juni 2020 brachten ze hun eerste LP “From Wither To Bloom” uit, met een releaseshow in de Nieuwe Nor, na een succesvolle crowdfunding voor een vinyl release.

NIGHTHAWKER IS:
Kiki Beemer – drums, zang, percussie, akoestische gitaar
Steven van der Vegt – Gitaar, zang, akoestische gitaar, slidegitaar
Gwen van der Vegt – gitaar, akoestische gitaar
Brandon Spies – basgitaar, toetsen, achtergrondzang

Meer info: https://nighthawker.net/
https://www.facebook.com/nighthawkerband

Buzzard’s Brew
Buzzard’s Brew is een zeskoppige disco pop/funk band uit Nederland. Terug naar de jaren 80, maar met een modern tintje. Wie houdt er niet van een groovy baslijn, krachtige zang en een heleboel energie?

‘Het is maar een One Night Dance!’

https://www.facebook.com/Buzzardsbrewmusic/?ref=page_internal

Backyard Jungles
Backyard Jungles is een indie/alternative band uit Maastricht. Ze maken muziek gebaseerd op rauw gevoel, waarbij emotie vertaald wordt naar muziek op een manier dat woorden niet kunnen. In 2017 werden Sasha, Djamal, Eline en Dylan bij elkaar gegooid door de lokale
muziekschool, waar ze covers speelden van artiesten zoals Arctic Monkeys en Tame Impala. Hier hebben ze ook hun eerste stappen gezet met het schrijven van hun eigen
nummers. De band, toen nog onder de naam Curve, nam vervolgens deel aan Popsportn 2018. In dit traject hebben ze hun eerste single ‘Gently’ opgenomen en uitgebracht. Met meer originele nummers in hun repertoire, gecreëerd in hun repetitieruimte in Sasha’s
kelder, hebben ze onder meer op het Bruis festival mogen staan.
Vorig jaar was het viertal nog bekroond tot de winnaar van de nationale finale van de
Imagine Music Experience. Nu, zijn ze druk bezig als artist in residence bij de
Muziekgieterij om aan hun authentieke sound te werken.

https://www.facebook.com/backyardjungles

 

Deel dit:
mrt
18
vr
2022
Theaterpop
mrt 18 @ 20:00 – 23:00
Theaterpop

Theaterpop, Drie bands op een avond.

Deel dit:
apr
2
za
2022
Theaterpop
apr 2 @ 20:00 – 23:00
Theaterpop

Yheaterpop. Drie bands op een avond. Meer info volgy spoedig…

Deel dit: