Connect with us:
mrt
22
do
2018
workshop drama voor ROC Gilde opleidingen
mrt 22 @ 10:00 – 15:45

Workshop voor ROC Gilde opleidingen. Niet openbaar toegasnkelijk

mrt
24
za
2018
Cd opnames
mrt 24 @ 11:00 – 18:00
Cd opnames

CD opnames van de Winner van Ballads & Blues 2017. Niet openbaar toegankelijk.

 

Tweede voorronde Cabarette-ketet 2018
mrt 24 @ 20:00 – 22:30

Vandaag is de tweede voorronde van Cabarette-ketet 2018.

De kandidaten voor de tweede voorronde van Cabarette-ketet 2018 zijn:
1. Hermes Ahmidi
2. Midge Hazewinkel
3. Paul Westra
4. Ronald Oudman

Hermes Ahmidi.
Hermes Ahmadi is iemand die overal en nergens vandaan komt. Geboren in 1987, van Afghaanse ouders, in wat toen nog Sovjet-Unie heette en nu Kazachstan. Als kind zag hij de oorlog in Afghanistan breken en zijn ouders namen hem en zijn twee zusjes mee naar Nederland, waar hij nog steeds woont. Daar heeft hij jaren in Brabant en in Amsterdam doorgebracht en woont nu in Eindhoven, dus als hij gevraagd wordt, waar hij vandaan komt, verwacht een ellenlang antwoord.
Als student sociologie is Hermes geïnteresseerd geraakt in alle rare gewoontes van mensen en samenlevingen. Zodoende begon hij aan open mics mee te doen om zo zijn ontdekkingen te delen. Tot nu toe treedt Hermes sporadisch op, soms maar een of twee keer per jaar, om zijn nieuwste grappen te vertellen, maar nu wil hij graag professioneel worden en gaat hij serieuzer in op zijn act, om niet alleen grapjes te vertellen, maar ook een verhaal.
Programma, titel: U bevindt zich hier
De act gaat over de voordelen en natuurlijk de nadelen van het leven als een bruine allochtoon in Nederland. Zo zijn er dingen in de Nederlandse taal waar niet helemaal overna gedacht blijkt te zijn. Hermes vergelijkt zijn leven van voor 9/11 met hoe die aanslagen zijn leven voorgoed hebben veranderd, maar ziet ook positieve dingen in zijn wat donkerdere tint. Zo hoeft hij nooit bang te zijn dat hij beroofd wordt.

Midge Hazewinkel.
Midge Hazewinkel (1992) is geboren en getogen in het pittoreske Zoetermeer. De stad met de Mandelabrug: In 2012 uitgeroepen tot de lelijkste brug van Nederland. Het spreekt natuurlijk voor zich dat Midge een heerlijke jeugd heeft gehad en met plezier is opgegroeid in Zoetermeer. Tegenwoordig is Midge woonachtig in het prachtige Leidschendam. Midge is cabaretier, stand-up comedian en User Experience Designer. In 2017 heeft Midge zijn studie Communication & Multimedia Design aan De Haagse Hogeschool afgerond: hiermee heeft hij zijn Bachelor of Science in the pocket!
In 2016 heeft Midge met zijn programma ‘Iets te Druk’ in het theater gestaan, hij heeft met dit programma een halve finale plek bemachtigd in het Utrechts Cabaret Festival. Een vervolgprogramma bleek niet ver weg en in oktober 2017 is zijn programma ‘De Leegte Van Het Koelkastdeurtje’ in première gegaan. Met ‘De Leegte van het Koelkastdeurtje’ staat Midge in januari 2018 in de halve finale van het Leeuwarder Cabaret Festival.
De Leegte van het Koelkastdeurtje
Het studentenleven; Midge weet er inmiddels alles van. Na 7 jaar lang van het studentenleven te hebben genoten wordt het voor Midge nu zo langzaamaan toch tijd om de ‘De grote boze mensenwereld’ in te gaan. Het afstuderen is begonnen, de slotakte van het studeren wordt gespeeld. Langzaam maar zeker kruipt het werkende leven zijn aderen door. Wat blijkt: ‘De grote boze mensenwereld’ is verschrikkelijk saai. Dus is het tijd om een feestje te bouwen.

Paul Westra.
In het dagelijks leven heeft Paul Westra een kantoorbaan. Enkele jaren geleden was Paul op zoek naar een (nieuwe) hobby. Na het volgen van diverse cabaret- en comedycursussen, is Paul tegenwoordig regelmatig te vinden in theaters en cafés. Je kunt dus wel zeggen dat de hobby aardig uit de hand is gelopen.”
Beschrijving programma:
Cabaret/Comedy in de vorm van een conference. Mijn conference is een opeenstapeling van eigenzinnige gedachtekronkels over onderwerpen en thema’s die ik vertel vanuit mijn logica. Van kleine dingetjes uit mijn dagelijkse leven tot grotere maatschappelijke thema’s

Ronald Oudman.
Ronald Oudman (1971) komt uit Leiden en treedt al enige jaren op als absurdistisch cabaretier, in 2016 stond hij in de finale van het Parkstad Cabaretfestival in Heerlen en in 2014 was hij finalist tijdens het Puck’s Talent Cabaret! festival in Arnhem. In het dagelijks leven is hij technisch applicatiebeheerder en is hij ook nog actief als cartoonist.
Programma:
Gaat over mijn onaangepaste gedrag, in het leven in het algemeen en op de arbeidsmarkt in het bijzonder. Er wordt ingegaan op het belang van het gebruik van deodorant en het gevaar van kunstnagels en daarnaast kan het publiek ook nog iets leren over Duitse gevechtsvliegtuigen in de Tweede Wereldoorlog.

 

mrt
25
zo
2018
An evening with… singer- songwriters: afternoon edition
mrt 25 @ 14:00 – 17:00

Vanmiddag met:

 

Sia Winkelmolen ( Morganas Illusion)

Hij is bekend van Morgana Illusion, maar vanavond speelt hij alleen als singer-songwriter met zijn gitaar.

http://www.morganas-illusion.nl/about-us/sia-winkelmolen/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sjors Derks  ( Mirror Man)

Sjors studeert aan de Herman Brood Academie en speelt in Mirror Man. Zijn voornaamste inspiratiebronnen zijn Frank Zappa, Captain Beefheart en Greg Ashley.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jim Clermonts

Muziek is de taal geworden waarin hij zichzelf het beste kan uiten met dingen als ‘eerlijkheid’ en ‘dicht bij jezelf blijven’. Hij schrijft zowel Engelstalige als Nederlandstalige nummers.
https://www.gigstarter.nl/artists/jim-clermonts

 

 

 

 

 

 

 

 

Mieke Cremers

Ze is al bekend van haar eerdere optredens in het Pitboel Theater bij Ballads en Blues en Butterflies moves. Haar favoriete genres om te luisteren/spelen zijn soul/jazz/bluesrock. Ze speelt het liefst in een groep en dat doet ze vanavond dan ook met haar band.

 

 

apr
1
zo
2018
Pien, Puk & Co
apr 1 @ 14:30 – 16:00

Meespeeltheater

De waanzinnige wedstrijd.

Pleun en Petie gaan samen spelen.

Pleun bedenkt allemaal leuke spelletjes, maar Petie maakt overal een wedstrijdje van. Ze wint ook nog elke keer en daar baalt Pleun van.
Daarom bedenkt Pleun een superslim plan.
Zou het helpen? Kom maar naar onze voorstelling kijken, dan weet je het direct!!

Groetjes van Pleun & Petie

Pien, Puk & Co zijn meisjes en jongens die allerlei gekke avonturen beleven. 
Pien, Puk & Co spelen twee zondagen per maand, vaak de eerste en derde zondag, in het Pitboel Theater en beleven iedere maand een ander avontuur in een ander thema. kijk even in onze agenda voor de juiste data. De kinderen worden betrokken in hun spel en voor de kinderen die dat willen is er ook ruimte om echt mee te spelen! Pien, Puk & Co beleven hun verhaal vanuit de beleving van het kind.

Gezien het aantal bezoekers van afgelopen seizoen is reserveren niet alleen wenselijk maar ook noodzakelijk zodat je zeker bent van een plek in de theaterzaal.

Tot binnenkort?!

Groetjes van Pleun, Pim, Polle, Petie, Pieke, Pluk en Kaat

apr
4
wo
2018
Vergadering VVE Eisenhowerstraat 553/720
apr 4 @ 19:30 – 21:00

Vergadering VVE Eisenhowerstraat 553/720. niet openbaar toegankelijk.

apr
6
vr
2018
inhaallessen musical
apr 6 @ 17:00 – 20:00

Musicallesklas 3/4
Vrijdag 6 april van 17u00-18u30
(tussen 16u00 en 17u00 zangles: Steef, Sterre, Ties)

Musicallesklas 5
Vrijdag 6 april van 18u30-20u00

Niet openbaar toegankelijk.

 

apr
7
za
2018
repetitie spelproject Donny Jeurissen
apr 7 @ 09:00 – 17:00

Repetitie spelproject Donny Jeurissen. Niet openbaar toegankelijk….

apr
8
zo
2018
Skibbereen, Keltische folkband
apr 8 @ 14:00 – 16:15

Skibbereen
Wat begon als sporadische jamsessies kreeg na een tijdje steeds vastere gestalte. Steeds bleek weer dat de liefde voor Keltische en Ierse folk muziek de overhand had. We vormden een band en Skibbereen was geboren. Muziek is een sociale gebeurtenis en behoort toe aan de mensen en hun cultuur. Spontaniteit en plezier zijn naast muzikale kwaliteiten belangrijke factoren in onze band. Ons enthousiasme om goede muziek te maken gaat hand in hand met onze vriendschap voor elkaar.Where friends meet, fine music will sound!
De band:

Leonie Franssen: gitaar en vocals; Mik Lammers: trekharmonica en vocals; David Douma: bodhran, slide guitar, cajon, autoharp; Twan Massala: banjo, gitaar, vocals; Heinz Langohr: Bas

www.skibbereen.nl

 

apr
13
vr
2018
Theaterpop
apr 13 @ 20:00 – 23:00

Vandaag in tegenstelling tot andere edities van Theaterpop treden er twee bands op, maar dan ook zeer bijzondere bands:

Liana

‘LIANA wordt gevormd door de zusjes Lia en Lena Göçer. Liana maakt dramatische electropop.
‘De beats zijn op het punt, de zang mooi gelaagd en recht uit het hart en naar het einde toe nemen oosterse klinkende strijkers het over. ‘Hide & Seek’ laat perfect zien waar LIANA toe in staat is en ik kan niet wachten om meer te horen ‘!
– Een beetje popmuziek

 

Starduster A Neil Young tribute

Stardusters, een uit de hand gelopen hobby…..allen spelend in eigen bands spelen we max. 10x per jaar een 3 uur durende tribute aan onze held…Neil Young! Subtiel akoestisch en gas erop waar nodig!

Biografie
Richard Plukker speelt in Candybar Planet….is zanger/gitarist in Mezcalectric en speelde in de band van Bertus Borgers en Eboman…..
Geert Leenders is gitarist in Hummingbirds en speelde in Tupelo Honey en was jaren sidekick in Blimey!…. Gijs en Mark speelden bij Denvis and the real deal… en hadden de legendarische Superdispensers… Ernst speelde jaren in het symphonische rockband Casual Silence en is druk met het geweldige rock ‘n rollkwartet The Bad Backbones, en Udo was jaren de begeleider van de voormalige stadsdichter van Helmond, Bert Kuipers, zijn wilde jaren als rocker liggen al veel verder terug…, maar ‘t bloed kruipt….hun gezamelijke liefde voor Neil Youngs’ muziek maakt hen Stardusters…

 

 

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress