Connect with us:
aug
26
zo
2018
‘Meters maken’ met bandjes in het café van Pitboel Theater.
aug 26 @ 14:00 – 17:00

Pitboel Theater heeft oog voor talent en wil bands de mogelijkheid geven gratis op te treden voor publiek. In het gezellige café krijgen bands 30 tot 40 minuten tijd het beste van zichzelf te laten horen/zien.

Deze keer met onder andere:

Cheyenne Pruijn

Jonge talentvolle zangeres die schitterde in de voorronde van Podium Vrees. Zingt covers en eigen liedjes onder begeleiding.

 

Buzzard’s Brew

Buzzard’s Brew is een 4-koppige funkband, die is ontstaan op het Conservatorium Maastricht. Ondanks hun korte bestaan worden ze nu al de beste funkband van Malpertuis genoemd.

Bandbezetting: Wout van Haaren – Bas, trompet, zang Jaap Nunnink – Keys, bas Erik Steegh – Zang, gitaar, drums Jop Ostendorf – Drums, zang, gitaar

To Be Announced..

Maak Meters en wordt blij van popmuziek maken.

sep
8
za
2018
Toneelgroep Blik speelt CLOACA
sep 8 @ 20:00 – 22:30

Toneelgroep Blik uit Maastricht speelt vanavond de voorstelling Cloaca naar een toneelstuk van Maria Goos.

Synopsis
Cloaca vertelt het verhaal van vier oude studievrienden die door omstandigheden worden herenigd. Oude tijden herleven, maar dit geluk duurt niet lang. Het toneelstuk legt bedorven relaties tussen mensen bloot. Vriendschap is ‘een pakketje schroot, met een dun laagje chroom’. De middelbare mannen lijken maatschappelijk geslaagd maar ze zijn hun integriteit, zichzelf en dromen onderweg ergens kwijtgeraakt. Cloaca is een wrange komedie over grenzeloze ambitie, verraad, lafheid en ijskoude liefde. Het toneelstuk schetst een wrang portret van de hedendaagse samenleving.

Auteur Maria Goos is een gevierd Nederlandse auteur van succesvolle tv-series, toneelstukken en films als Pleidooi, Oud Geld, Volgens Robert, Familie, Leef!, La Famiglia. Haar werk won diverse prestigieuze prijzen. Maria Goos schrijft scherpzinnig en ze schept een glashelder beeld van de zwarte en enkele roze kanten in de hedendaagse maatschappij.

Regie
De regie van Cloaca is in handen van Joop Omloo. Zijn directe, confronterende en humorvolle benadering van de acteurs drukken een belangrijk en vruchtbaar stempel op het werk van Joop. Hij geeft het publiek en de spelers in elk stuk iets extra’s mee.

 

 

sep
9
zo
2018
‘Meters maken’ met bandjes in het café van Pitboel Theater.
sep 9 @ 14:00 – 17:00

Pitboel Theater heeft oog voor talent en wil bands de mogelijkheid geven gratis op te treden voor publiek. In het gezellige café krijgen bands 30 tot 40 minuten tijd het beste van zichzelf te laten horen/zien.

Deze keer met:

Nighthawker

De band heet Nighthawker, Kiki (van Crazy Cult Roadshow) drumt en zingt, Gwen Ummels (ex-Indicolite en Hunting Robin) op gitaar en Brandon Spies (van o.a. The Quartermen en Green Easer) op basgitaar. Muzikaal ligt het ergens tussen Fleetwood Mac en Led Zeppelin.

The Rikky Rokker Experience

TRRE is ontstaan nadat de Nederlandse hardrockband Avalon in 2009 officieel ophield te bestaan. Na het afscheidsconcert in De Boerderij in Geleen besloot Jax iets te gaan doen wat hij al lang wilde doen, het schrijven van een rockmusical. Nadat een paar nummers klaar waren, was het tijd om een band te beginnen.

Jan en Jax hebben al een lang muzikaal verleden met elkaar. Zij begonnen samen in Avalon en speelden in de rockcoverband Big Trouble. Anita zong eveneens in BT, vandaar dat zij een logische keus was om één van de twee posities als achtergrondzangeres in te nemen.
Raymond en Jax hebben zes jaar samen in de thrashmetal band Angels Decay gespeeld. Raymond was de enige persoon waarvan Jax wist dat hij de rol van Rikky Rokker overtuigend kon neerzetten.
Anita en Daniel zijn collega’s van elkaar. Bovendien speelde Daniel in de rockcoverband Burning Flame waar hij de leadzang en het gitaarwerk voor zijn rekening nam.
Nadat bassiste Jasmijn Keulers de band had verlaten werd Math gevraagd om de vacante positie in te vullen. Ook hij speelde eerder bij Burning Flame. Sinds het begin van dit jaar heeft een nieuwe bassist zich bij TRRE gevoegd, Hen Litjens. Hij speelde eerder met Daniel in Rectifire.
Kelly, een jonge zeer getalenteerd zangeres, is vanaf het begin bij TRRE als tweede achtergrondzangeres. Na een lange zoektocht naar een toetsenist/pianist werd Ed uiteindelijk gevraagd nadat zijn oude band HEARD was gestopt.

Zoals The Beatles een vijfde lid hadden, zo heeft TRRE een negende bandlid. Brian is een Schot die teksten schrijft voor de band.

http://rikkyrokker.nl/index.html

All Apologies

Genoemd na het nummer van Nirvana zoeken twee talentvolle jonge muzikanten podiumervaring. Ben getuige van een uniek optreden.

So What

Sittardse bekende band die zowel covers al eigen nummers speelt. Zijn bezig met nieuwe naam voor hun band en nieuwe nummers. Ben getuige van een legendarische band uit Sittard

https://www.vikingentertainment.nl/bands/so-what

 

Maak Meters en wordt blij van popmuziek maken.

sep
14
vr
2018
geen programmering
sep 14 hele dag
sep
15
za
2018
geen programmering
sep 15 hele dag
sep
16
zo
2018
Open dag Theaterschool Westelijke Mijnstreek
sep 16 @ 11:00 – 16:00

Open dag van Theaterschool Westelijke Mijnstreek. Meer info volgt spoedig.

sep
21
vr
2018
geen programmering
sep 21 hele dag
sep
22
za
2018
geen programmering
sep 22 hele dag
sep
23
zo
2018
Auditie dag productie lesklassen Theaterschool Westelijke Mijnstreek
sep 23 @ 11:00 – 16:00

Auditie dag productie lesklassen Theaterschool Westelijke Mijnstreek. Meer info volgt spoedig.

sep
28
vr
2018
Wie is hier nu eigenlijk gek?
sep 28 @ 20:00 – 23:00

Wie is hier nu eigenlijk gek?
Ben ik abnormaal omdat mijn leven anders liep dan dat van jou?
Ben jij gek omdat je niet past in het leven dat ík leef?
Drie eenakters draaien het perspectief en laten je binnen in het leven van de ander.
Want wie is hier nu eigenlijk gek?

Dames & Heren – Tarwe op de autoweg
Een boerderij. Een bedrijfsovername. Vader draagt zijn boerderij over aan zijn enige zoon en schoondochter. Veranderingen in de bedrijfsvoering zorgen voor problemen tussen deze familieleden. Het stelt zijn zoon voor een moeilijk dilemma.

Spel: Marcel Herfs, Ton Frissen en Marjan Terhaar
Regie: Marlies Harings-Damoiseaux
Tekst: Felix Mitterer

 

Theatergroep Habbekrats – Het verhaal van Hester
Hanna bezoekt haar zus Hester in een psychiatrische inrichting. Ze praten en delen her-inneringen. In hun ontluisterende gesprekken wordt duidelijk welk familiedrama hun le-vens heeft getekend. En welk trauma aan de basis van de ziekte van Hester ligt.

Spel: Myrte Groeneveld en Saskia Nab
Regie: Annigje Primowees
Tekst: Inez van Dullemen

Duo Amigos del Teatro – Blauw leech
Dorien zwerft en Karina is een dame van stand. Deze twee totale uitersten raken in ge-sprek over hun leven. Veel zaken blijken zich te verhouden tot hun gekozen levenspad. Hun jeugd toont daarbij wel heel opmerkelijke overeenkomsten en toch is de uitkomst van hun leven totaal anders geworden. Hoe is dit gekomen? Wat bepaalt de ’juiste’ keuzes in ons leven?

Spel: Lizette Egas en Sharon Hegt
Raamregie: Marnix Mulder
Tekst: Alwin Grijseels

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress