Categories: Zaal Verhuur

Pitboel theater is ook beschikbaar voor verhuur.

[fancy_header variation=”red”]Pitboel theater is ook beschikbaar voor verhuur.[/fancy_header]

Pitboel theater is ook beschikbaar voor verhuur. Wij stellen de verschillende ruimten in ons theater ook beschikbaar voor verhuur. Wilt u bijvoorbeeld tijdens uw eigen feestavond verlost zijn van allerlei zorgen over zaken die vooraf geregeld moeten worden?

Heeft u geen zin om na afloop van het feest uw woonkamer te verbouwen, maar wenst u wel het feest in een gezellige, knusse omgeving te hebben?

Kies er dan voor om het feest in ons theater te houden. We bespreken vooraf wat u wilt en welke mogelijkheden wij hierin kunnen bieden. U heeft vooraf gelegenheid om de feestruimtes eventueel naar eigen idee in te richten. U kunt tijdens uw feestavond gebruik maken van al onze technische voorzieningen. De bar en eventueel techniek wordt verzorgt door medewerkers van het Pitboel Theater.

[fancy_images width=”120″ height=”120″]
[image]https://www.pitboeltheater.nl/wp-content/uploads/ws_cafe003_iv.jpg[/image][image]https://www.pitboeltheater.nl/wp-content/uploads/ws_kleinezaal001_iv.jpg[/image][image]https://www.pitboeltheater.nl/wp-content/uploads/ws_theater004_iv.jpg[/image][image]https://www.pitboeltheater.nl/wp-content/uploads/ws_theater001_iv-e1394987865220.jpg[/image][/fancy_images]

Pitboel theater is ook beschikbaar voor verhuur.
Like ook onze facebookpagina: https://www.facebook.com/pitboeltheatergroep/
ga naar zaalverhuur https://www.pitboeltheater.nl/zaal-verhuur

Deel dit:

Marcel

Share
Published by
Marcel

Recent Posts

Ik geef aan een goed doel – mag ik mijn gift aftrekken?

Ik geef aan een goed doel - mag ik mijn gift aftrekken? Ja, dat mag als…

4 maanden ago

This website uses cookies.