Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:

Muziek in Sittard

Muziek in Sittard bij Pitboel Theater heeft een eigen muziekprogrammering. Deze bestaat uit de twee programma elementen; ‘Theaterpop’ en ‘An evening With…’.  De theaterpop avonden zijn muziekavonden waarin we  maximaal drie bands de gelegenheid geven om zich in onze theaterzaal te profileren. Het programma onderdeel ‘An evening With…’ is geheel gewijt aan Singer- songwriterss. Een viertal singer- songwriters kan zich tijdens deze avonden presenteren aan hun publiek.

Tijdens zowel ‘Theaterpop’ als ook bij Án evening With…,’staat de beleving centraal. Het zien, ervaren van een band of singer-songwriter in onze theaterzaal is een echte beleving.

Natuurlijk kunnen bands en individuele muzikanten ook onze zaal afhuren en hun eigen programma dan samenstellen. Kijk hiervoor vrijblijvend onder de pagina verhuur wat de mogelijkheden zijn.

Like ook onze facebook pagina

Pitboel Theater in Sittard heeft een diverse programmering. Naast muziek, cabaret, toneel zijn er ook de eigen Pien, Puk en Co kindervoorstellingen. Ook kun je bij Pitboel Theater terecht voor Toneelles, musicalles, dansles en beeldende kunstlessen.

 

Muziek in Sittard bij Pitboel Theater

Deel dit:
    No Twitter Messages.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress