Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:

 

Theaterschool Westelijke Mijnstreek 

Bij Theaterschool Westelijke Mijnstreek is de magie en kracht van theater steeds het uitgangspunt.
Vanuit deze magie en kracht maken we de koppeling met verschillende disciplines: toneel, musical, zang, dans en beeldende kunst.

We maken verhalen, zoeken naar theatrale beelden, laten ons inspireren door muziek en we dansen totdat we er bij neer vallen.

Theaterschool Westelijke Mijnstreek is een energieke school waar iedereen zijn creativiteit kan ontwikkelen en stimuleren. Op deze website vind je alle informatie over de disciplines die we aanbieden en de niveaus die we daarbij hanteren. Ook in seizoen 2018-2019 hebben we weer plek voor jong en oud en kijken we uit naar een seizoen vol plezier, creativiteit, humor en fantasie.

Theaterschool Westelijke Mijnstreek heeft verschillende lesklassen waarin les wordt gegeven in de disciplines: toneel, musical, theaterdans en beeldende kunst. Ook zijn er productieklassen waarin er toneel en musicalvoorstellingen gemaakt worden.

Inschrijven

Inschrijven voor het nieuwe seizoen 2018-2019 is nu al mogelijk. Stuur een e-mail naar charlie@pitboeltheater.nl en je ontvangt alle info voor je inschrijving. Natuurlijk kun je ook naar de open dag van Theaterschool Westelijke Mijnstreek komen. Deze is op zondag 16 september 2018. Wil je deelnemen aan een van onze productie lesklassen, schrijf je dan in voor onze auditie dag, deze is op zondag 23 september 2018.

Wil je meer informatie over de diverse diciplines:
Toneelles volgenMusicalles volgenDansles volgen  Beeldende kunstles volgen

Meer informatie vind je op: www.jtswestelijkemijnstreek.nl  of ga naar contact opnemen en vul het formulier in.

Theaterschool Westelijke Mijnstreek in Sittard Theaterschool Westelijke Mijnstreek in Sittard

 

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress