Bianca van Roshum Inspiratieshow

Bianca van Roshum neemt je mee… Inspiratieshow – ’10 Relatiegeboden voor koppels’
Wanneer:
14 januari 2024 @ 15:00 – 16:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2024-01-14T15:00:00+01:00
2024-01-14T16:30:00+01:00
Kosten:
€ 10,--

In haar voorstelling ’10 Relatiegeboden voor koppels’ legt Bianca van Roshum (49) haar kaarten op tafel. Open, luchtig en soms kritisch vraagt zij zich af hoe wat het geheim is van een goede relatie. En is dat er eigenlijk wel? Bewapend met zelfspot en anekdotes sjeest Bianca langs allerlei situaties op zoek naar antwoorden.

Is verbinding de belangrijkste drijfveer in de liefde? Deze vraag loopt als rode draad door de voorstelling.

Deze zondagmiddag neemt Bianca je in een 90 minuten durende voorstelling mee in geboden over de liefde, relaties met als rode draad de onderlinge communicatie. ‘Want mannen en vrouwen zijn nu eenmaal anders bedraad wat nog wel eens leidt tot hilarische situaties maar ook tot heftige confrontaties’Bianca van Roshum Inspiratieshow 

Met haar boeken inspireert Bianca  haar lezers de laatste jaren in groeien in spreekkracht en zelfcompassie. Ook beklimt zij af en toe het podium om in te zoomen op het verschil in bedrading tussen mannen en vrouwen. Afgelopen jaar heeft zij gewerkt aan deze inspiratieshow. En op 14 januari 2024 trapt zij bij het Pitboeltheater het nieuwe jaar af met deze voorstelling voor koppels. Singles zijn uiteraard ook van harte welkom.

Meer weten over Bianca van Roshum of over haar boekpublicaties:

Groeien in zelfcompassie – (joycademy.nl).       https://www.pitboeltheater.nl/calander-agenda-pitboel-theater/

Bianca van Roshum Inspiratieshow

Bianca van Roshum neemt je mee… Inspiratieshow – ’10 Relatiegeboden voor koppels’. affiche

Deel dit: