Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:

 

Agenda Pitboel Theater

Agenda Pitboel Theater. Het leukste theater van Sittard. We programmeren muziek, toneel, cabaret en natuurlijk onze eigen Pien, puk & Co kindervoorstellingen. Wil je zelf optreden in Pitboel Theater, dat kan natuurlijk ook. voor meer info klik je hier. Wil je meer informatie over de lessen die je in Pitboel Theater kunt volgen klik dan hier. Volg ons ook op facebook. U kunt uw kaarten reserveren door op het formulier rechts naast deze agenda in te vullen. U kunt bij ons niet pinnen

Deel dit:
dec
19
wo
2018
Humor in Sittard Arie Vuyk in Pitboel Theater
dec 19 @ 20:00 – 22:00

Humor in Sittard Arie Vuyk in Pitboel Theater met zijn Oudejaarsconference 2018 ‘ Vlak voor de finish ‘ .

Bij veel cabaretiers denk je: Man, vertel eens wat nieuws. Arie doet dat!
Hij trok zich terug in de Oostvaardersplassen en schreef samen met zijn
zorgrobot de oudejaarsconference ‘Vlak voor de finish’. Want dat is de plek waar je ideeën krijgt of blunders begaat en overgaat naar iets nieuws.

Gemeenteraadsverkiezingen, haperende klapschaatsen, The Passion en nog veel meer vervelende zaken passeren de revue, evenals de meest eenzame man van Europa.
Arie fileert de tijdgeest, en samen met typetjes, liedjes en heel veel grappen gaat hij in een recordtempo de finish over.

Uit de media:
‘Op het podium stond een vakman die zonder grofheid de lach aan zijn broek heeft hangen. Hij hoort in alle Nederlandse en Vlaamse theaters thuis.’

BD
‘Ga naar die voorstelling, want Arie Vuyk is goed in zijn vak!’
NTR Televisie, actie Nederland voor Sint Maarten, waar Arie benefiet voor speelde.
‘Arie Vuyk is een natuurtalent.’
Franca Treur
‘De conferencier had de lachers bepaald op zijn hand. Een aardige man met droge humor, nuchter ook. ‘

Like ook onze facebookpagina

Cabaret in Pitboel Theater

Humor in Sittard Arie Vuyk in Pitboel Theater met zijn Oudejaarsconference 2018 ‘ Vlak voor de finish ‘ . Bij veel cabaretiers denk je: Man, vertel eens wat nieuws. Arie doet dat! Hij trok zich terug in de Oostvaardersplassen en schreef samen met zijn zorgrobot de oudejaarsconference ‘Vlak voor de finish’. Want dat is de plek waar je ideeën krijgt of blunders begaat en overgaat naar iets nieuws. Gemeenteraadsverkiezingen, haperende klapschaatsen, The Passion en nog veel meer vervelende zaken passeren de revue, evenals de meest eenzame man van Europa. Arie fileert de tijdgeest, en samen met typetjes, liedjes en heel veel grappen gaat hij in een recordtempo de finish over. Uit de media: ‘Op het podium stond een vakman die zonder grofheid de lach aan zijn broek heeft hangen. Hij hoort in alle Nederlandse en Vlaamse theaters thuis.’ BD ‘Ga naar die voorstelling, want Arie Vuyk is goed in zijn vak!’ NTR Televisie, actie Nederland voor Sint Maarten, waar Arie benefiet voor speelde. ‘Arie Vuyk is een natuurtalent.’ Franca Treur ‘De conferencier had de lachers bepaald op zijn hand. Een aardige man met droge humor, nuchter ook. ‘ Like ook onze facebookpagina Cabaret in Pitboel Theater        humor-in-sittard-vandaag-met-ari

humor-in-sittard-vandaag-met-arie-vuck  humor-in-sittard-vandaag-met-arie-vuck

Humor in Sittard Arie Vuyk Humor in Sittard Arie Vuyk 

Deel dit:
dec
22
za
2018
Kerst vakantie
dec 22 2018 – jan 6 2019 hele dag

Kerstvakantie.

Deel dit:
dec
29
za
2018
Talking ’bout our Generation
dec 29 @ 20:00 – 23:00

Butterfly Moves – Talking ’bout our generation
“Muziek en kunst door de makers zelf”

Younique
4 talentvolle zangeressen zingen gezamenlijk de mooiste popsongs. Gecombineerd met de mooie presentatie en zuivere stemmen weten zij het publiek te raken met harmonieuze en melancholische liedjes. Uniek in hun soort en uit Sittard en omgeving.

Indicolite
Indicolite is een band die recent een Ep heeft uitgebracht Insanity. Met hun akoestische set trekken zij maar liefst door 8 zalen en theaters. Vanzelfsprekend is Pitboel Theater hierbij. Verwacht energieke maar gevoelige muziek van een band die hard aan de weg timmert.Verwacht rock, een gevoelige snaar en een prachtige stem bij de unplugged versie van het album Insanity.

So what’s Up
Fameuze Sittardse coverband So What bestaat 20 jaar. In de loop der jaren hebben ze verschillende bezettingen gehad. Nu is het moment aangebroken om met nieuw elan en energie en onder een andere naam de draad daar op te pakken waar ze zijn gebleven. Verwacht Pinkpop-rockcovers, enthousiast en kwalitatief op een hoog niveau gebracht. Het is voor Pitboel een geweldige eer om in de donkere dagen in december getuige te zijn van een spetterend optreden van So What. Pinkpop is voor vele mensen een rode draad geworden in hun beleving van muziek, vrijheid en vele anekdotes met vrienden.

Lotte Walda
Bekend van zoveel optredens op televisie en in het land is Lotte Walda. Afkomstig uit Heerlen is zij een zonnige verschijning. In combinatie met haar muziek en stem lijkt zij een kind van de hippies. Pinkpop, Popronde, Pulp zijn enkele voorbeelden van inmiddels legendarische optredens. Deze maand verscheen haar cd Sunflower. Samen met haar band maakte zij een prachtig album dat al veel luisteraars trok op spotify https://www.facebook.com/LotteWaldaOnStage/
Al jarenlang is Janis Joplin een van haar voorbeelden ten aanzien van inspiratie van haar eigen songs. Vanavond speelt Lotte Walda een solo set . Geweldig dat zij weer terugkomt naar Sittard en dat zij “het”gezicht vormt van deze editie van Talkin’bout our Generation.

Documentaire Lot
De documentaire ‘Lot’, over Lotte Walda, is een prachtige documentaire gemaakt door Leora Kannekens. Het werd vertoond op het filmfestival in Rotterdam en deze avond bij het Pitboel Theater.

https://leorakannekens.nl/lot

 

Janis joplin avond tijdens butterfly-moves, Janis joplin avond tijdens butterfly-moves,

 

 

Deel dit:
jan
5
za
2019
Talking ’bout our Generation – Part II – Local Heroes
jan 5 @ 20:00 – 23:00

Talking ’bout our Generation. Part II. Deze keer is het thema Local Heroes.

Days of the Soyuz Talking ’bout our Generation. Part II.
Denk aan een combinatie van Limburgse artiesten afkomstig uit Fabrik Royale en Barosz die hun passie voor ruimtevaart visueel als muzikaal vorm geven. Een live performance die je moet beleven. Mooie beelden en klanken met als centraal thema space rock. Een mooie start van Talkin bout our Generation die nog warme herinneringen hebben aan The Thunderbirds.

https://www.facebook.com/daysofthesoyuz/

Solomon
Talking ’bout our Generation. Part II. Deze keer in het thema, Local Heroes.Solomon is een band afkomstig uit Maastricht. Het is een nieuwe generatie bijzondere muzikanten die melancholie en perfectie laten samengaan in hun gevoelige songs. Een mooi moment om een eerste integrale set te spelen op Talkin’ bout our Generation. Krijg kippenvel en kom genieten van de mooie muziek van Solomon.

https://www.facebook.com/Solomonbandofficial

Seymour Sachs
Seymour Sachs is een bekend begrip in Sittard. Voorlopers van o.a Walden maar zelf hebben zij veel indruk gemaakt in de finale Nu of Nooit. ook hun cd presentatie was een feestje. Naast vriendschap maakt Seymour Sachs een onderscheiden geluid, Met hun fuzzy klanken en complexe akkoorden zijn zij uniek. Het is alweer even geleden dat ze in het Pitboel stonden, maar de mannen van Seymour Sachs zijn er klaar voor.

https://www.facebook.com/seymoursachs/

Storksky
Storksky speelde recent in Djakarta. Juist dat lees je goed. Als winnaar van de finale van Nu of Nooit ging het snel met het succes van Storksky. Storksky is het project van Limbrichtenaar Michiel Claessen. Inmiddels 3 drummers verder staat de band nog steeds als een huis. Mede getuige de nieuwe cd die onlangs werd uitgebracht. Als vertegenwoordiging van de Sittardse muziekscene kunnen zij niet ontbreken op Talkin’ bout our Generation. Krijg het WHO gevoel met de stevige muziek van Storksky.

https://www.facebook.com/strksky/.

Talking ’bout our Generation. Part II. Talking ’bout our Generation. Part II.

 

Deel dit:
jan
12
za
2019
An evening with… Singer- songwriter avond
jan 12 @ 20:00 – 23:00

An Evening with… Singer-songwriter avond in Pitboel Theater.

Meer info volgt spoedig.

Deel dit:
jan
19
za
2019
Expo Beeldende kunst klas
jan 19 @ 13:00 – 14:00

Expo Beeldende Kunst klas

Deel dit:
Presentatie week Theaterschool Westelijke Mijnstreek Toneellesklas 4B & 5A
jan 19 @ 17:00 – 18:00

Presentatie week Theaterschool Westelijke Mijnstreek Toneellesklas 4B & 5A

Deel dit:
Presentatie week Theaterschool Westelijke Mijnstreek. Lesklassen 6 & 7
jan 19 @ 20:00 – 21:00

Presentatieweek theaterschool Westelijke Mijnstreek. Lesklas 6 & 7

Deel dit:
jan
20
zo
2019
Presentatie week Theaterschool Toneellesklas 1A Toneellesklas 3B
jan 20 @ 13:00 – 14:00

Presentatie week Theaterschool Toneellesklas 1A Toneellesklas 3B

Deel dit:
Presentatie week Theaterschool Westelijke Mijnstreek, Lesklas 2/3A & 5B
jan 20 @ 16:00 – 17:00

Presentatie week Theaterschool Westelijke Mijnstreek, Lesklas 2/3A & 5B

Deel dit:
    No Twitter Messages.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress