Agenda Pitboel Theater

Agenda Pitboel Theater. Het leukste theater van Sittard. We programmeren muziek, toneel, cabaret en natuurlijk onze eigen Pien, puk & Co kindervoorstellingen. Wil je zelf optreden in Pitboel Theater, dat kan natuurlijk ook. voor meer info klik je hier. Wil je meer informatie over de lessen die je in Pitboel Theater kunt volgen klik dan hier. Volg ons ook op facebook. U kunt uw kaarten reserveren door op het formulier rechts naast deze agenda in te vullen. U kunt bij ons niet pinnen

Deel dit:
feb
25
di
2020
carnaval
feb 25 @ 20:00 – 21:00

carnaval

Deel dit:
feb
26
wo
2020
carnaval
feb 26 @ 20:00 – 21:00

carnaval

Deel dit:
feb
28
vr
2020
Tweede voorronde Cabarette-ketet 2020
feb 28 @ 20:00 – 23:00

Tweede voorronde Cabarette-ketet 2020.

Hermes Ahmadi.
Hermes Ahmadi. Cabarette-ketet 2020. Pitboel Theater.Bio:
Hermes Ahmadi heeft zijn passie gevonden in cabaret en wil graag zo veel mogelijk optreden om met zijn publiek te delen wat hij fascinerend vindt aan mensen en culturen.
Programma (U bevindt zich hier)
Hermes vertelt in zijn programma over zijn land van herkomst, integreren in Nederland en de vele tegenstrijdigheden die daarmee gepaard gaan. Hij heeft een fascinatie voor de Nederlandse taal die hij met ijver ontleedt omdat er anders geen niets van te begrijpen valt. Daarnaast wil hij het publiek bewust maken van de voordelen en nadelen van allochtoon zijn in Nederland, allemaal met een positieve blik.

Ken van Geijswijk.
kenny van Geijlswijk. Cabarette-ketet 2020. Pitboel Theater.Ken “Kinnebak” van Geijlswijk praat in zijn show over de ervaringen in zijn leven. Zijn Ups en Downs. Hij is veteraan, gescheiden en alleenstaande vader. Met zijn guitige kop en onnozele kijk op het leven neemt Ken je mee in zijn waanzin.

 

 

 

 

 

Maurits Hazeleger.
Maurits Hazeleger. Cabarette-ketet 2020. Pitboel TheaterMaurits Hazeleger (19) wil al van jongs af aan cabaretier worden. Op de basisschool al trad hij op met zijn buikspreekpop en had de lachers op zijn hand.
Later gaf Maurits zich op voor het RTL4 programma “Comedy Kids” waar Carlo Boszhard zijn coach was. Vervolgens kreeg hij een rolletje in de Tv Kantine. In 2016 speelde Maurits zijn eerst voorstelling van 50 minuten in de uitverkochte aula van het Clusius College in Castricum.
Tegenwoordig zit Maurits in een online sketchserie genaamd “Onverzadigd Vet” Waar een filmpje van hem al meer dan 2 miljoen keer bekeken is!
Vorig jaar februari ging de nieuwe voorstelling van Maurits in première “Het Kan Altijd Erger!”
Een avondvullende voorstelling in een uitverkocht theater Koningsduyn!
Vrijdagavond 7 februari speelt Maurits de reprise van deze voorstelling, en is ondertussen al uitverkocht!
Verhaal waar mijn voorstelling over gaat:
Mijn voorstelling heet: “Het Kan Altijd Erger!” Het gaat over mijn leven als mislukkeling. Ik ben nergens goed in. Ik ben niet goed op school, ben niet goed in meisjes versieren, en mijn ouders houden meer van mijn oudere broer dan van mij.
Mijn cabaret verhalen gaan nu vooral over mijn leven als student,puber,liefdes,prikkelingen, mijn familie/schoonfamilie.
Veel herkenbare dingen waar mensen om moeten lachen

Mo Hersi.
Mo Hersi. Cabarette-ketet 2020. Pitboel Theater.Bio:
Mo Hersi
Mo Hersi is een inspirerende comedian met een veel te groot ego, daarnaast probeert hij de wereld te begrijpen vanuit zijn Afrikaanse Almeerse bril, wat zorgt voor veel hilarische momenten.

 

Beschrijving van programma:
EGO
De eerste zwarte mannelijke comedian in Nederland met een oudejaarsconference is Mo Hersi uit Almere
‘EGO’ is als Oudejaarsconference een combinatie van comedy, spoken-words en muziek. De oudejaarsconference is sinds de jaren 60 uit de vorige eeuw met Wim Kan en Toon Hermans een Nederlandse traditie geworden. Toen heetten de bespelers nog cabaretiers, nu comedians, stand up comedians zelfs met namen als Jandino Asporaat, Jörgen Raymann, Roué Verveer, Murth Mossel, Najib Amhali, Fuad Hassan, Ali B en Eric van Sauers. Is er nog geen zwarte mannelijke comedian geweest die een oudejaarsconference heeft gehouden. Howard Komproe heeft in 2014 nog wel een Nieuwjaar conference in Toomler Amsterdam gehouden en verder heeft niemand van de nieuwe garde zich aan dit genre gewaagd. Mo Hersi kan en wil dan ook graag de eerste zijn, waarmee hij en passant ook de titel van zijn voorstelling ‘EGO’ bevestigt.
Als vluchteling in Almere kwam Mo in aanraking met de Nederlandse traditie van ouderjaarsconference en was direct fan van Youp van ’t Hek. Vooral zijn ‘freedom of speak’ sprak hem aan. Van ’t Hek plantte het aanvankelijk het zaadje maar sinds 2016 presenteert Hersi zich als ‘inspirerend comedian’ in vlogs en met optredens (15.000 volgers). Met polarisatie, radicalisering, burgerschap, eigen culturele identiteit staan er veel spandraden strak in de samenleving, waarover je makkelijk struikelt. Zeker als je niet weerbaar bent tegen uitingen in de media en de politiek, maar ook op straat en in je directe omgeving. Die ervaring deelt Mo Hersi maar hij heeft ook het recept daartegen. In de voorstelling EGO toont Hersi zich niet alleen als de meest geslaagde vluchteling van Nederland en wil met een bevrijde stem en zijn ‘kijk op het rijk’ het maatschappelijk debat rond diversiteit dat gevoelig of heel complex ligt of heel beklemmend en vierkant in de publieke opinie word besproken meer lucht, ruimte en inspiratie geven.
Net als elke traditionele oudejaarsconference komen gebeurtenissen uit Nederland en Almere aan bod, maar niet alleen uit 2020, ook uit de jaren daarvoor. Diversiteit is een thema dat nog niet aan jaargangen is gebonden. Met de voorstelling geeft Mo zijn blik op het verhaal van diversiteit in Nederland en introduceert hij de theaterbezoekers in de wereld van zijn dubbele ego, het verhaal van een Afrikaanse Almeerder in Nederland.
Zijn verhaal kent vaak een met humor ingebedde serieuze boodschap, waarmee hij duidelijk wil maken dat burgerschap en culturele afkomst niet met elkaar in tegenspraak zijn. Je kunt wachten tot dat de wereld en je omgeving verandert, of je kunt proberen die verandering zelf te bewerkstelligen. Dat is nu net het adagium van Mo Hersi geworden en wil hij in dit avondvullend theaterprogramma zijn kijk op de wereld delen met het publiek in de zaal.
De keuze voor de oudejaarsconference kiest als vorm biedt hem de ruimte om de complexe onderwerpen van deze tijd als burgerschap, weerbaarheid, islamisering, polarisatie en zelfs radicalisering met de vrijheid van spreken à la Youp van ’t Hek te kunnen benaderen. Dat moet bevrijdend kunnen werken, voor hem, de doelgroepen en het publiek.
Mo Hersi (1985)is in Ethiopië geboren en is als ex-vluchteling bekend geworden als ‘The Messenger’ en verbinder van Nederland met zijn voettocht van 800 kilometer door Nederland. Daarnaast is hij ambassadeur voor Vluchtelingenwerk Nederland en Ambassadeur diversiteit van de Vierdaagse Nijmegen. Hersi zet zich graag in voor meer verbinding en diversiteit in Nederland. “Hoe meer culturen met elkaar delen, hoe rijker we Nederland samen kunnen maken.”

Tim Kroezen.
Tim Kroezen. Cabarette-ketet 2020. Pitboel Theter20 minuten over eten, mannelijkheid en het klimaat.
Biografie:
Tim Kroezen werd geboren op 27 augustus 1991. Dat leek toen een onbeduidende dag, vandaar dat hij zijn verjaardag zelden viert. Na een traineeship bij een multinational en een burn-out belande Tim in de comedy. Naast comedian is hij ook schrijver van korte autobiografische verhalen die zelden tot nooit gelezen worden.

 

Yannick Joos.
yannick joos. Cabarette-ketet 2020. Pitboel TheaterBio :
36 jaar
Orthopedagoog van beroep .
Na mijn studies als orthopedagoog in Antwerpen heb ik een opleiding Woord en drama aan de theaterschool Ritcs in Brussel gevolgd.
Waarna ik in Brussel bij verschillende theatergezelschapen heb gespeeld.
Ik won met theatergezelschap Deffekt het Landjuweel voor het stuk Agamemnon.
De hoogste prijs voor amateur en semi professionele theatergezelschappen.
Deed mee aan een aantal afstudeerprojecten voor de theateracademie in Maastricht.
In mijn vrije tijd probeer zoveel mogelijk speeltijd ambacht en ervaring op te bouwen als comedian.
Ik ben hier nu zoal een 3,5 jaar mee bezig.
Elke 2 weken heb ik een live actua segment op de radio Bruzz.
Ik woon en werk in Brussel.

 

Cabarette-ketet 2020. 1e voorronde za 15-2-20. 2e voorronde vrij 28-02-20. Pitboel Theater

Deel dit:
feb
29
za
2020
Bandavond
feb 29 @ 20:00 – 23:00

Bandavond met de volgende line-up:

Heading Back
Slim J & The Boogiemen
The Schedules

Heading Back
Heading Back bestaat al een paar jaar en heeft na een paar bezettingswisselingen de goede samenstelling gevonden. Vijf gedreven muzikanten brengen met veel plezier en talent de mooiste en leukste rocknummers van verschillende stijlen op het podium. De band uit Noord-Limburg bestaat uit een drummer, bassist, twee gitaristen en een zangeres. Samen werken ze hard aan strakke optredens en maken ze veel plezier.
Donni Wulms – Vocals
Lukas Derksen – Guitar & Vocals
Don Wijers – Guitar
Marijn van Lent – Bass Guitar
Siem Jacobs – Drums

Slim J & The Boogiemen
Slim J And The Boogiemen is een 3-piece bluesband met (ex) leden van Johnny B & The Goodguys.
Slim J And The Boogiemen speelt een mix van harde old school blues en ingetogen nummers in de stijl van Walter Trout, Stevie Ray Vaughan en Jimmie Vaughan, Philip Sayce, Poppa Chubby en Jimi Hendrix. Slim J speelt een energieke liveset gevuld met groovy drums en bass en (heel veel) gitaar. Slim J is:

Slim J (Jeroen) Hendriks – gitaar/vocals
Laidback T (Antoine) Scheijen – drums
Slowdown Pete (Peter) Berserik – bass

The Schedules
Een jonge band opgericht in 2019 met een oude ziel. The Schedules speelt een mix van blues, rock en roots muziek alles in hun eigen jasje. Voor het meerderdeel spelen de vijf heren covers, maar eigen werk word ook zeker niet geschuwd. Kortom voor een avond van gevarieerde muziek met een lekkere feel, moet je bij The Scheduels zijn!
Line-up:
Raffaele – Zang
Vice – Leadgitaar
Les – Rhythm gitaar
Marijn – Basgitaar
Joep – Drums

 

Band avond Zaterdag 28 februari 2020. Pitboel Theater.

Deel dit:
mrt
6
vr
2020
PitPop
mrt 6 @ 20:00 – 23:00

PitPop, drie bands in Pitboel Theater.

Solomon
solomon. vrijdag 6 maart 2020. Pitboel TheaterSolomon is een jonge band uit Maastricht. Met een diepe, kenmerkende stem, een stuwende ritmesectie, dromerige gitaren en melodieus toetsenspel, neemt Solomon een duik in melancholische wateren. Laat je onderdompelen in pakkende songs met een grootse sound, soms intiem, soms uitgesproken, maar altijd gericht op het licht dat vanaf de oppervlakte naar beneden sijpelt.

 

 

JULES
JULES. Pitpop vrijdag 6 maart 2020. Pitboel TheaterSittard-gebaseerde singer / songwriter Juul de Bruin (JULES), maakt elektronische, urban-beïnvloed pop. Omdat hij al op jonge leeftijd geïnteresseerd is in muziek en het grootste deel van zijn leven in bands heeft gespeeld, is hij vastbesloten zijn ambities als kunstenaar na te streven met zijn nieuwe project, JULES. Samen met Mitch Smolders op de drums zal hij een live set van zijn hitgevoelige nummers uitvoeren met onderwerpen die variëren van liefdesverdriet en liefde tot empowerment en ambitie die je worden gebracht door nieuwe producties

 

Come On Hero
Come on Hero. PitPop 6 maart Pitboel TheaterWe are Come On Hero – Een nieuwe Nederlandse rockband met een energieke en frisse mainstream sound. COH klinkt alternatief in de breedste zin van het woord. Denk Foo Fighters, Nothing But Thieves, Paramore. Gitaarriffs voor het grote publiek want “Anyone can be a hero”!

Het debuutalbum werd opgenomen en gemixt in samenwerking met Ken Andrews (Paramore, Jimmy Eat World) en Amaury Sauvé (Birds in Row) en wordt begin 2020 uitgebracht. Als voorproefje is de eerste single “Residue” met succes gelanceerd. Hij leverde de band meteen nationale airplay op (o.a. KINKFM) en een nummer 1 notering in de Limburg Rocks chart.

De groep bestaat uit Rim Steijvers (zang), Ruud van Sloun (gitaar), Job Verdonschot (bas) en Niels Janssen (drums) en werkt sinds 2006 samen als schrijversteam en optredend artiest in verschillende samenstellingen. (3 albums, meer dan 100 live-shows).

Come on Hero is te vinden op:
www.facebook.com/comeonheroband
www.instagram.com/comeonheroband

PitPop van 6 maart 2020 in Pitboel Theater

Deel dit:
mrt
7
za
2020
Repetitie project Sacha
mrt 7 @ 11:00 – 15:30

Repetitie project Sacha. Niet openbaar toegankelijk.

Deel dit:
Theatergezelschap DAMES & HEREN speelt “Schrijf me in het zand”
mrt 7 @ 20:00 – 22:00

Theatergezelschap DAMES & HEREN speelt “Schrijf me in het zand”

Na de succesvolle voorstelling “De Meiden” die het gezelschap in 2018 ook in ons theater speelde, een nieuw stuk van het gezelschap: “Schrijf me in het zand” van Inez van Dullemen.

Het stuk gaat over een familie waar naar de buitenwereld toe alles verbloemd wordt.
Stukje bij beetje ontrafelt zich echter een geheim dat in dit gezin heeft plaatsgevonden, namelijk incest. Een thema van alle tijden, van alle lagen, een vaak doodgezwegen thema.

Met de uiterste zorgvuldigheid heeft het theatergezelschap DAMES & HEREN Een ander theatergezelschap, dit stuk gekozen en gezorgd voor een mooie waardige voorstelling.

De nieuwe voorstelling wordt gespeeld door Inger van Eldik, Marcel Herfs, Sharon Hegt, Tirza Debetz, Marij Perry en Dean Cörvers, allen uit de regio Zuid-Limburg.

Wie is “DAMES&HEREN Een ànder theatergezelschap”

Wat is ànder ?
De vereniging is in 2017 opgericht en maakt voornamelijk theater met een maatschappelijk karakter.
De eerste producties waren zeer succesvol. Er blijkt behoefte te zijn aan toneel met een maatschappelijke inhoud. Op de website is meer informatie over de voorstellingen te vinden.

Leden van de vereniging zijn lid gedurende de duur van de productie. Ze komen uit de gehele regio Zuid-Limburg.
Het spelersbestand wisselt per voorstelling. De spelers zijn vaak niet gebonden aan een vereniging of hebben binnen hun eigen vereniging geen mogelijkheden deze vorm van toneel te spelen.
Het gezelschap heeft financiële bijdragen ontvangen van FSI en toneelhuis LFA. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg heeft in oktober jl. haar geldelijke steun toegekend.

Info : www.damesenheren.live

 

Deel dit:
mrt
8
zo
2020
Pien Puk & Co kindertheater voorstelling. GEANNULEERD I.V.M. KINDER OPTOCHT
mrt 8 @ 14:30 – 16:00

Pien Puk & Co kindertheater voorstelling. Geannuleerd i.v.m. kinder optocht.

“ De pechvogel “

Hoofdpijn, keelpijn en een hele grote snotterbel…
Pleun voelt zich niet lekker, je kent het wel!
Ze zit zich stierlijk te vervelen
en kan daardoor niet goed met Kaat buitenspelen.
Dan krijgt ze een idee…
En die malle Kaat, die doet wel mee!

Pien, Puk & Co het kindertheaterprogramma van Pitboel Theater

Deel dit:
mrt
13
vr
2020
Finale Cabarette-ketet 2020
mrt 13 @ 20:00 – 23:00

Finale Cabarette-ketet 2020. meer info van de kandidaten volgt na de 2e voorronde.

 

Finale Cabarette-ketet 2020. Pitboel Theater.

Deel dit:
mrt
14
za
2020
Pitpop
mrt 14 @ 20:00 – 23:00

PitPop met de volgende artiesten:

SEM
SEM PitPop 14 maart 2020 Pitboel TheaterSEM is een project van Sem Peters, het is een reis door zijn wereld van geluiden. Dit doet hij in de vorm van een hybride performance van abstracte en conventionele elektronische beats, synthesizers en gitaar.

 

 

Jef America en Lisa van Diem
Jef America en Lisa van Diem zijn in het dagelijks leven partners. Hun passie voor muziek bracht deze connectie tot stand. Al eerder trad de gitarist van Walden en Seymour Sachs samen met Lisa op. Het was in Pitboel. Ze brengen een akoestische set geïnspireerd op Amerikaans en Engelse alternatieve americana en blues. Uniek dat zij weer eens optreden en dat wordt genieten dus…………

Hoagy
Hoagy is een unieke muzikale kunstenaar uit Nieuwstadt. Zijn geluid vervaagt de lijnen tussen old-school hiphop en edgy melodische invloeden.

 

 

 

Geoff Wylde
geoff wylde pitpop 14 maart 2020 pitboel theaterMy name is Geoff,
“I want to tell you a story about myself, about my nature, about my situation. I will tell you about my trips, the things I saw in my life. The pureness of love, for music, for humanity, for you. Let me show you how I translate the movement of leaves into the sound of my guitar, let me tell me my poems to you. I will let you feel the beat of my heart, and show the movements my feet make. I will put it in some indie, with the three guys hidden in me. I like to throw some flavours of diversities in my music, like to keep it calm sometimes, for sure like to let the beast out sometimes. I love to play some music for you.”
Geoff wyld is een driekoppige band, ontstaan in het dorp Vaals, in het zuiden van Nederland. Het bijna ín de natuur te wonen, lief te hebben en het maken van inspirerende trips naar onder anderen de Verenigde Staten, Finland en Frankrijk in de zomer van 2018 en inspiratie van bands zoals Tame Impala en The Black Keys hebben geleid tot het maken van onze sound.
Lots of love,
Geoff

 

PitPop 14 maart 2020 in Pitboel Theater

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress