Agenda Pitboel Theater

Agenda Pitboel Theater. Het leukste theater van Sittard. We programmeren muziek, toneel, cabaret en natuurlijk onze eigen Pien, puk & Co kindervoorstellingen. Wil je zelf optreden in Pitboel Theater, dat kan natuurlijk ook. voor meer info klik je hier. Wil je meer informatie over de lessen die je in Pitboel Theater kunt volgen klik dan hier. Volg ons ook op facebook. U kunt uw kaarten reserveren door op het formulier rechts naast deze agenda in te vullen. U kunt bij ons niet pinnen

Deel dit:
sep
1
zo
2019
Open dag Pitboel Art School
sep 1 @ 11:00 – 16:00

 

Open dag van Pitboel Art School

Ontdek de magie van Pitboel Art School…

Op zondag 1 september, van 11:00 – 16:00 uur, vindt de open dag van Pitboel Art School plaats. Pitboel Art School verzorgt toneelles, dansles, musicalles, zangles en beeldende kunstles. Bezoekers kunnen op 1 september kennis maken met de school door middel van verschillende workshops. De workshops vinden plaats in het Pitboel Theater te Sittard, de thuisbasis van Pitboel Art School. Tevens is er genoeg gelegenheid om met docenten en directie te praten en om de sfeer te proeven.

Lesklassen

De school heeft verschillende lesklassen waarin les wordt gegeven in de disciplines: toneel, musical, dans, zang en beeldende kunst. Ook zijn er productie-klassen waarin er toneel en musicalvoorstellingen gemaakt worden. Tijdens de open dag is er alle informatie over het nieuwe seizoen van Pitboel Art School te verkrijgen, dat begint in de week van 16 september 2019.

Meer informatie vind je op:

artschool.pitboel.nl
Nu alvast inschrijven? klik dan op de link inschrijfformulier en vul het inschrijfformulier in. Wees er snel bij, want vol is ook echt vol bij ons!

Toneelles, dansles, musicalles, zangles of beeldende kunstles volg je
in Sittard-Geleen natuurlijk bij Pitboel Art School!

Wij leren je performen!

toneelles, dansles, musicalles, zangles of beeldende kunstles volg je in Sittard-Geleen natuurlijk bij Pitboel Art School! Wij leren je performen!

Deel dit:
sep
7
za
2019
Pitpop
sep 7 @ 20:00 – 23:00

De eerste muziekavond van het nieuwe seizoen!

Pitpop, op deze eerste avond met:

Martin Sillen

Martin Sillen is de muzikale liefdesbaby van Jop Ostendorf. Het is een uit de hand gelopen soloproject: in de eerste opname voor een opdracht voor zijn opleiding aan het Conservatorium in Maastricht deed hij alles zelf. Hij schreef het nummer, maar speelde ook drums, bas, beide gitaren, leadzang en de koortjes zelf in. Ostendorf: ,,Martin Sillen betekent voor mij zelfstandigheid: ik kan precies doen wat ik zelf wil en ik kan alles kwijt in mijn muziek”. Pitpop 7 september 2019

Maar hij wilde verder. Martin Sillen moest de studio uit, podia op, de wereld in. Ostendorf vond Erik Steegh (basgitaar), Luc van den Brink (basgitaar) en Dinand Claessens (drums) en deed mee aan de talentenwedstrijd Nu of Nooit. De hoofdprijs, de vijftigste editie van Pinkpop openen, haalde het viertal niet binnen. Ostendorf werd echter wel muzikant van de avond en werd gecomplimenteerd met zijn ‘goede songs’ en ‘catchy liedjes’. ,,Nu gaat het vooral om plezier maken met drie goede vrienden en genieten van wat we doen.”

https://www.facebook.com/MartinSillenMusic/ Pitpop 7 september 2019

Rebels from Paradise.

Rebels From Paradise is een band uit Heerlen. Wij hebben een uitgebreide keuze aan muziek en proberen dan ook zo divers mogelijk te zijn. We spelen muziek voor jong publiek, maar hebben ook genoeg klassiekers tot onze beschikking die ook wat minder jong publiek kan waarderen. Wat toch echter op nummer een staat bij ons als band is de sfeer, of we nu voor twee man of een flink aantal spelen we proberen er altijd een leuk optreden van te maken!

https://www.facebook.com/rebelsfromparadise/

 

Daddy Unchained.

Een rock/grungeband uit Maastricht die indruk maakte op Podiumvrees en speelde op Stampei een festival Roermond. Het opvallende is dat ze veel instrumentale energieke rock maken. Laat je verrassen door de energy van Daddy Unchained

Fly Heart

FLYHEART is een singer songwriter duo. Gitarist Garry Capel bekend van Exit 31, Circus Mayhem en Kiss The Sun. Hij vormt samen met zijn geliefde Daisy Manz het duo en maken ze samen een belevingsgerichte ervaring met sfeer, puur en recht van uit het hart. Hun eerste EP zag het daglicht in voorjaar 2019. Ze maken hun eigen nummers aangevuld met enkele covers. Ze maakte veel indruk met eerdere optredens in Poppodium Volt en Geleen Calling. Nu is Pitboel theater aan de beurt voor het verhaal van FLYHEART.

Voor meer programma in het leukste theater van Sittard-Geleen klik dan hier. Pitpop 7 september 2019

Pitpop wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage va: Pop in Limburg, Provincie Limburg en het Prins Bernard Cultuurfonds

pitpop

Deel dit:
sep
15
zo
2019
Auditiedag Productieklassen Toneel
sep 15 @ 09:00 – 18:00

 

Auditiedag Productie klassen toneel

‘Talenten gezocht voor nieuwe producties’. Auditie dag Productie klassen toneel
Op zondag 15 september vindt er in het Pitboel Theater te Sittard de auditie-dag plaats voor de productie lesklassen toneel van Pitboel Art School. Tijdens deze auditiedag gaan we op zoek naar mensen die kunnen spelen in een van de twee nieuwe toneel producties van Pitboel Art School.

De toneelproducties worden geproduceerd in theaterseizoen 2019-2020. Pitboel Art School zoekt mensen waarmee deze toneelproducties gerealiseerd kunnen worden. In de productieklassen toneel ga je o.l.v. een regisseur een toneelvoorstelling maken die op het einde van het seizoen drie keer gespeeld wordt. Tijdens het repetitieproces ga je je spelers- en makers kwaliteiten inzetten om samen met anderen een mooi product op de planken te zetten.
Meer informatie over de producties en auditiedag kun je vinden op:
Auditie doen bij Pitboel Art School 

Wil je direct inschrijven? volg dan deze link.

Productieklassen toneel 2019-2020   Auditie dag Productie klassen toneel

Nog niet toe aan een productie klas en toch bij Pitboel Art School willen horen? kom dan naar onze open dag op 1 september tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Toneelles, dansles, musicalles, zangles of beeldende kunstles volg je
in Sittard-Geleen natuurlijk bij Pitboel Art School!

Wij leren je performen!

toneelles, dansles, musicalles, zangles of beeldende kunstles volg je in Sittard-Geleen natuurlijk bij Pitboel Art School! Wij leren je performen!

Deel dit:
sep
21
za
2019
Drie eenakters door Theatergroep Habbekrats Maasbree, Strapatsen uit Obbicht en Setovera uit Sevenum.
sep 21 @ 20:00 – 21:00

 

Drieluik
Drie eenakters over hoe het hoort en hoe dat voelt, achter de façade

Drie eenakters door Theatergroep Habbekrats Maasbree, Strapatsen uit Obbicht en Setovera uit Sevenum.

– Brief in schemer –
Toneelvereniging Setovera

Het is 1940, het is oorlog, je bent moeder van een zoon aan het front én je bent blind. De enige mogelijkheid om met je zoon te communiceren is via het geschreven woord, de brief. Maar hoe? Gelukkig is de schoolmeester van het dorp bereid, ondanks zijn drukke bestaan, tijd voor je vrij te maken en de door jou gedicteerde regels op te stellen. Angst, liefde, hoop en vertrouwen vinden hun weg, via de pen van de meester, naar jouw zo innig geliefd kind.

Spel: Marjo Dorssers en Mart van Enckevort
Regie: Karen Buwalda
Tekst: Herman Heijermans

– Elf uur stipt –
Theatergroep Habbekrats

Merel woont in een duur villadorp en leidt een schijnbaar succesvol leven. Op een ochtend krijgt ze, onaangekondigd en geheel tegen haar zin, bezoek van haar nieuwe buurvrouw Moniek. Ongevraagd en onbewust pelt Moniek laag voor laag de zorgvuldig opgebouwde beschermlaag af. Ook bij zichzelf.

Spel: Myrte Groeneveld en Saskia Nab
Regie: Annigje Primowees
Tekst: John Ford Noonan

– Workel Mochilk –
Theatergroep Strapatsen

De absurdistische en komische voorstelling Workel Mochilk speelt zich af in een restaurant. Service, gastvrijheid en aandacht schenken aan alle noden van de gast, zijn eigenschappen die de bediening zich niet eigen heeft gemaakt. De gasten en het personeel zullen deze avond nog lang heugen.
‘Je zou eigenlijk mijn karakter moeten hebben.’

Spel: Isabel Pullens, Mark van Seggelen, Mireille Verhoeven en René Zeebregts
Regie: Willem Schouten.

 

 

 

 

Zaterdag 21 september 2019. Drie eenakters door Theatergroep Habbekrats Maasbree, Strapatsen uit Obbicht en Setovera uit Sevenum.

 

 

Deel dit:
sep
22
zo
2019
Auditiedag productieklassen Musical
sep 22 @ 09:00 – 18:00

 

Auditiedag Productie klassen musical

‘Talenten gezocht voor nieuwe producties’. Auditie dag Productie klassen musical
Op zondag 22 september vindt er in het Pitboel Theater te Sittard de auditie-dag plaats voor de productie lesklassen musical van Pitboel Art School. Tijdens deze auditiedag gaan we op zoek naar mensen die kunnen spelen in een van de twee nieuwe musical producties van Pitboel Art School.

De musicalproducties worden geproduceerd in theaterseizoen 2019-2020. Pitboel Art School zoekt mensen waarmee deze musicalproducties gerealiseerd kunnen worden. In de productieklassen musical ga je o.l.v. een regisseur een musicalvoorstelling maken die op het einde van het seizoen drie keer gespeeld wordt. Tijdens het repetitieproces ga je je spelers- en makers kwaliteiten inzetten om samen met anderen een mooi product op de planken te zetten.

Meer informatie over de producties en auditiedag kun je vinden op:
Auditie doen bij Pitboel Art School

Wil je direct inschrijven? volg dan deze link.

PRODUCTIEKLAS Musical 2019-2020 Auditie dag Productie klassen musical

Nog niet toe aan een productie klas en toch bij Pitboel Art School willen horen? kom dan naar onze open dag op 1 september tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Toneelles, dansles, musicalles, zangles of beeldende kunstles volg je
in Sittard-Geleen natuurlijk bij Pitboel Art School!
Wij leren je performen!

toneelles, dansles, musicalles, zangles of beeldende kunstles volg je in Sittard-Geleen natuurlijk bij Pitboel Art School! Wij leren je performen!

 

Deel dit:
sep
28
za
2019
Theaterpop
sep 28 @ 20:00 – 23:00

Theaterpop met drie bands en een singer- songwriter met vanavond:

THE STARDUSTERS

The stardusters in Pitboel Theater 28-09-19Ze beschrijven zichzelf als ëen uit de hand gelopen hobby”. Stardusters zijn muzikale vrienden uit Helmond die nummers van Neil Young spelen met respect voor de meester. Lange gitaarsolo’s flauwe grappen behoren tot het programma van de avond. De band ronkt, duwt trekt en giert als crazy horse, maar ook de meer ingetogen en akoestische nummers komen ruimschoots aan bod.

 

Happy Idiot

Happy Idiot is een nieuwe verrassende projectmatige muziek verwachten. Denk hierbij aan samples, loops en coole ritmen. Gemaakt door de zanger gitarist en drummer van Cowboys of the Sky.

Deel dit:
okt
4
vr
2019
Theaterpop
okt 4 @ 20:00 – 23:00
Theaterpop

Theaterpop. Meer info volgt spoedig.

Deel dit:
okt
6
zo
2019
Pien Puk & Co kindertheater
okt 6 @ 14:30 – 16:00
Pien Puk & Co kindertheater

Pien Puk & Co kindertheater voorstelling.

06 & 20 oktober : “ Kletskoek ”

Pluk is in de zomer op vakantie geweest
Naar Italië, dat was een feest!
Maar wat ze als souvenir heeft meegenomen,
daar kan Pim alleen maar van dromen.
Een bijzonder recept in een geheime taal
alleen Pluk kan het lezen, want zij is speciaal.
Kletskoek natuurlijk, zo denkt Pim.
Of trapt ze er stiekem toch een beetje in?

like ook onze facebook pagina. Meer lezen over Pien, Puk & Co, klik dan hier.

Deel dit:
okt
11
vr
2019
Herfstvakantie 2019
okt 11 @ 11:54 – okt 17 @ 12:54

Herfstvakantie.

Deel dit:
okt
19
za
2019
1e voorronde Ballads & Blues 2019
okt 19 @ 20:00 – 23:00
Eerste voorronde Ballads & Blues 2019.

De 1e voorronde van Ballads & Blues 2019 vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2019. Inschrijven voor Ballads & Blues is nog mogelijk tot en met 9 september 2019. De contest is voor aankomende singer-songwriters. De contest bestaat uit twee voorronden en een finale avond. Er is plaats voor vijf singer- songwriters per voorronde. De beste singer-songwriter uit de voorronden zullen doorstromen naar de finale. Hierna zullen er diverse optredens zijn in het resterende theaterseizoen.

En, ook als je geen ballads maakt en geen blues speelt, maar jij je zelf wel een
singer-songwriter vindt, schrijf je dan in en doe mee!

Voor aanmelden klik hier.

voor meer info klik op deze link
singer- songwriter contest

 

Ballads & Blues, singer- songwriter contest van Sittard. Sinds 2013 heeft ook de Westelijke Mijnstreek haar eigen singer-songwriter contest Ballads & Blues. De contest is voor aankomende singer-songwriters. De contest bestaat uit twee voorronden en een finale avond. De beste singer-songwriter uit de voorronden zullen doorstromen naar de finale. Hierna zullen er diverse optredens zijn in het resterende theaterseizoen. En, ook als je geen ballads maakt en geen blues speelt, maar jij je zelf wel een singer-songwriter vindt, schrijf je dan in en doe mee!

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress