Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:

 

Agenda Pitboel Theater

Agenda Pitboel Theater. Het leukste theater van Sittard. We programmeren muziek, toneel, cabaret en natuurlijk onze eigen Pien, puk & Co kindervoorstellingen. Wil je zelf optreden in Pitboel Theater, dat kan natuurlijk ook. voor meer info klik je hier. Wil je meer informatie over de lessen die je in Pitboel Theater kunt volgen klik dan hier. Volg ons ook op facebook. U kunt uw kaarten reserveren door op het formulier rechts naast deze agenda in te vullen. U kunt bij ons niet pinnen

Deel dit:
mrt
23
za
2019
2e voorronde Cabarette-ketet 2019
mrt 23 @ 20:00 – 22:30

2e voorronde Cabarette-ketet 2019.
Vandaag is de tweede voorronde van Cabarette-ketet. De deelnemers zijn:

Nicky Roeg
Tom Melotte
Kevin Amse
Hermes Amhadi
Lorraine Vesterink
Kai Bodewitz

Sjoerd Janssen.

Sjoerd Janssen slijt zijn dagen wandelend door Maastricht. Hij vraagt zich dagelijks af of het glas halfvol of halfleeg is, maar vraagt zich vooral af waarom er überhaupt een glas staat. En waarom het niet op een onderzetter staat.

 

 

 

 

 

Tom Melotte.
November 2016, op 36-jarige leeftijd, besloot deze jongen om eens een andere hobby te zoeken. Na menig open mic in Vlaanderen en zuid-Nederland te hebben afgeschuimd, behaalde hij eind 2017 in de finale van comedymania de derde plaats. Sindsdien is hij af en toe te zien als voorprogramma van professionele Vlaamse comedians (o.a. Bart Cannaerts, Jeron Dewulf, Nigel Williams). Tom sloot intussen ook aan bij het comedygezelschap “de Lolburgers” waarmee hij in 2018 voor een avondvullende comedy line up zorgde in enkele culturele centra in Belgisch-Limburg. Is het theater, stand-up comedy of cabaret dat hij brengt? Lachen is het sowieso!
Programma
Tom heeft absoluut geen problemen. En al zeker geen frustraties. Met zijn ukele wil hij het publiek hiervan overtuigen. Na een mislukte poging om rockmuzikant te worden (niet dat hij dat zelf erg vond) begon Tom eind 2016 met comedy. Hij behaalde een ontgoochelende 3de plaats in de Belgisch-Limburgse comedywedstrijd “Comedymania” (maar dat speelt al lang niet meer in zijn hoofd) en speelde reeds in het voorprogramma van <verder aanvullen als het zover is>. Het gaat zeer goed met hem. Echt!

Kevin Amse.
Kevin Amse is een humorvolle podiumdichter en cabaretier die actuele met persoonlijke thema’s vermengt en daar diverse prijzen mee won in de huidige poëziewereld. Zo won hij de Belgische teamslam 2016 en behaalde hij een derde plaats op het individuele kampioenschap 2017. Hij mocht ook twee keer kalibreren op het EU kampioenschap poetry slam (2016 – 2017). In 2018 deed hij Het Laatste Woord op het één-programma De Zevende Dag.

Programma:
Het programma van Kevin Amse bindt maatschappelijke aan persoonlijke thema’s. Op humoristische en speelse wijze gaat hij opzoek naar hoe hij moet omgaan met alles wat er op hem en u afkomt: liefde, vooroordelen, sociale media…

Hermes Amhadi.
Hermes Ahmadi is een socioloog die besloot om als kok te werken, zodat hij niet over mensen, maar met mensen praat. Na een aantal keren
tijdens zijn opleiding het podium te hebben getreed, ging het iets meer dan een jaar geleden bij hem kriebelen. Zo deed hij mee aan
diverse open mics en kleine festivals om zijn spel en materiaal te verbeteren. Op dit moment staat hij vol vertrouwen voor het publiek om
zijn grappen en gedachtes te delen.

Programma, titel: Voor een Beter Nederland
Het programma speelt met afkomst en identiteit vanuit het oogpunt van een optimistische allochtoon. Hij wil graag de taal leren, maar wijst
op de moeilijkheden daarbinnen. Daarnaast vertelt Hermes over de voordelen van allochtoon zijn (jawel, die zijn er heus wel). Verder
licht hij toe wat verbeterd kan worden aan Nederland.

Lorraine Vesterink.
Voor het festival doe ik graag een scène uit mijn tweede theatershow ‘The Circle of Life”. Deze show gaat over Liefde, Dood, Leven en Genieten. Kortom: the circle of life. Met soms grappige persoonlijke anekdotes en pianoliedjes met een lach en een traan.

Bio:
Als kind wilde ik cabaretière worden…. maar mijn moeder zat in de bijstand en schoof ik mijn droom aan de kant… Net na mijn 40ste werd ik wakker… en zou ik samen met Pia Douwes mijn eerste theatershow geven… Ze zei op het laatste moment af waardoor ik de show alleen deed. Want… the show must go on… Toch? Het bleek een succes en er kwam een tweede show: The Circle of Life… Ik was al gewend om voor bedrijven te zingen tijden mijn key note lezingen en dagvoorzitterschappen dus een podium is mijn niet vreemd. Heel graag doe ik mee om gewaardeerd te worden voor het talent dat me als kind meegegeven is.

Kai Bodewitz.
Eindelijk!
Na zoveel jaar te hebben geluisterd naar Tineke Schouten, Veldhuis en Kemper, Roué Verveer en andere grote namen in de cabaretwereld, maakt Kai Bodewitz zijn cabaretdebuut. Hij is 18 jaar oud en verdomd lang. Dansen is iets wat hij niet kan, maar gaat het hem lukken om te laten zien dat je nog kunt genieten van het leven?
In 2016 heeft hij meegedaan aan het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival waar hij de smaak te pakken kreeg. 19 april 2018 stond hij voor 500 mensen op te treden met zijn show! Samen met regisseur Edwin van Lieshout is hij verder aan zijn one man show gaan werken. Hij speelt daarbij gitaar, piano, en cajon.

 

 

Deel dit:
mrt
24
zo
2019
Pien, Puk & Co kindertheater met de voorstelling “Met zonder jas“
mrt 24 @ 14:30 – 16:00

Pien, Puk & Co kindertheatervoorstelling

“Met zonder jas“

Pluk en Petie willen naar buiten, maar wat moeten ze dan aan?
Is het al weer voor met zónder jas,
of is het toch weer voor zonder dan maar mét jas?
Maar wacht eens, zijn de jas en laarzen van het vorig jaar niet veel te klein?
Daar weten Pluk en Petie wel raad mee, dat is fijn!

Pien, Puk & Co zijn meisjes en jongens die allerlei gekke avonturen beleven. Pien, Puk & Co spelen twee zondagen per maand, vaak de eerste en derde zondag, in het Pitboel Theater en beleven iedere maand een ander avontuur in een ander thema. Kijk even in onze agenda voor de juiste data.

De kinderen worden betrokken in hun spel en voor de kinderen die dat willen is er ook ruimte om echt mee te spelen!

Pien, Puk & Co beleven hun verhaal vanuit de beleving van het kind.

Gezien het aantal bezoekers van afgelopen seizoen is reserveren niet alleen wenselijk maar ook noodzakelijk zodat je zeker bent van een plek in de theaterzaal.

Tot binnenkort?!

Groetjes van Pleun, Pim, Polle, Petie, Pieke, Pluk en Kaat

 

Deel dit:
mrt
30
za
2019
feest
mrt 30 @ 00:15 – mrt 31 @ 03:00

Feest avond. Niet openbaar toegankelijk

Deel dit:
mrt
31
zo
2019
repetitie musical productie 1
mrt 31 @ 10:00 – 16:00

repetitie musical productie 1. niet openbaar toegankelijk.

Deel dit:
apr
3
wo
2019
Vergadering VVE Eisenhowerstraat
apr 3 @ 19:30 – 20:30

Vergadering VVE Eisenhowerstraat. Besloten vergadering. Niet openbaar toegankelijk

Deel dit:
apr
5
vr
2019
Jamsessie
apr 5 @ 20:00 – 23:00
Jamsessie

It’s back, play your track! Jamsessie in Pitboel Theater

Een vrije avond blues-rock jamsessie in het Pitboel cafe. Vrijblijvend van opzet met als doelstelling om muzikanten van amateur tot gevorderd de gelegenheid te geven om samen “out  of the blue” muziek te maken en anderen daarvan te laten genieten.

Instrument zelf meenemen.

Wel aanwezig:
– volledig drumstel
– bas versterker
– 2 gitaar versterkers akoestische en elektrische gitaren
– piano
– (zang)microfoons

zie ook onze rider   like ook onze facebookpagina

Deel dit:
apr
6
za
2019
Theaterpop met onder meer Meat Loaf unplugged
apr 6 @ 20:00 – 23:00

Tanja en Jasmijn.
Ze zingen al een tijdje samen en vinden het leuk om samen op te treden in de setting van het theater. Denk aan covers en zij zullen zes songs ten gehore brengen. Jasmijn is Gitarist geweest bij So What en Tanja zingt en is de leadzangeres bij So What. De dames spelen o.a., nummers van Foo Fighters, Lady Gaga, Ed Sheeran en Greenday

Elke Lamerichs. 
Als singer-songwriter maakt Elke rustige muziek die geïnspireerd is door haar eigen ervaringen. Haar passie voor muziek begon al op een vroege leeftijd. Thuis groeide ze op met de muziek van Eagles en Simon and Garfunkel. Dit is een grote inspiratiebron voor haar muziekstijl geweest. Ook nu wordt ze nog veel geïnspireerd door andere artiesten waaronder Norah Jones, Mogli en Boy.

Meat Loaf unplugged.
Meat Loaf unplugged is een bijzondere theatershow. In 2 uur brengt deze bijzonder act, met alle hits van Jim Steinman en Meat Loaf, bezoekers terug naar de jaren 80. De look-a-like zanger, die elke noot hoog of laag makkelijk zingt, tovert samen met zijn side kick elk theater om in een ware Bat out of Hell party.
Bat out of Hell staat centraal in deze theater show. Met piano en viool als muzikale begeleiding maakt deze act een muzikale reis door het leven van Meat Loaf. De hits “Paradise by the Dashboard Light”, “You Took the Words Right Out of My Mouth” en “I’d Do Anything for Love” zullen niet ontbreken in deze theater show .

De “Bat out of Hell” groep bestaat uit:

Meat Loaf : Frank van Zon
Ellen Foley: Monique
Piano: Jens
Violiste: Anastasija
Drums: Renaldo
Bjorn: Basgitaar
Gitaar: Jarmo

Bekijk hier hun Facebook pagina.

Deel dit:
apr
7
zo
2019
Pien, Puk & Co kindertheater met de voorstelling “Mond vol tanden”
apr 7 @ 14:30 – 16:00

Pien, Puk & Co kindertheatervoorstelling

“Mond vol tanden”

Kaat zit maar te wachten en zich te vervelen,
Waar blijft Pieke nou, ze zou toch komen spelen?
Dan ontdekt Kaat het grote geheim..
En kan zij eindelijk eens de slimste zijn!
Wil jij ook weten waar dit nou allemaal over gaat?
Kom dan kijken naar de show van Pieke en Kaat!

Pien, Puk & Co zijn meisjes en jongens die allerlei gekke avonturen beleven. Pien, Puk & Co spelen twee zondagen per maand, vaak de eerste en derde zondag, in het Pitboel Theater en beleven iedere maand een ander avontuur in een ander thema. Kijk even in onze agenda voor de juiste data.

De kinderen worden betrokken in hun spel en voor de kinderen die dat willen is er ook ruimte om echt mee te spelen!

Pien, Puk & Co beleven hun verhaal vanuit de beleving van het kind.

Gezien het aantal bezoekers van afgelopen seizoen is reserveren niet alleen wenselijk maar ook noodzakelijk zodat je zeker bent van een plek in de theaterzaal.

Tot binnenkort?!

Groetjes van Pleun, Pim, Polle, Petie, Pieke, Pluk en Kaat

Deel dit:
apr
10
wo
2019
School voorstelling Pien, Puk & Co voor Basisschool Loedoes
apr 10 @ 10:10 – 11:10

School voorstelling.

Pien, Puk & Co voorstelling voor voor Basisschool Loedoes.  Voorstelling Museum.

Niet openbaar toegankelijk

Deel dit:
apr
12
vr
2019
Joep’s Kapel
apr 12 @ 20:00 – 23:00

Joep’s Kapel.

Wellicht heeft u de naam Joep’s Kapel al eens voorbij zien komen, het muzikale dialect project van Joep van Wegberg. Deze liedjesschrijver uit het Noord-Limburgse Horst timmert al een poosje aan de weg. Bezinning met een flinke vleug humor zijn kenmerkend voor zowel de kleine dichtliedjes als de groot uitgepakte gospelliederen.

In januari van dit jaar bracht Joep’s Kapel het tweede album LOS uit tijdens een geslaagde albumpresentatie in Theater de Maaspoort Venlo. Dat smaakt naar meer, en dus gaat Joep van Wegberg nu, solo, op tour met deze nieuwe liedjes, de intieme theatersfeer en zijn unieke performance.

Het eerste album van Joep’s Kapel kwam uit in 2017. In datzelfde jaar ontving Joep van Wegberg de Jo Erens-priès tijdens De Nach van ’t Limburgse Leed. De locatie van deze uitreiking, Domani in Venlo, bracht mede de inspiratie voor het nieuwe album LOS. Het thema van de plaats is echter vooral ‘loslaten’, in de breedste zin van het woord.

Het voorprogramma in het Pitboel Theater wordt verzorgd door SKINNIE. Deze singer-songwriter uit Sittard heeft een lang artiestenverleden als gitarist, zanger en tekstschrijver van Engelstalige bands als Red Blood en Mo’Jones. Sinds kort zingt en schrijft hij Limburgstalig. “Ik ben geboren en getogen in Limburg en in die zin een echte Limburger, ook al komen mijn ouders van elders.” Hij schreef in korte tijd een reeks opvallende liedjes in het Sittards dialect. Liedjes van vaak weinig woorden, die op een mantra-achtige manier gereciteerd worden.

Tickets voor deze show zijn verkrijgbaar via www.pitboeltheater.nl en www.joepskapel.nl, en kosten € 14,50.

http://www.joepskapel.nl/

 

 

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress