LIEFDESPRAAT – Bianca’s Inspiratieshow

banner liefdespraat bianca 20 april 2024
Wanneer:
20 april 2024 @ 20:00 – 22:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2024-04-20T20:00:00+02:00
2024-04-20T22:00:00+02:00

LIEFDESPRAAT – Bianca’s Inspiratieshow

EEN BEETJE VAN MARS, EEN BEETJE VAN VENUS EN HEEL VEEL VAN BIANCA.

In haar voorstelling ‘Liefdespraat’ legt Bianca van Roshum (1974) haar kaarten op tafel. Open, luchtig en soms kritisch vraagt zij zich af wat het geheim is van een goede relatie. En bestaat die eigenlijk wel? Bewapend met zelfspot en anekdotes sjeest Bianca langs allerlei situaties op zoek naar antwoorden.

Is communicatie het belangrijkste ingrediënt voor een goede relatie? Bianca denkt van wel. Na haar scheiding in 2015 volgde een verdiepingsslag in hoe de communicatie binnen een relatie ook anders kan. Met haar eigen vallen en opstaan ervaringen en haar communicatie expertise deelt ze veel do’s and don’ts tijdens de voorstelling. Met als rode draad de verschillen in bedrading tussen mannen en vrouwen. Een beetje van Mars, een beetje van Venus, maar vooral heel veel van Bianca.

Voor wie?    LIEFDESPRAAT – Bianca’s Inspiratieshow

Je hebt een relatie of bent vrijgezel. Het maakt niet uit, want communiceren doen we allemaal. Dus heb je zin in een leuke avond theater en ben je nieuwsgierig naar hoe je van communiceren appeltje eitje maakt en van je relatie een topprestatie, dan is dit dé show voor jou.

Op deze zaterdagavond neemt Bianca je in een 90 minuten durende show mee in de kracht van liefdespraat met handige en soms hilarische tips, tops en flops.

N.B. Ook voor singles een inspirerende show.

“De inspiratie show bezochten wij afgelopen zondag in het pitboeltheater in Sittard. Wat was het een super leuke middag. Bianca weet met humor de kwetsbaarheden en valkuilen binnen een relatie aan te snijden en tegelijkertijd de liefde -met veel liefde en overgave voor de liefde- beschrijvend als het “mooiste dat er bestaat” onder de aandacht te brengen. De nodige zelfspot en zelfreflectie komen voorbij, eerlijk en niet verbloemd bespreekt Bianca high’s en low’s uit haar eigen pad in de liefde. Het was een middag in teken van de liefde waarin de tien geboden regelmatig herkenning oproepen in je eigen relatie of leven. Inspirerend van begin tot eind met een ook nog verrassend luchtig slot dat met humor begint om te eindigen met een hartverwarmende boodschap. Bianca sluit af…..met haar laatste hoopvolle en warme woorden over hoe mooi en bijzonder de liefde is ❤️. Aanrader.”

LIEFDESPRAAT – Bianca’s Inspiratieshow

Meer weten over Bianca, volg deze link

liefdespraat Bianca 20 april 2024

Meer weten over cabaret in Pitboel Theater, volg deze link.

Deel dit: