Medium Leroy van loorbeek

Wanneer:
19 maart 2023 @ 14:00 – 16:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2023-03-19T14:00:00+01:00
2023-03-19T16:00:00+01:00
Kosten:
€ 22,80

Medium Leroy van loorbeek.

Medium Leroy On Tour / Sittard 19 maart 2023
Kent u Medium Leroy nog niet? Hij beantwoord onbeantwoorde vragen m.b.t. uw overleden dierbaren en geeft inzicht in uw eigen leven en toekomst.
Leroy van Loorbeek uit Brunssum is zeer bescheiden maar wij vinden hem één van de beste Mediums van ons land.
Wellicht voor u nog vrij onbekend maar daar proberen wij nu juist verandering in te brengen. Dit willen wij doen door de Tickets laagdrempelig, dus voor iedereen toereikbaar aan te bieden en u waar voor uw geld te geven! In de show van Leroy voelt u al snel de warmte, open en eerlijkheid van Leroy. Tijdens deze avond zal hij laten zien en ervaren dat er meer bestaat tussen hemel en aarde.
Hij doet dit op een niet zweverige manier en daardoor ervaart u een heel ontspannen show. Tijdens deze show loopt Leroy tussen de gasten door en doet zijn readings. Dus of u nu achter in de zaal zit of links voorin. Leroy komt zoals de titel van zijn tour al beschrijft… Live een reading aan u geven waar u ook zit!
Zo heeft iedereen een gelijke kans om aan de beurt te komen en veelal zijn de reacties van gasten die niet aan bod kwamen dat ze veel gehad hebben aan de readings die anderen kregen.
Kortom de show meemaken is op zich al een belevenis met mooie readings. Een avondje uit met een lach én een traan. Gezellig met moeders, zus, dochter of buurvrouw, maar uiteraard zijn de mannen zeer welkom deze avond!
Wie is Leroy:
Leroy van Loorbeek is Helderziend, Helderhorend en Heldervoelend. Geboren en getogen in Limburg en is daar een zeer gewaardeerd en geliefd Medium. Nu is het tijd om het land in te gaan en heel Nederland kennis te laten maken met Leroy. Hij communiceert met overledenen en beantwoord hiermee vele vragen die normaal niet meer beantwoord kunnen worden. Vele mensen heeft hij geholpen en hen in de goede richting gewezen. Veel mensen hebben reeds zijn (regionale) demonstratie avonden bezocht en even zo velen zijn al op privé consult geweest.
In 2008 haalt hij de finale in het RTL4 programma ‘Het Zesde Zintuig’ en wordt daarmee ineens herkend op straat. Maar toch voelt hij dat hij nog verder moet ontwikkelen. Hij was destijds nog erg jong. Nu jaren later is hij er klaar voor om mooie shows in het land te geven en hopen wij dat u deze wilt bezoeken om kennis te maken met Leroy! Vele keren per jaar gaf hij en geeft hij nog steeds ‘Engelenavonden’ en legt hij op deze avonden contact met overledenen.
Wat houdt de show in:
De show duurt gemiddeld 2 uren en is een show met een lach en een traan. Leroy laat in zijn shows zien dat er meer bestaat tussen hemel en aarde. Dat er wel degelijk contact te leggen is met overleden dierbaren. Vragen die voor vele mensen onbeantwoord bleven worden op deze avond via Leroy tóch beantwoord. Hij zal zijn uiterste best doen om zoveel mogelijk bezoekers in de zaal een reading te geven. Uiteraard kunt u ook tijdens deze shows vragen over uzelf, uw eigen toekomst of die van een andere naaste dierbaren die onder ons is stellen.
Kortom een show die u niet wil én niet mag missen!
Locatie: Pitboel Theater
Montgomerystraat 26
6135 BW Sittard
Zaal Open 13:30
Show start om 14:00 tot 16:00
Toegang €22,80 p.p.
(incl servicekosten) (bestel uw Tickets via de link)

https://www.facebook.com/events/548477930635801/?ref=newsfeed

www.leroyvanloorbeek.nl 

medium Leroy

Deel dit: