Open dag Pitboel Art School

Toneelles en musicalles volg je natuurlijk bij Pitboel Art School
Wanneer:
6 september 2020 @ 11:00 – 16:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2020-09-06T11:00:00+02:00
2020-09-06T16:00:00+02:00

Open dag van Pitboel Art School
Ontdek de magie van Pitboel Art School…

Op zondag 6 september, van 11:00 – 16:00 uur, vindt de open dag van Pitboel Art School plaats. Pitboel Art School verzorgt toneelles en musicalles. Bezoekers kunnen op 6 september kennis maken met de school door middel van verschillende workshops. De workshops vinden plaats in het Pitboel Theater te Sittard, de thuisbasis van Pitboel Art School. Tevens is er genoeg gelegenheid om met docenten en directie te praten en om de sfeer te proeven.

Lesklassen
De school heeft verschillende lesklassen waarin les wordt gegeven in de disciplines toneel en musical. Ook zijn er productieklassen waarin er toneel en musicalvoorstellingen gemaakt worden. Tijdens de open dag is er alle informatie over het nieuwe seizoen van Pitboel Art School te verkrijgen, dat begint in de week van 14 september 2020.

Meer informatie vind je op: artschool.pitboel.nl
Nu alvast inschrijven? klik dan op de link inschrijfformulier en vul het inschrijfformulier in. Wees er snel bij, want vol is ook echt vol bij ons!

Wilt u contact met ons opnemen,volg dan deze link.

Toneelles en musicalles volg je natuurlijk bij Pitboel Art School
Toneelles en musicalles volg je natuurlijk bij Pitboel Art School! Wij leren je performen! Wij zijn gehuisvest in Pitboel Theater.

Toneelles, dansles, musicalles, zangles of beeldende kunstles volg je
in Sittard-Geleen natuurlijk bij Pitboel Art School!
Wij leren je performen!

Deel dit: