presentatie toneellesklas 15+

toneelles of musicalles volg je in Sittard-Geleen natuurlijk bij Pitboel Art School! Wij leren je performen!
Wanneer:
10 juni 2021 @ 17:45 – 19:15 Europe/Amsterdam Tijdzone
2021-06-10T17:45:00+02:00
2021-06-10T19:15:00+02:00
presentatie toneellesklas 15+

Hallo Talent!

 

Ieder seizoen hebben wij 2 keer een presentatieweek. Een bruisende week met veel voorstellingen, waarin alle leerlingen kunnen laten zien wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben en de zaal normaal vol zit met publiek. Helaas heeft het coronavirus dit seizoen roet in het eten gegooid betreft presenteren. Omdat wij niet weten wat de maatregelen in juni zijn en geen onnodige risico’s willen lopen met publiek in de zaal, hebben we besloten de presentatieweek dit keer anders aan te pakken en het niet volledig te annuleren. Alle lesklassen spelen hun voorstelling 1x op de reguliere lesdag en deze voorstelling wordt gefilmd, zodat leerlingen het met het thuisfront samen terug kunnen kijken. Uiteraard wordt de voorstelling zoals altijd met geluid en theaterlicht gespeeld. Voor de musicalklassen zal er ook een theatertechnicus aanwezig zijn zodat er headsets gebruikt kunnen worden. Zo voelt het allemaal toch écht!

 

Speeldata toneellesklassen:

Dinsdag 8 juni: Toneellesklas 12+ en 18+, beiden op de reguliere lestijd.

Donderdag 10 juni: Toneellesklas 4+, 7+, 10+ en 15+, allen op de reguliere lestijd

 

Speeldata musicallesklassen:

Woensdag 9 juni: Musicallesklas 6+, 8+, 11+ en 13+, precieze tijden ontvangen jullie van docente Evelien per mail.

Woensdag 16 juni: Musicallesklas 10+, precieze tijden ontvangen jullie van docente Evelien per mail.

 

De week na de presentatie is de laatste les, in de laatste les kijken de leerlingen samen hun presentatie terug op het grote scherm in de zaal en krijgen ze de rapporten van de docenten. Op dit rapport staat het advies voor het nieuwe seizoen en een korte inhoud over hoe de leerling het dit jaar gedaan heeft.

 

Dit alles is natuurlijk minder leuk en ideaal als andere seizoenen, maar we proberen telkens de best mogelijke optie te kiezen. We kijken in ieder geval enorm uit naar alle bijzondere presentaties en hopen dat jullie er van genieten zodra jullie de leerlingen op video zien schitteren!

 

Wij wensen jullie allemaal nog een fijne week vakantie en zien jullie weer vanaf dinsdag 18 mei.

 

Mochten er vragen zijn, dan beantwoord ik deze uiteraard graag!

 

Groeten,
Charlie Geenen | Artistiek leider en docent theater

Deel dit: