Presentatie week Pitboel Art School, Musicallesklas 4A & 4B

Pitboel Art School presentatieweek januari 2020
Wanneer:
18 januari 2020 @ 17:00 – 18:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2020-01-18T17:00:00+01:00
2020-01-18T18:30:00+01:00
Kosten:
€ 6,--

Presentatie week Pitboel Art School, Musicallesklas 4A & 4B

Musicallesklas 4A
De machtsstrijd

musicallesklas 4AGeïnspireerd door de musical ‘The Lion King’ heeft musicallesklas 4A een eigen verhaal verzonnen over de machtsstrijd tussen de lieve koningin en haar twee gemene zussen. Wie gaat nu eindelijk het land beheren?

Tegelijkertijd een personage spelen, zingen en dansen is ontzettend moeilijk. Daar zijn we tijdens de musicallessen mee bezig geweest. De leerlingen hebben kennisgemaakt met verschillende dansstijlen, met hun eigen stemgeluid en hoe ze een personage moeten spelen. Elke discipline is eerst apart geoefend en uiteindelijk samengebracht in deze bijzondere presentatie.

Docenten: Merja de Jong, Chiara Schmetz en Florence Joosten
Spelers: Dewi D., Elise, Femke, Vera en Dewi L.

Musicallesklas 4B
Miauw!

musicallesklas 4BOeps, kwam dat net uit mijn mond?
Stel je voor dat je opeens in een dier verandert. Je loopt op straat en je merkt dat er twee harige oren uit je hoofd steken. Zou jij je verstoppen en het aan niemand vertellen of zou jij het juist aan iedereen vertellen en beroemd worden?

Tijdens de musicallessen zijn de leerlingen aan de slag gegaan met de drie disciplines die bij musical horen: zang, dans en toneel. Tijdens de lessen hebben ze de aandacht gericht op hoe je een verhaal kunt vertellen door te bewegen, dansen en zingen en hoe je het personage vast kunt houden gedurende de hele voorstelling.

Docenten: Merja de Jong, Chiara Schmetz en Florence Joosten
Spelers: Naomi, Mathilde, Amy, Mirthe en Mitch

 

 

Deel dit: