Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:

 

Agenda Pitboel Theater

Agenda Pitboel Theater. Het leukste theater van Sittard. We programmeren muziek, toneel, cabaret en natuurlijk onze eigen Pien, puk & Co kindervoorstellingen. Wil je zelf optreden in Pitboel Theater, dat kan natuurlijk ook. voor meer info klik je hier. Wil je meer informatie over de lessen die je in Pitboel Theater kunt volgen klik dan hier. Volg ons ook op facebook. U kunt uw kaarten reserveren door op het formulier rechts naast deze agenda in te vullen. U kunt bij ons niet pinnen

Deel dit:
apr
19
vr
2019
Leergut
apr 19 @ 20:00 – 22:30

Wat is het resultaat als vijf mannen van begin vijftig één keer per week samen komen om in een voormalige zwijnenstal te repeteren? Het beste is dat  je ze een keer live komt horen en zien.

Leergut“ is Duits voor „leeggoed“ en dit produceert de band sinds een aantal jaren in vorm van flessen en in vorm van eigen songs met eigen Duitse teksten. Deze beschrijven de dagelijkse dingen die om je heen gebeuren en te zien zijn. De muziek is een mengsel uit good-old Rock´n Roll met wat Blues en wat de band spontaan leuk vindt.

Leergut bestaat uit:

Thomas Back voice: keyboards
Jörg Dahlmanns voice: bass
Domo Bremer: drums
Henning Schellartz: guitar
Andreas Maassen: guitar

Deel dit:
mei
18
za
2019
“Baltus & Co en Déjà IN CONCERT”
mei 18 @ 20:30 – 23:00

“Baltus & Co en Déjà IN CONCERT”
Begin 2018 wonnen de dames van Déjà de eerste prijs tijdens het straatmuzikantenfestival in Heerlen. Desirée (Roermond) en Julia (Düsseldorf) spelen dan ook een zeer aanstekelijke mix van akoestische covers en eigen werk, zichzelf begeleidend op gitaar, piano en viool!!

Halverwege 2018 werd door de mannen van Baltus & Co (Nuth, Schimmert) het idee geopperd om samen met Déjà een klein theatertourtje te doen in het voorjaar van 2019… Na een avondje ‘jammen’ in augustus bleken de stemmen en instrumenten van het zestal erg goed te matchen!!

Zaterdag 18 mei 2019 kunt u genieten van de samenwerking van Baltus & Co en Déjà tijdens een avondvullende theatershow in Theater Pitboel te Sittard.

Meer weten? www.baltusenco.nl

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress