Agenda Pitboel Theater

Agenda Pitboel Theater. Het leukste theater van Sittard. We programmeren muziek, toneel, cabaret en natuurlijk onze eigen Pien, puk & Co kindervoorstellingen. Wil je zelf optreden in Pitboel Theater, dat kan natuurlijk ook. voor meer info klik je hier. Wil je meer informatie over de lessen die je in Pitboel Theater kunt volgen klik dan hier. Volg ons ook op facebook. U kunt uw kaarten reserveren door op het formulier rechts naast deze agenda in te vullen. U kunt bij ons niet pinnen

Deel dit:
mrt
7
za
2020
Theatergezelschap DAMES & HEREN speelt “Schrijf me in het zand”
mrt 7 @ 20:00 – 22:00

Theatergezelschap DAMES & HEREN speelt “Schrijf me in het zand”

Na de succesvolle voorstelling “De Meiden” die het gezelschap in 2018 ook in ons theater speelde.
De nieuwe voorstelling die het gezelschap vandaag in Pitboel Theater speelt is “Schrijf me in het zand” van Inez van Dullemen.

Het stuk gaat over een familie waar naar de buitenwereld toe alles verbloemd wordt.
Stukje bij beetje ontrafelt zich echter een geheim dat in dit gezin heeft plaatsgevonden, namelijk incest. Een thema van alle tijden, van alle lagen, een vaak doodgezwegen thema.

Met de uiterste zorgvuldigheid heeft het theatergezelschap DAMES & HEREN Een ander theatergezelschap, dit stuk gekozen en gezorgd voor een mooie waardige voorstelling.

De nieuwe voorstelling wordt gespeeld door Inger van Eldik, Marcel Herfs, Sharon Hegt, Tirza Debetz, Marij Perry en Dean Cörvers, allen uit de regio Zuid-Limburg.

Wie is “DAMES&HEREN Een ànder theatergezelschap”

Wat is ànder ?
De vereniging is in 2017 opgericht en maakt voornamelijk theater met een maatschappelijk karakter.
De eerste producties waren zeer succesvol. Er blijkt behoefte te zijn aan toneel met een maatschappelijke inhoud. Op de website is meer informatie over de voorstellingen te vinden.

Leden van de vereniging zijn lid gedurende de duur van de productie. Ze komen uit de gehele regio Zuid-Limburg.
Het spelersbestand wisselt per voorstelling. De spelers zijn vaak niet gebonden aan een vereniging of hebben binnen hun eigen vereniging geen mogelijkheden deze vorm van toneel te spelen.
Het gezelschap heeft financiële bijdragen ontvangen van FSI en toneelhuis LFA. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg heeft in oktober jl. haar geldelijke steun toegekend.

Info : www.damesenheren.live

Deel dit:
mrt
28
za
2020
toneel uitvoering van dramatische kunst kring uit Heerlen
mrt 28 @ 20:00 – 22:30

Toneel uitvoering van de Dramatische kunstkring uit Heerlen. Meer info volgt spoedig.

Deel dit:
mei
31
zo
2020
Voorstelling Sacha
mei 31 @ 20:00 – 21:00

Meer info volgt spoedig

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress