Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:

 

Agenda Pitboel Theater

Agenda Pitboel Theater. Het leukste theater van Sittard. We programmeren muziek, toneel, cabaret en natuurlijk onze eigen Pien, puk & Co kindervoorstellingen. Wil je zelf optreden in Pitboel Theater, dat kan natuurlijk ook. voor meer info klik je hier. Wil je meer informatie over de lessen die je in Pitboel Theater kunt volgen klik dan hier. Volg ons ook op facebook. U kunt uw kaarten reserveren door op het formulier rechts naast deze agenda in te vullen. U kunt bij ons niet pinnen

Deel dit:
apr
14
zo
2019
Dramatische kunstkring speelt ‘Welkom in het bos’
apr 14 @ 14:00 – 17:00

Dramatische kunstkring speelt de voorstelling  ‘Welkom in het bos’ .

Na lang beraad hebben zij besloten om in april het dolkomische stuk ‘Welkom in het bos’ van Alex van Warmerdam ten tonele te gaan brengen onder de bezielende leiding van Rufus Hegeman.

In ‘Welkom in het Bos’ zwerven twee vrouwen door een bos:

Dora, weggelopen van haar man, en Fannie, die haar terzijde staat. Ze strijden tegen honger en dorst. ’s Nachts zijn er verontrustende geluiden. Dan stuiten ze op een aantal merkwaardige personages: een timide faun, een rijke nietsnut en een onbehouwen priester. Allen willen ze bevrijd worden van hun lusten, maar de kunst van het verleiden beheersen ze niet. Voor Fannie en Dora zit er niets anders op dan van zich af te bijten.

Als ook Edward, de man van Dora, in het bos verschijnt en Dora zelf onder een omgevallen boom bekneld raakt, wordt het allemaal erg ingewikkeld. Er is sprake van een geheim, maar of dat geheim aan het licht komt is de vraag.

kaarten reserveert u voor deze voorstelling rechtstreeks bij het gezelschap middels onderstaande link.

https://billetto.nl/e/matinee-welkom-in-het-bos-Tickets-333621

 

Deel dit:
sep
21
za
2019
Drie eenakters door Theatergroep Habbekrats Maasbree, Strapatsen uit Obbicht en Setovera uit Sevenum.
sep 21 @ 20:00 – 21:00

Drie eenakters door Theatergroep Habbekrats Maasbree, Strapatsen uit Obbicht en Setovera uit Sevenum.

Meer info volgt spoedig.

 

 

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress