Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:

Humor in sittard is het Cabaretprogramma van Pitboel Theater

Humor in Sittard is het cabaretprogramma van Pitboel Theater. Elke maand is er een cabaretvoorstelling te zien in Pitboel Theater. Elke keer zullen er twee cabaretiers voor u optreden met een programma van twee maal 45 minuten. Soms ook een avondvullend programma. De entreeprijs bedraagt € 6,50. De avonden beginnen om 20.00 uur.

Cabarette-ketet met humor in Sittard

Hiernaast organiseert Pitboel Theater elk jaar ook Cabarette-ketet. Dit is een contest voor pas opkomende cabaretiers. Wil je meer weten of je aanmelden klik dan hier. Like vooral  ook de facebookpagina van Cabarette-ketet.

Pitboel Theater heeft ook een cabaretprogramma. Elke maand is er een cabaretvoorstelling te zien in Pitboel Theater. Elke keer zullen er twee cabaretiers voor u optreden met een programma van twee maal 45 minuten. Soms ook een avondvullend programma. De entreeprijs bedraagt € 6,50. De avonden beginnen om 20.00 uur. Naast het cabaretprogramma organiseert Pitboel Theater elk jaar ook Cabarette-ketet. Dit is een contest voor pas opkomende cabaretiers. Wil je meer weten of je aanmelden klik dan hier. Like vooral ook de facebookpagina van Cabarette-ket.

 

 

humor in Sittard

    humor in Sittard

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress