Productiehuis voorstelling 2

Voor de tweede voorstelling die binnen het productiehuis gemaakt gaat worden hebben we Luuk Bellemakers gevraagd om dit te doen.

Aan het eind van de regenboog.
Data 20 augustus 2022 aanvang 19.30 uur
21 augustus 2022 14.30 uur & 19.30 uur
Entree € 8,50

Bio aan het eind van de regenboog

In ‘Aan het eind van de regenboog’ onderzoekt theatermaker Luuk Bellemakers de moord op een Belgische homoseksuele man in maart 2021. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Wat dreef de drie (minderjarige) jongens om hem te vermoorden? En welke rol spelen wij als samenleving in dit verhaal?

Luuk Bellemakers is een 18-jarige theatermaker uit Zuid-Limburg. Hij studeert dit jaar af aan de acteursopleiding op het Vista College en start na de zomer aan de regie-opleiding aan de Academie voor Theater en Dans Amsterdam. Binnen de muren van het theater laat hij het publiek het liefst datgeen zien dat ze normaliter ontwijken. Want waarom zetten wij ‘Opsporing verzocht’ af om een of andere spelshow te kijken?

“Het verbaasde me hoe weinig aandacht er in de media voor deze zaak was. (Bijna) niemand kende dit verhaal en toen ik het las wist ik zeker: hier moet ik iets mee. Dus dat doe ik. We kunnen wel voor de 1000e keer ‘Romeo en Julia’ spelen, maar dat verhaal is volgens mij wel verteld. Het is tijd voor nieuwe verhalen, echte verhalen en verhalen van nu.”

CAST & CREW:
Regie: Luuk Bellemakers
Tekstbegeleiding: Rob de Graaf
Spel: Beau The, Dean Gulikers, Hans de Visser, Shirley Bak & Yvette van den Essen
Muziek: Kyarah Martens
Regie assistent: Stan Kemmeren
Stagiaire: Eline Willaert
Posterbeeld: Moos Peters
Poster: Bas Damoiseaux & Manon Stevens
Techniek: Marcel Simonis

 

aan het eind van de regenboog, Luuk Bellemakers, pitboel theater

 

Deel dit: