Muziek in Sittard bij Pitboel Theater, jazz in sittard

Muziek in Sittard bij Pitboel Theater

Muziek in Sittard bij Pitboel Theater heeft een eigen muziekprogrammering. Deze bestaat uit verschillende programma elementen; jazz in sittard en  ‘Ballads & Blues’ ittard . De ‘Theaterpop’ en ‘Pip Pop’ avonden zijn muziekavonden waarin we maximaal drie pop-rock bands de gelegenheid geven om zich in onze theaterzaal te profileren. Het programma onderdeel ‘Ballads & Blues’ is geheel gewijd aan Singer- songwriterss. Ballads & Blues in een contest. De programmering van deze avonden is in handen van Jos Nabuurs. Bij Jazz in Sittard draait het allemaal om geïmproviseerde muziek. De programmering van deze avonden is in handen van Bart Oostindie.

Tijdens de muziekavonden in Pitboel Theater staat de beleving centraal. Het zien, ervaren van een band of singer-songwriter in onze theaterzaal is een echte beleving. Muziek in Sittard.

Natuurlijk kunnen bands en individuele muzikanten ook onze zaal afhuren en hun eigen programma dan samenstellen. Kijk hiervoor vrijblijvend onder de pagina verhuur wat de mogelijkheden zijn.

Like ook onze facebook pagina

muziek in sittard is live muziek. De muziekprogrammering is divers. Theaterpop, Pippop, Ballads & Blues en Jazz in Sittard.

Muziek in sittard live muziek bij Pitboel Theater. theaterpop, pitpop jazz in sittard.

jazz in sittard

muziek in sittard