Brenda Bee in Pitboel Theater

banner branda bee 16-12-22
Wanneer:
16 december 2022 @ 20:00 – 21:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2022-12-16T20:00:00+01:00
2022-12-16T21:00:00+01:00
Kosten:
€ 15,80


Brenda Bee in Pitboel Theater
Brenda Bee ambieert helemaal niet om als popster door het leven te gaan! Haar bestaan is ook helemaal niet spannender of interessanter dan dat van een willekeurig ander mens. “Mijn leven is een soort golfbad; meestal zeer vermakelijk, maar soms ook gewoon een kwestie van heel hard zwemmen”, zo schetst Brenda. Die nuchtere kijk op het leven staat aan de basis van zowel humoristische als aangrijpende liedjes over herkenbare thema’s als relaties, ouder worden en permanent tijdgebrek. “Het is alsof ik met een goede vriendin aan de keukentafel zit bij te praten”, aldus een toeschouwer tijdens een van haar concerten.

 

De weg op…
De komende tijd reist ze samen met haar piano door het land en verzorgt Brenda in haar eentje intieme optredens met ruimte voor gesprek, reflectie en humor. En een glas troostende whisky waar nodig.

Brenda is al jaren actief in de theaters van Nederland, België en Duitsland. Zo brengt ze jaarlijks samen met Syb van der Ploeg (de Kast), Edward Reekers (Kayak) en Maarten Peters (Frank Boeijen) en een 5-koppige band een muzikaal spektakel op de planken. Daarnaast schrijft ze muziek voor andere artiesten, bedrijven en particulieren. Na twee Engelstalige solo albums, gooide ze de afgelopen twee jaar het creatieve roer om en schreef ze een berg Nederlandstalige liedjes die ze tijdens de komende solo tour live zal ten gehore zal brengen.

Ook was Brenda te zien in het televisieprogramma ‘Wie het laatst lacht’ van Wendy van Dijk en zorgde ze voor het nodige (media) vuurwerk met haar deelname aan The Voice of Holland.

Kaarten zijn alleen verkrijgbaar via de volgende link: https://www.eventbrite.com/e/420218704457

meer weten over Brenda Bee? volg deze link.

Brenda Bee in Pitboel Theater

 

Voor meer muziek in Pitboel Theater volg deze link. Brenda Bee in Pitboel Theater

brenda bee in pitboel theater

 

Deel dit: