Agenda Pitboel Theater

Agenda Pitboel Theater. Het leukste theater van Sittard. We programmeren muziek, toneel, cabaret en natuurlijk onze eigen Pien, puk & Co kindervoorstellingen. Wil je zelf optreden in Pitboel Theater, dat kan natuurlijk ook. voor meer info klik je hier. Wil je meer informatie over de lessen die je in Pitboel Theater kunt volgen klik dan hier. Volg ons ook op facebook. U kunt uw kaarten reserveren door op het formulier rechts naast deze agenda in te vullen. U kunt bij ons niet pinnen

Deel dit:
dec
28
za
2019
THEATERPOP
dec 28 @ 20:00 – 23:00

Theaterpop.

Relics
RELICS is P.J. (bass/vocals), Neals (drums) and Killian (guitar)
De publieksprijs in de voorronde voor Zomerpop werd gewonnen door Relics. Relics bestaat uit 3 jonge muzikanten. Duidelijk geinspireerd door de muziek uit de zeventiger jaren maakt Relics een eigen geluid. Opvallend zijn de sterke zangkwaliteiten van zanger PJ. Samen met de twee andere bandleden laat Relics een uniek geluid horen. De nummers worden op een ontspannen en authentieke manier gebracht. Het zijn vooral de eigen nummers die goed in elkaar zitten Kortom Relics blijkt een groei briljant.

Genre
Rock

Leden band
P.J., Neals, Killian

Info
New exciting Dutch band!

https://www.facebook.com/Relicsofficial/

Morganas Illusion
We krijgen er niet genoeg van. Misschien wel het zesde optreden van Morganas Illusion. Een band met een internationale sound en ervaring.
Morganas Illusion is a psychedelic surf/soul band from Sittard-Geleen, The Netherlands. Our music style is inspired by Nick Cave, Black Sabbath, Last Shadow Puppets, The Black Keys, and Jack White, and our signature psychedelic edge.

 

Genre
Psychedelische Blues/Rock

Leden band
Sia Winkelmolen – Vocals/guitar
Bas Hatfield – Bass guitar
Vince van de Poel – Drums
Geboorteplaats
Sittard-Geleen

https://www.facebook.com/pg/Morganas.Illusion/about/?ref=page_internal

NEARVANA
Limburgse tributeband van Nirvana die een unplugged session gaat doen. De gage van de band gaat naar het goede doel zelfmoordpreventie. Een mooie kerstgedachte die door talentvolle limburgse muzikanten perfect wordt gebracht in het kleine theater.

Leden band
Niels Verboom – Drums
Micha Grin – Bass
Jim Lafleur – Vocals/guitar

Geboorteplaats
Maastricht/Kerkrade

Info
Explosive energy Nirvana Tribute !!

https://www.facebook.com/pg/NEARVANA/about/?ref=page_internal

 

 

 

 

 

Deel dit:
jan
11
za
2020
Theaterpop
jan 11 @ 20:00 – 23:00

Deze keer met de volgende bands:

Hoagy
Hoagy is een unieke muzikale kunstenaar uit Nieuwstadt. Zijn geluid vervaagt de lijnen tussen old-school hiphop en edgy melodische invloeden.

 

 

 

 

Buzzards Brew
Buzzard’s Brew is een 5-koppige funkband, bestaande uit Gody Snyers (zang), Wout van Haaren (gitaar), William Daelemans (drums), Thomas Kuijpers (bas) en Jaap Nunnink (keys). Buzzard’s Brew combineert hun liefde voor funk muziek met een flinke scheut humor. Voeg daar nog een lekkere groove en meerstemmige zang aan toe, en roer goed. Dit brouwsel zorgt ervoor dat je de hele avond niet kan stilstaan!

 

 

 

A Minor Problem
A Minor Problem maakt een vrolijke cross-over van poppunk, post-punk, indie, een flinke scheut folk en incidenteel een snel hardcore nummertje. Het mag dan ook geen verrassing heten dat de liveoptredens van de band bekend staan om hun enthousiaste, hyper-energieke sfeer en de grote interactie met het publiek. Debuutalbum ‘A Minor Problem’ is nu beschikbaar!

 

Deel dit:
jan
31
vr
2020
Theaterpop
jan 31 @ 20:00 – 23:00

Deze keer met de volgende bands:

Daddy Unchained
Een rock/grungeband uit Maastricht die indruk maakte op Podiumvrees en speelde op Stampei een festival Roermond. Het opvallende is dat ze veel instrumentale energieke rock maken. Laat je verrassen door de energy van Daddy Unchained

 

 

 

 

MAASSA

De Maastrichtse band MAASSA speelt Postrock, Rock en Pop en ze houden vooral van het schrijven en uitvoeren van hun eigen muziek.

MAASSA is een rockband bestaande uit drie vrienden die elkaar hebben ontmoet in Maastricht. In 2014 begonnen ze samen te spelen, verenigd door hun passie voor muziek.

Ze schrijven hun eigen muziek waarin je invloeden van alternatieve en Britrock, post-punk, blues en funk zult vinden. Ze bewonderen zeker het werk van anderen en je zal een paar covers horen in hun optredens met de extra draai van hun eigen rauwe energie en hun vurige levering op het podium. De nummers zijn opbeurend, groovy en energiek. Ze laten je springen, dansen, lachen en schreeuwen. De teksten hebben betrekking op sociale kwesties die je eraan herinneren om rond en in jezelf te kijken. Stijgende gitaren, beukende drums, smakelijke baslijnen, meerlagige zang en pakkende melodieën – MAASSA zal je verheffen en je energiek en blij maken.

Genre
Postrock, Rock, Alternative-Rock, Indie-Rock

Leden band
Petar Petrov (guitar, vocals)
Thomas Hardy (bass, synth, vocals)
Thom Van Rijn (drums, vocals)

Good Souls
GoodSouls is een sympathieke Indie-Rock band uit het zuiden van het land. Steeds meer eigen werk wordt afgewisseld met covers van bekende en minder bekende goden. Geen 13 in een dozijn. Mooie songs met een scherp randje.

 

Genre
pop rock indie

Sander Voets • Gitaar/zang
Martijn Linsen • Bas
Joris Ambaum • Gitaar
Peter Pagie • Drum

DJ Suprise gig

Theaterpop 31 janauri 2020 Pitboel Theater

Deel dit:
feb
8
za
2020
Optie voor Visions of Songs & Stories
feb 8 @ 20:00 – 23:00

Optie voor Visions of Songs & Stories. meer info volgt spoedig.

Deel dit:
Pitpop
feb 8 @ 20:00 – 23:00
Pitpop

Pitpop. meer info volgt spoedig

Deel dit:
feb
29
za
2020
Bandavond
feb 29 @ 20:00 – 23:00

Bandavond met de volgende line-up:

Heading Back
Slim J & The Boogiemen
The Schedules

Heading Back
Heading Back bestaat al een paar jaar en heeft na een paar bezettingswisselingen de goede samenstelling gevonden. Vijf gedreven muzikanten brengen met veel plezier en talent de mooiste en leukste rocknummers van verschillende stijlen op het podium. De band uit Noord-Limburg bestaat uit een drummer, bassist, twee gitaristen en een zangeres. Samen werken ze hard aan strakke optredens en maken ze veel plezier.
Donni Wulms – Vocals
Lukas Derksen – Guitar & Vocals
Don Wijers – Guitar
Marijn van Lent – Bass Guitar
Siem Jacobs – Drums

Slim J & The Boogiemen
Slim J And The Boogiemen is een 3-piece bluesband met (ex) leden van Johnny B & The Goodguys.
Slim J And The Boogiemen speelt een mix van harde old school blues en ingetogen nummers in de stijl van Walter Trout, Stevie Ray Vaughan en Jimmie Vaughan, Philip Sayce, Poppa Chubby en Jimi Hendrix. Slim J speelt een energieke liveset gevuld met groovy drums en bass en (heel veel) gitaar. Slim J is:

Slim J (Jeroen) Hendriks – gitaar/vocals
Laidback T (Antoine) Scheijen – drums
Slowdown Pete (Peter) Berserik – bass

The Schedules
Een jonge band opgericht in 2019 met een oude ziel. The Schedules speelt een mix van blues, rock en roots muziek alles in hun eigen jasje. Voor het meerderdeel spelen de vijf heren covers, maar eigen werk word ook zeker niet geschuwd. Kortom voor een avond van gevarieerde muziek met een lekkere feel, moet je bij The Scheduels zijn!
Line-up:
Raffaele – Zang
Vice – Leadgitaar
Les – Rhythm gitaar
Marijn – Basgitaar
Joep – Drums

Deel dit:
mrt
14
za
2020
Theaterpop
mrt 14 @ 20:00 – 23:00
Theaterpop

Theaterpop. Meer info volgt spoedig

Deel dit:
apr
4
za
2020
optreden van muziekproject Mala
apr 4 @ 20:00 – 23:00

Mala met de tour Different but the same, a refugee’s story about acceptance, hurt, love and peace”. Meer info volgt spoedig…

 

www.malamusicpage.com

Deel dit:
apr
11
za
2020
Pitpop
apr 11 @ 20:00 – 23:00
Pitpop

Pitpop. Meer info volgt spoedig

Deel dit:
apr
18
za
2020
Optreden Ylka Kolken
apr 18 @ 20:30 – 21:45

Optreden Ylka Kolken. Meer info volgt spoedig.

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress