Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:

 

Agenda Pitboel Theater

Agenda Pitboel Theater. Het leukste theater van Sittard. We programmeren muziek, toneel, cabaret en natuurlijk onze eigen Pien, puk & Co kindervoorstellingen. Wil je zelf optreden in Pitboel Theater, dat kan natuurlijk ook. voor meer info klik je hier. Wil je meer informatie over de lessen die je in Pitboel Theater kunt volgen klik dan hier. Volg ons ook op facebook. U kunt uw kaarten reserveren door op het formulier rechts naast deze agenda in te vullen. U kunt bij ons niet pinnen

Deel dit:
mrt
9
za
2019
Theaterpop
mrt 9 @ 20:00 – 23:00
Theaterpop

Popmuziek in de intieme zaal van het Pitboel Theater.

Lotte & Mirthe
Lotte Slangen en Mirthe de Jonge
Lotte Slangen is de lead zangeres van Luca Madu. De dreampop van deze band oogst veel waardering. In het klein maar wel beresterk zijn twee vrouwen uit de band Luca Madu begonnen met een soloproject. Denk aan singer songwriting, cello en mooie muziek. Dat zijn de ingrediënten van een nieuwe act op de limburgse podia.

Tanja & Jasmijn
Ze zingen al een tijdje samen en vinden het leuk om samen op te treden in de setting van het theater. Denk aan covers en zij zullen zes songs ten gehore brengen.

Martinus
Martinus is een zeskoppige band uit Elsloo en brengt een samensmelting van melancholische folk en americana. Met de samenklank van akoestische en elektrische gitaren, meerstemmige zang, viool en pedal steel vertelt Martinus op een sferische wijze over het alledaagse leven

Deel dit:
mrt
16
za
2019
Baroesjko Snezka / Alles is een Soort van iets. Uitverkocht!!
mrt 16 @ 20:15 – 23:00
Baroesjko Snezka / Alles is een Soort van iets. Uitverkocht!!

De voorstelling is uitverkocht, echter niet getreurd Baroesjko speelt deze prachtige voorstelling nog drie keer.

23-03-2019 Pesthuys Theater – Maastricht
30-03-2019 Theaterboerderij Boeket – Nederweert
05-04-2019 Theater Landgraaf

reserveren kan via theater naar keuze:

info@pesthuyspodium.nl
info@theaterboerderijboeket.nl
reserveren@theaterlandgraaf.nl

Baroesjko is een 9-koppig miniorkest, opererend vanuit de westelijke mijnstreek (Sittard-Geleen), grensoverschrijdend in de Folk en “Sittardse” Wereldmuziek!
Naast dat ze bekend staan als een verrassend veelzijdige live-band, scoorden zij ook hoge ogen in de hitlijsten van de provinciale radiozender L1.
De liedjes “Wesj aan de Parapluu”, en “Raap dich Biejein”, zijn nog steeds veelvuldig op deze zender te horen.

De theatershow “Snezka / Alles is een Soort van iets” is, zoals de titel zegt, tweeledig.
In het eerste deel; een kop staart verhaal over een reis naar de mysterieuze berg ’Snezka’.
Een licht filosofische aaneenrijging van teksten, liedjes en muziekstukken met als thema “Onger” (Onder).
Met een kleine verwijzing naar Dante’s Goddelijke Komedie wordt van “bovenaf” naar de absurditeit van het dagelijkse leven gekeken.
De tweede helft “Alles is een Soort van iets… ” zal een stuk ‘lichtvoetiger’ zijn, waarbij de nodige kwinkslagen, ontroerende momenten en humor zeker niet zullen ontbreken.

Deel dit:
apr
5
vr
2019
Jam sessie
apr 5 @ 20:00 – 23:00
Jam sessie

Terug van weg geweest, Jam sessie in de kroeg

Deel dit:
apr
6
za
2019
Theaterpop met deze keer, Meat Loaf unplugged
apr 6 @ 20:00 – 23:00

Elke Lamerichs. 
Als singer-songwriter maakt Elke rustige muziek die geïnspireerd is door haar eigen ervaringen. Haar passie voor muziek begon al op een vroege leeftijd. Thuis groeide ze op met de muziek van Eagles en Simon and Garfunkel. Dit is een grote inspiratiebron voor haar muziekstijl geweest. Ook nu wordt ze nog veel geïspireerd door andere artiesten waaronder Norah Jones, Mogli en Boy.

Meat Loaf unplugged.
Meat Loaf unplugged is een bijzondere theater show. In 2 uur brengt deze bijzonder act met alle hits van Jim Steinman en Meat Loaf. bezoekers terug naar de jaren 80. De look a like zanger, die elke noot hoog of laag makkelijk zingt, tovert samen met zijn side kick elk theater om in een ware bat out of Hell party.
Bat out of Hell staat centraal in deze theater show. Met piano en viool als muzikale begeleiding maakt deze act een muzikale reis door het leven van Meat Loaf. De hits Paradise by the dashboard light, you took the words anything for love zullen niet ontbreken in deze theater show .

meat loaf : Frank
Ellen Foley:Monique
piano Jens
violiste Anastacia

Deel dit:
apr
19
vr
2019
Duitse band Leergut
apr 19 @ 20:00 – 22:30

Duitse band Leergut.

Wat is het resultaat als vijf mannen van begin vijftig één keer per week samen komen om in een voormalige zwijnenstal te repeteren? Het beste is je komt ze een keer live horen en zien.

„Leergut“ is Duits voor „leeggoed“ en dit produceert de band sinds een aantal jaren in vorm van flessen en in vorm van eigen songs met eigen Duitse teksten. Deze beschrijven de dagelijkse dingen die om je heen gebeuren en te zien zijn. De muziek is een mengsel uit good-old Rock´n Roll met wat Blues en wat de band spontaan leuk vindt.

Vandaag, vrijdag 19 april, speelt „Leergut“ in het Pitboel Theater, Sittard. Begin is 20 uur, entree 8,- Euro.

Leergut bestaat uit:
Thomas Back voice, keyboards
Jörg Dahlmanns voice, bass
Domo Bremer drums
Henning Schellartz guitar
Andreas Maassen guitar

Deel dit:
mei
11
za
2019
Prive feest.
mei 11 @ 20:00 – mei 12 @ 02:00

Prive feest. Niet openbaar toegankelijk.

Deel dit:
mei
18
za
2019
“Baltus & Co en Déjà IN CONCERT”
mei 18 @ 20:30 – 23:00

“Baltus & Co en Déjà IN CONCERT”
Begin 2018 wonnen de dames van Déjà de eerste prijs tijdens het straatmuzikantenfestival in Heerlen. Desirée (Roermond) en Julia (Düsseldorf) spelen dan ook een zeer aanstekelijke mix van akoestische covers en eigen werk, zichzelf begeleidend op gitaar, piano en viool!!

Halverwege 2018 werd door de mannen van Baltus & Co (Nuth, Schimmert) het idee geopperd om samen met Déjà een klein theatertourtje te doen in het voorjaar van 2019… Na een avondje ‘jammen’ in augustus bleken de stemmen en instrumenten van het zestal erg goed te matchen!!

Zaterdag 18 mei 2019 kunt u genieten van de samenwerking van Baltus & Co en Déjà tijdens een avondvullende theatershow in Theater Pitboel te Sittard.

Meer weten? www.baltusenco.nl

Deel dit:
sep
14
za
2019
Theaterpop
sep 14 @ 20:00 – 23:00
Theaterpop

Theaterpop met drie bands en een singer- songwriter. Meer info volgt spoedig.

Deel dit:
okt
12
za
2019
Theaterpop
okt 12 @ 20:00 – 23:00
Theaterpop

Theaterpop. Meer info volgt spoedig.

Deel dit:
okt
19
za
2019
1e voorronde Ballads & Blues 2019
okt 19 @ 20:00 – 23:00
1e voorronde Ballads & Blues 2019

Eerste voorronde Ballads & Blues 2019. Meer info volgt spoedig.

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress