Uitgaan in Sittard, Toneel, Muziek
Connect with us:

 

Agenda Pitboel Theater

Agenda Pitboel Theater. Het leukste theater van Sittard. We programmeren muziek, toneel, cabaret en natuurlijk onze eigen Pien, puk & Co kindervoorstellingen. Wil je zelf optreden in Pitboel Theater, dat kan natuurlijk ook. voor meer info klik je hier. Wil je meer informatie over de lessen die je in Pitboel Theater kunt volgen klik dan hier. Volg ons ook op facebook. U kunt uw kaarten reserveren door op het formulier rechts naast deze agenda in te vullen. U kunt bij ons niet pinnen

Deel dit:
apr
19
vr
2019
Leergut
apr 19 @ 20:00 – 22:30

Wat is het resultaat als vijf mannen van begin vijftig één keer per week samen komen om in een voormalige zwijnenstal te repeteren? Het beste is dat  je ze een keer live komt horen en zien.

Leergut“ is Duits voor „leeggoed“ en dit produceert de band sinds een aantal jaren in vorm van flessen en in vorm van eigen songs met eigen Duitse teksten. Deze beschrijven de dagelijkse dingen die om je heen gebeuren en te zien zijn. De muziek is een mengsel uit good-old Rock´n Roll met wat Blues en wat de band spontaan leuk vindt.

Leergut bestaat uit:

Thomas Back voice: keyboards
Jörg Dahlmanns voice: bass
Domo Bremer: drums
Henning Schellartz: guitar
Andreas Maassen: guitar

Deel dit:
apr
28
zo
2019
Talking ’bout our Generation part V
apr 28 @ 14:00 – 16:30

Talking ’bout our Generation part V.

Love Lya ( Dans).
Twee Burlesque dansen met de frisse geur en bewegingen van de lente uitgevoerd door een mooie solo danseres met de inspirerende naam Love Lya

 

 

 

A Minor Problem.
Jonge rocksensatie uit Parkstad die onlangs hun cd presenteerde tijdens een uitverkochte show in de Oefenbunker. Hun energie werkt opzwepend en stimulerend

 

 

Solomon.
Na een zeer succesvol optreden 4 maanden geleden komt Solomon nog eens optreden in het theater. Hun melancholische muziek , prachtige vocals en mooie teksten komen perfect tot hun recht in het theater en wie weet horen we nieuwe nummers.

 

 

Walden.
De trotse opener van Pinkpop en deelnemer aan Popronde. Staat aan de vooravond van een festivalseizoen. Vooraf spelen ze nog een keer in hun home town Sittard. Kom en luister hoe de band is gegroeid.

Deel dit:
mei
11
za
2019
Prive feest.
mei 11 @ 20:00 – mei 12 @ 02:00

Prive feest. Niet openbaar toegankelijk.

Deel dit:
mei
17
vr
2019
Good Company
mei 17 @ 20:00 – 22:30
Good Company

Good Company is prettig gezelschap! Zeker als de bandleden u mogen verrassen met hun repertoire van fijne luisterliedjes en eigen composities van de singer-songwriter Wil Nelemans die onlangs nog te bewonderen was in The Voice Senior van Talpa. Wil bracht het in deze zinderende competitie tot een van de laatste 8 finalisten.

De semi-akoestische band onderscheidt zich door de eigenwijze ritmesectie van bas en percussie, de bijzondere samenklank van stemmen en een presentatie zonder opsmuk. Good Company speelt eigen composities en mooie covers van o.a James Taylor, Don McClean, Sheryl Crow, Janis Ian, Norah Jones en vele anderen .

“People are always good company when they are doing what they really enjoy” – Samual Buttler

http://www.goodcompany.band/

Deel dit:
mei
18
za
2019
“Baltus & Co en Déjà IN CONCERT”
mei 18 @ 20:30 – 23:00

“Baltus & Co en Déjà IN CONCERT”
Begin 2018 wonnen de dames van Déjà de eerste prijs tijdens het straatmuzikantenfestival in Heerlen. Desirée (Roermond) en Julia (Düsseldorf) spelen dan ook een zeer aanstekelijke mix van akoestische covers en eigen werk, zichzelf begeleidend op gitaar, piano en viool!!

Halverwege 2018 werd door de mannen van Baltus & Co (Nuth, Schimmert) het idee geopperd om samen met Déjà een klein theatertourtje te doen in het voorjaar van 2019… Na een avondje ‘jammen’ in augustus bleken de stemmen en instrumenten van het zestal erg goed te matchen!!

Zaterdag 18 mei 2019 kunt u genieten van de samenwerking van Baltus & Co en Déjà tijdens een avondvullende theatershow in Theater Pitboel te Sittard.

Meer weten? www.baltusenco.nl

Deel dit:
mei
24
vr
2019
Joep’s Kapel
mei 24 @ 20:00 – 23:00

Joep’s Kapel.

Wellicht heeft u de naam Joep’s Kapel al eens voorbij zien komen, het muzikale dialect project van Joep van Wegberg. Deze liedjesschrijver uit het Noord-Limburgse Horst timmert al een poosje aan de weg. Bezinning met een flinke vleug humor zijn kenmerkend voor zowel de kleine dichtliedjes als de groot uitgepakte gospelliederen.

In januari van dit jaar bracht Joep’s Kapel het tweede album LOS uit tijdens een geslaagde albumpresentatie in Theater de Maaspoort Venlo. Dat smaakt naar meer, en dus gaat Joep van Wegberg nu, solo, op tour met deze nieuwe liedjes, de intieme theatersfeer en zijn unieke performance.

Het eerste album van Joep’s Kapel kwam uit in 2017. In datzelfde jaar ontving Joep van Wegberg de Jo Erens-priès tijdens De Nach van ’t Limburgse Leed. De locatie van deze uitreiking, Domani in Venlo, bracht mede de inspiratie voor het nieuwe album LOS. Het thema van de plaats is echter vooral ‘loslaten’, in de breedste zin van het woord.

Het voorprogramma in het Pitboel Theater wordt verzorgd door SKINNIE. Deze singer-songwriter uit Sittard heeft een lang artiestenverleden als gitarist, zanger en tekstschrijver van Engelstalige bands als Red Blood en Mo’Jones. Sinds kort zingt en schrijft hij Limburgstalig. “Ik ben geboren en getogen in Limburg en in die zin een echte Limburger, ook al komen mijn ouders van elders.” Hij schreef in korte tijd een reeks opvallende liedjes in het Sittards dialect. Liedjes van vaak weinig woorden, die op een mantra-achtige manier gereciteerd worden.

Tickets voor deze show zijn verkrijgbaar via de volgende link:https://www.ticketcrew.nl/tickets/joeps-kapel  en kosten € 14,50.

http://www.joepskapel.nl/

 

 

Deel dit:
sep
7
za
2019
Theaterpop
sep 7 @ 20:00 – 23:00
Theaterpop

Theaterpop. meer info volgt spoedig.

Deel dit:
sep
28
za
2019
Theaterpop
sep 28 @ 20:00 – 23:00
Theaterpop

Theaterpop met drie bands en een singer- songwriter. Meer info volgt spoedig.

Deel dit:
okt
5
za
2019
Theaterpop
okt 5 @ 20:00 – 23:00
Theaterpop

Theaterpop. Meer info volgt spoedig.

Deel dit:
okt
19
za
2019
1e voorronde Ballads & Blues 2019
okt 19 @ 20:00 – 23:00
1e voorronde Ballads & Blues 2019

Eerste voorronde Ballads & Blues 2019. Meer info volgt spoedig.

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress