Studio

Het is ook mogelijk om geluidsopnames te maken in Pitboel Theater.

In de zomer van 2016 hebben we onze theaterzaal opgeknapt. We hebben de zaal aangepast aan de technische eisen van deze tijd. Tevens hebben we onze nieuwe geluidsmengtafel  in de nieuwe regieruimte geplaatst. Met deze Behringer x32 zijn we nu ook in de gelegenheid om geluidsopnames te maken.

We beschikken over een complete backline, maar natuurlijk kun je ook je eigen materiaal meenemen. De ambiance van onze theaterzaal zorg voor de juiste sfeer. Qua techniek hebben we alles in huis. Onze techniek mensen zorgen voor een goede opname.

De zaal is voor opnames beschikbaar in de vakantie periodes.

Heb je interesse, neem dan gerust contact op.

Pitboel theater is ook beschikbaar voor verhuur. Pitboel theater is ook beschikbaar voor verhuur. Wij stellen de verschillende ruimten in ons theater ook beschikbaar voor verhuur. Wilt u bijvoorbeeld tijdens uw eigen feestavond verlost zijn van allerlei zorgen over zaken die vooraf geregeld moeten worden? Heeft u geen zin om na afloop van het feest uw woonkamer te verbouwen, maar wenst u wel het feest in een gezellige, knusse omgeving te hebben? Kies er dan voor om het feest in ons theater te houden. We bespreken vooraf wat u wilt en welke mogelijkheden wij hierin kunnen bieden. U heeft vooraf gelegenheid om de feestruimtes eventueel naar eigen idee in te richten. U kunt tijdens uw feestavond gebruik maken van al onze technische voorzieningen. De bar en eventueel techniek wordt verzorgt door medewerkers van het Pitboel Theater.