Cabarette-ketet 2020. 1e voorronde za 15-2-20. 2e voorronde vrij 28-02-20. Pitboel Theater

Eerste voorronde Cabarette-ketet 2020

Wanneer:
15 februari 2020 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2020-02-15T20:00:00+01:00
2020-02-15T23:00:00+01:00
Kosten:
€ 6,50

Eerste voorronde Cabarette-ketet 2020.

Voor de definitieve volgorde van spelen wordt elke avond voorafgaande geloot.

Roosje Pertz.
Roosje Pertz. Cabarette-ketet 2020. Pitboel TheaterIn 2018 besliste Roosje Pertz om eens op een podium te zeggen wat ze dacht. Dat bleek pure comedy te zijn. Haar rake observaties vallen in de smaak bij een breed publiek. Goedgezind en flink, maar niet té braaf. Roosje gidst je met haar aparte blik langs de geijkte paadjes van de middenklasse.

In 2019 nam Michael Van Peel Roosje mee op tournee als een van zijn Young Ones.

Ze is ook te beluisteren op de podcasts Dertigerspraat en KiloCast. Met een Leuvens accent. Ooit wordt dat weer hip. Roosje is heel sociaal op Twitter, Youtube, Facebook en Instagram.

Michael J.B Mars.
Michael Mars. Cabarette-ketet 2020. Pitboel TheaterMogen we voorstellen: Michael Mars!
Michael Mars is een geweldige artiestennaam. Echter, hij heeft hem al sinds zijn geboorte. En hoe veel hij ook zijn best doet, een artiest is het niet.
Wat is Michael Mars dan wel? Hij is slungelig lang, heeft een scheve bek en is sociaal onhandig. Maar ook: een hart van goud, trouwer dan een hond en de zelfspot en humor om juist daar op het podium grappen over te maken.

 

Naima Najib.
BIO
Ik ben Naïma Najib, 38 jaar en ik woon in Amsterdam. Al mijn hele leven heb ik een liefde voor theater, verhalen vertellen en op het podium staan. Ik heb de afgelopen 20 jaar verschillende cursussen gevolgd op het gebied van theater; toneel/improvistatie/kleinkunst/musical. Toen ik mijn cursus kleinkunst begon vorig jaar bij CREA, had ik echt mijn vorm gevonden en merk ik dat ik hier helemaal mijn ei in kwijt kan. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en mij voor de voorrondes van het AKF ingeschreven. Met behulp van mijn kleinkunstdocent heb ik een mooi programma gemaakt. Ik heb de smaak te pakken, dus naast het AKF schrijf ik me nu ook in voor elk cabaretfestival wat ik maar kan vinden om zo podiumervaring op te doen en iedereen kennis met mij te laten maken.
Omschrijving programma
In mijn programma gaat het over mijn struggles als eind dertiger, de zoektocht naar de zin van het leven nadat mijn relatie stukloopt, mijn leven als ww-er, mijn fascinatie voor Beyoncé en mijn ervaringen als doorgewinterde horecavrouw. Kortom: het gaat over mijn leven en de dingen die ik meemaak en mijn kijk daarop.

Jonathan Krispijn
Bio:
Ook al is Jonathan Krispijn in 1996 geboren, hij identificeert zich niet als een millennial. Hij is cynisch, maar ook gevoelig en deelt zijn leed op het podium met zijn autobiografische verhalen. Op een harde en soms zelfs op ontroerende wijze.

Act omschrijving:
Een monoloog waar ik eerst mijzelf neerzet door mijn levensverhaal met zelfspot te bespreken op een tragischkomische manier. Vervolgens vergelijk ik mijzelf met de millennial generatie door een bepaalde hypocritie bloot te leggen.

Maartje Mikx.
Maartje Mikx. Cabarette-ketet 2020. Pitboel TheaterMaartje is 44 jaar en ze is haar hele leven al op zoek naar de liefde. Ze is onlangs gescheiden en het daten is behoorlijk veranderd sinds de jaren negentig. Ze heeft een groot hart en ze is een eeuwige optimist, het komt dus vast goed…

 

 

 

Bert Keurentjes.
Beet keurentjes. Cabarette-ketet 2020. Pitboel TheaterVoor Bert Keurentjes – type: universitaire opleiding, gelukkig getrouwd, twee kinderen, nieuwbouwhuis, kantoorbaan – is zelfspot het uitgangspunt voor alle comedy. Met zijn droge, bij tijd en wijle venijnige humor spaart hij niemand tijdens zijn optredens, maar krijgt hij er zelf nog het meeste van langs. Leedvermaak gegarandeerd!

 

Hajo Groeneveld.
Hajo Groeneveld. Cabarette-ketet 2020. Pitboel Theater

Hajo (37 jaar, getrouwd, twee dochters) droomde als klein jongetje al over een bestaan als cabaretier. Omdat hij van zijn moeder eerst een écht vak moest leren, heeft hij zich na zijn studie vol overgave gestort op het leven als brave burgerman. En niet geheel onverdienstelijk: in 2011 won hij de Landelijke Pleitwedstrijd voor jonge advocaten. Maar nu hij aan de voorwaarde van zijn moeder heeft voldaan, durft hij alsnog zijn hart te volgen in de hoop dat zijn grappen net zo scherp en overtuigend zijn als zijn pleidooien. En zo niet, is elk optreden voor hem op zijn minst een mooi excuus om zijn vrouw en kinderen weer een avond te ontvluchten. Want dat zijn leven als echtgenoot en vader van jonge kinderen niet altijd over rozen gaat, wordt helemaal duidelijk na het zien van zijn programma. Voor Hajo is elk optreden dus op voorhand al een succes. Wanneer het publiek ook nog een leuke avond heeft, is dat mooi meegenomen!

 

 

Cabarette-ketet 2020. 1e voorronde za 15-2-20. 2e voorronde vrij 28-02-20. Pitboel Theater

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress