Humor in Sittard maandag 15 mei 2023

banner humor in sittard 15 mei 2023
Wanneer:
15 mei 2023 @ 20:00 – 22:15 Europe/Amsterdam Tijdzone
2023-05-15T20:00:00+02:00
2023-05-15T22:15:00+02:00
Kosten:
€ 7,50

Humor in Sittard maandag 15 mei 2023. Humor in Sittard is een maandelijks terugkerend event op elke derde maandag van de maand om 20.00 in het Pitboel Theater.
Wat staat er te gebeuren? Uw gastheer Arjan Evertz ontvangt elke maand twee verschillende cabaretiers die u een fantastische avond bezorgen.
Maandag 15 mri zijn te gast;  Arie Koomen en Wilco Terwijn.

Arie Koomen.
Arie koomen 15 mei 23 pitboel theater. Humor in Sittard Arie Koomen is grafisch vormgever. Net als Silvester Zwaneveld speelt hij bij het stand-up comedygezelschap de Comedy Explosion tot ze bedachten om samen te spelen. Op Cameretten worden ze in 1996 tweede met naar eigen zeggen ter plekke verzonnen materiaal. Wel hadden ze op de dag van de finale nog zwarte pakken gekocht, zodat het wat professioneler overkwam. Met het tweede programma ‘Kloten!’ maakten de heren de overstap naar de grotere zalen die ze met hun derde programma ‘Vet’ vullen. Af en toe verruilen ze het theater voor andere podia, zoals het popfestival Lowlands.

Voor BNN maakten ze vier afleveringen van het programma ‘Oraal’, waarin stand-up wordt afgewisseld met opgenomen sketches. In 2007 maken ze een tv-column voor het tv-programma De Nieuwste Show.

Solo is Arie te zien bij het improvisatieprogramma De Lama’s (2004-2006), het comedyprogramma Tequila (2006) en in 2007 ook bij Doe Maar Normaal, de Nederlandse versie van ‘Never mind the buzzcocks’.

Eind november 2007 maken Arie en Silvester bekend dat ze in mei 2008 voorlopig voor het laatst samen in het theater te zien zullen zijn. Na een onafgebroken samenwerking van 12 jaar richten zij zich op solo-projecten. Dit betekent niet dat Arie en Silvester hun samenwerking geheel stoppen. Voor BNN hebben ze een pilot voor een nieuwe tv-serie opgenomen en de omroep was enthousiast. Ook wordt in de toekomst een hernieuwde samenwerking in het theater niet uitgesloten.

Arie Koomen richt zich in 2008 op zijn eerste oudejaarsconference, die BNN op 29 december uitzendt. Ook is hij te zien in afleveringen van het tv-programma Doe Maar Normaal.

Boe!
In BOE! worden economische problemen opgelost. De toekomst wordt uitgelegd. Er worden oplossingen aangedragen. Door Arie? Ja! Juist door hem.
Is het allemaal zo simpel? JA! Zo simpel is het.

Tuurlijk… niet al zijn oplossingen zullen bij iedereen in de smaak vallen.
Dat is wel typisch Arie….De mensen voor zich winnen om ze daarna resoluut tegen zich te laten keren. BOE!
BOE! zal sowieso de cursus “Accordeon voor Dummies” bevatten.

https://www.ariekoomen.nl/

Wilco Terwijn.
Wilko Terwijn 15 mei in Pitboel Theater. Humor in SittardWilko Terwijn is sinds 1995 stand-up comedian en heeft sindsdien overal wel gespeeld. Van New York tot Lowlands en alles daar tussen. Hij brak door met zijn Oudejaarsstand-up shows op TV en ging het theater in met zijn solo voorstellingen. Wilko was een vaste medespeler bij De Grote Improvisatieshow. Wilko werkt veel achter de schermen. Hij is één van de vaste hoofdschrijvers van de Comedy Central Roasts en deed dat ook voor Minister President Mark Rutte’s Correspondents Dinner. Ondanks de talloze TV projecten, zijn radiocolumns en zijn werk als Creative, is stand-up comedy nog steeds zijn eerste liefde. Hij treed met grote regelmaat op in het land in het theater en comedyclubs.

https://wilkoterwijn.nl/

 

Voor meer cabaret in Pitboel Theater; volg deze link.

15 mei humor in Sittard pitboel theater

Deel dit: