Humor in Sittard met OP VOLLE KRACHT – FEMKE VERNIJ 

Femke Vernij in Pitboel Thearer 23 oktober 2023 banner
Wanneer:
23 oktober 2023 @ 20:00 – 22:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2023-10-23T20:00:00+02:00
2023-10-23T22:00:00+02:00
Kosten:
€ 7,50

Humor in Sittard met OP VOLLE KRACHT – FEMKE VERNIJ . Humor in Sittard is een maandelijks terugkerend event op elke derde maandag van de maand om 20.00 in het Pitboel Theater.
Wat staat er te gebeuren? Vanavond word u getrakteerd op de voorstelling ‘Op Volle Kracht’van Femke Vernij.

OP VOLLE KRACHT – FEMKE VERNIJ
 Na 15 jaar toeren met “De Meiden van LOS”, gaat Femke Vernij de strijd aan met de grillen van Moeder Aarde. Want als je leven in een storm belandt, ga dan OP VOLLE KRACHT vooruit; in drama liggen kansen, in drama ligt de vooruitgang. Pak het drama!

“OP VOLLE KRACHT” is de solovoorstelling van Femke Vernij waarin, opgezweept door weer en wind, een hartstochtelijke ode wordt gebracht aan de stem “puur zang”, leven en dood elkaar proberen te beminnen, borsten niet meer zijn wat ze waren, citaten je helpen de realiteit te begrijpen en onnodige ballast overboord gaat.

Een eigentijds (on)zinnige, verrassend, kwetsbare, fysiek stoere, intelligente cabaretvoorstelling vol verwarring, bizar confronterende verhalen en een pakkend eenvoudige muzikale diversiteit. Met als doel; inspireren voordat het te laat is..!

En dit alles dan weer geïnspireerd op een moeder die door fysieke klachten totaal iets anders ging doen in haar leven…

Recensies: Humor in Sittard met OP VOLLE KRACHT – FEMKE VERNIJ 
Theaterparadijs:
“De liedjes in deze voorstelling zijn stuk voor stuk creatieve pareltjes. Minimalistisch begeleidt op verschillende instrumenten, waar vaak weer een prachtig creatieve kwinkslag aan wordt gegeven. Een melodica aanblazen met de lucht uit een rubberen boei is toch meesterlijk verzonnen.

Het slot liedje over de moeder van Vernij was enorm ontroerend en raakte iedereen diep in het hart.”

Reinier Seipkens van De Muziekboot:
Een prachtige voorstelling vol verrassingen en vondsten. Ze zingt prachtig met geweldige begeleiding op originele en volwaardige instrumenten en haar teksten zijn heel inspiratievol… zeker alle citaten die ze goed getimed met het publiek deelt.

Peter Meijer, Regisseur en Programmeur Kleintheater Zwaan:
Lef, kwetsbaar, oorspronkelijk en muzikaal. Een compleet programma die wat ons betreft rijp is voor grotere zalen. Zij kiest een vorm die ontregelt en meeneemt, je doet fronsen en nadenken en je laat glimlachen en schaterlachen. Haar zin “ik kan dat niet heb ik vervangen…” waarvoor? Ga het ontdekken: dit is wat theater zo mooi en boeiend maakt.

Lia Bijkerk: Wat een mooie voorstelling. Aanrader voor iedereen die houdt van humor gecombineerd met emoties en prachtige gezongen liederen. Heel muzikaal. Een voorstelling waar je als publiek de energie van Femke mee naar huis brengt.

Meer weten over Femke Vernij, volg deze link
Voor meer cabaret in Pitboel Theater, volg deze link

 

Femke Vernij in Pitboel Thearer 23 oktober 2023 affiche
Femke Vernij in Pitboel Thearer 23 oktober 2023

 

Deel dit: