Humor in Sittard maandag 21 november

banner 22-11-22
Wanneer:
21 november 2022 @ 20:00 – 22:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2022-11-21T20:00:00+01:00
2022-11-21T22:30:00+01:00
Kosten:
€ 7,50

Humor in Sittard maandag 21 november heeft de volgende line-up:
Boban Benjamin Braspenning
Hella ten Broek
Rida Abouhaya
Jacob Hiemstra

Boban Benjamin Braspenning.
Boban Benjamin Braspenning is een kersvers cabarettalent. Als winnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival, bestormt hij de theaters met zijn debuutvoorstelling: Boompje Beestje. Een muzikale cabaretshow over woningnood.

Boban schreef deze voorstelling (geheel in stijl) vanuit zijn studentenkamer, waar hij noodgedwongen is blijven hangen. Omdat hij is afgestudeerd op Economie en Ethiek, moet Boban het in Boompje beestje óók over economische ongelijkheid en financiële fratsen van vermogenden hebben. Opgegroeid aan de periferie van de kak, kan hij niet anders dan zich daar dubbelzinnig toe verhouden.

Aan de hand van liedjes en sprookjes duikt Boban in de wereld van het grote geld. Dat doet hij met charme, enthousiasme en een geestige gedachtegang. Met spitsvondige nummers op piano en gitaar houdt hij het publiek een scherpe spiegel voor. Een spiegel waar hij zelf maar moeilijk in kan kijken

Jacob Hiemstra.
Jacob Hiemstra is een geboren en getogen Fries, maar woont al heel lang in de Randstad. In het dagelijks leven is hij ondernemer op het gebied van leren en ontwikkelen.
Met deze expertise had hij alle ingrediënten in huis om een burnout te voorkomen. Maar … het is hem toch gelukt.

Jacob neemt ons samen met zijn bastuba, en met de nodige humor/zelfspot, mee op zijn reis naar persoonlijke groei.

Hella ten Broek

Rida Abouhayan
In februari begon Rida met stand-up comedy in Amsterdam. Op een open podium nam Rida Abouhayan de microfoon in zijn handen en het liefst geeft hij die niet meer af. Hij werd opgemerkt door een bekende comedian die hem nu begeleidt. Hij won zelfs al een comedywedstrijd.

volg ons ook op facebook. Voor meer cabaret in Pitboel theater volg deze link.

affiche 22-11-22

 

 

Deel dit: