Pitpop van 6 maart 2020 in Pitboel Theater

PitPop

Wanneer:
6 maart 2020 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2020-03-06T20:00:00+01:00
2020-03-06T23:00:00+01:00
Kosten:
€ 5,--

PitPop, drie bands in Pitboel Theater.

Solomon
solomon. vrijdag 6 maart 2020. Pitboel TheaterSolomon is een jonge band uit Maastricht. Met een diepe, kenmerkende stem, een stuwende ritmesectie, dromerige gitaren en melodieus toetsenspel, neemt Solomon een duik in melancholische wateren. Laat je onderdompelen in pakkende songs met een grootse sound, soms intiem, soms uitgesproken, maar altijd gericht op het licht dat vanaf de oppervlakte naar beneden sijpelt.

 

 

JULES
JULES. Pitpop vrijdag 6 maart 2020. Pitboel TheaterSittard-gebaseerde singer / songwriter Juul de Bruin (JULES), maakt elektronische, urban-beïnvloed pop. Omdat hij al op jonge leeftijd geïnteresseerd is in muziek en het grootste deel van zijn leven in bands heeft gespeeld, is hij vastbesloten zijn ambities als kunstenaar na te streven met zijn nieuwe project, JULES. Samen met Mitch Smolders op de drums zal hij een live set van zijn hitgevoelige nummers uitvoeren met onderwerpen die variëren van liefdesverdriet en liefde tot empowerment en ambitie die je worden gebracht door nieuwe producties

 

Come On Hero
Come on Hero. PitPop 6 maart Pitboel TheaterWe are Come On Hero – Een nieuwe Nederlandse rockband met een energieke en frisse mainstream sound. COH klinkt alternatief in de breedste zin van het woord. Denk Foo Fighters, Nothing But Thieves, Paramore. Gitaarriffs voor het grote publiek want “Anyone can be a hero”!

Het debuutalbum werd opgenomen en gemixt in samenwerking met Ken Andrews (Paramore, Jimmy Eat World) en Amaury Sauvé (Birds in Row) en wordt begin 2020 uitgebracht. Als voorproefje is de eerste single “Residue” met succes gelanceerd. Hij leverde de band meteen nationale airplay op (o.a. KINKFM) en een nummer 1 notering in de Limburg Rocks chart.

De groep bestaat uit Rim Steijvers (zang), Ruud van Sloun (gitaar), Job Verdonschot (bas) en Niels Janssen (drums) en werkt sinds 2006 samen als schrijversteam en optredend artiest in verschillende samenstellingen. (3 albums, meer dan 100 live-shows).

Come on Hero is te vinden op:
www.facebook.com/comeonheroband
www.instagram.com/comeonheroband

PitPop van 6 maart 2020 in Pitboel Theater

Deel dit:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress