Theaterpop

Theaterpop 31 januari 2020 Pitboel Theater
Wanneer:
31 januari 2020 @ 20:00 – 23:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2020-01-31T20:00:00+01:00
2020-01-31T23:00:00+01:00
Kosten:
€ 5,--

Deze keer met de volgende bands:

 

 

 

Daddy Unchained
Een rock/grungeband uit Maastricht die indruk maakte op Podiumvrees en speelde op Stampei een festival Roermond. Het opvallende is dat ze veel instrumentale energieke rock maken. Laat je verrassen door de energy van Daddy Unchained

 

 

 

 

Daddy Unchained komt te vervallen en wordt vervangen door:

Elle Hollis SOLO Pinkpop opener 2020
Lonneke Zijlstra is 22 jaar, woonachtig in Nijmegen en afkomstig uit Brunssum. Deze jonge zangeres/muzikante heeft al een indrukwekkende carriere in muziek- en theaterbusiness achter de rug. Onder de naam Elle Hollis maakt zij samen met drummer Lenno van Galen en gistarist/keyboards Jerome Lenders dansbare muziek. De uitstraling en stem van Lonneke maakt indruk en staat als een huis. Een stijlvolle en complete show wordt met veel enthousiasme gebracht. Swingend maar ook kwetsbare momenten zijn onderdeel van de set. Grote kracht is de stijl van Lonneke. Elle Hollis sleept je mee, boeit en verrast.

 

 

Tom Watts
Tom Watts is een Nederlandse singer-songwriter. Een rode draad van ruwe schoonheid in een stripped-down versie en gelikte, alternatieve gitaarpop loopt door zijn muziek. Elementen van Rock, R&B en Gospel zijn overduidelijk terug te horen in zijn nummers. Live brengt hij met zijn band of akoestisch met zijn, naar eigen zeggen, kleine gospelkoor, energie en passie over op zijn publiek. Al schrijvend rekt hij steeds weer zijn eigen muzikale grenzen op, met het doel iets unieks en eigens te creëren. “Het is fascinerend om te zien hoe facetten van de popmuziek zich op dit moment ontwikkelen, ik kijk er naar uit om er mijn eigen stempel op te drukken. “

MAASSA

De Maastrichtse band MAASSA speelt Postrock, Rock en Pop en ze houden vooral van het schrijven en uitvoeren van hun eigen muziek.

MAASSA is een rockband bestaande uit drie vrienden die elkaar hebben ontmoet in Maastricht. In 2014 begonnen ze samen te spelen, verenigd door hun passie voor muziek.

Ze schrijven hun eigen muziek waarin je invloeden van alternatieve en Britrock, post-punk, blues en funk zult vinden. Ze bewonderen zeker het werk van anderen en je zal een paar covers horen in hun optredens met de extra draai van hun eigen rauwe energie en hun vurige levering op het podium. De nummers zijn opbeurend, groovy en energiek. Ze laten je springen, dansen, lachen en schreeuwen. De teksten hebben betrekking op sociale kwesties die je eraan herinneren om rond en in jezelf te kijken. Stijgende gitaren, beukende drums, smakelijke baslijnen, meerlagige zang en pakkende melodieën – MAASSA zal je verheffen en je energiek en blij maken.

Genre
Postrock, Rock, Alternative-Rock, Indie-Rock

Leden band
Petar Petrov (guitar, vocals)
Thomas Hardy (bass, synth, vocals)
Thom Van Rijn (drums, vocals)

Good Souls
GoodSouls is een sympathieke Indie-Rock band uit het zuiden van het land. Steeds meer eigen werk wordt afgewisseld met covers van bekende en minder bekende goden. Geen 13 in een dozijn. Mooie songs met een scherp randje.

 

Genre
pop rock indie

Sander Voets • Gitaar/zang
Martijn Linsen • Bas
Joris Ambaum • Gitaar
Peter Pagie • Drum

DJ Suprise gig

Theaterpop 31 janauri 2020 Pitboel Theater

Deel dit: